Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Pati Serverinda Dota Oynuyorum?

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

Dela ve Khala'ya bulasmak icin oynuyorum aslinda. Bir de Szass'in butun oyun boyunca feedleyip oyun biterken yaptigi Tripple Kill'ler icin oynuyorum. Toshieee'nin baymadan 5 oyun ust uste Krobelus ya da Yurnero almasini anlamlandirmaya calisirken geciyor iste 5 oyun. Azmo'nun her focus yediginde `cok kritik rolum oldugundan bana saldiriyorlar.` diye kendini avutmasina gulmek icin oynuyorum. Cons'un her buldugu firsatta bizim takima gecisini gormek takimin `Yine satti ...`larini savusturmasini izlemek icin oynuyorum. Xaenin Cray ve Ekmek'in kadrolari hicbir zaman dengeli bulmayisi altindaki sistemi anlamak icin oynuyorum. Aklinizca nub diye benim takima yolladiginiz adamlarin efsane performanslarini gormek icin oynuyorum. Harrass topicine yazicak yazim olsun da uzak kalmiyim geyikten diye oynuyorum.
Bir de sizle oynamak cok eglenceli. `=]`

Edit : En cok Ilke'yi seviyorum ama.
Edit 2 : Spark pr0 np..
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden, baya bir emo olmuş ortam.

Ben böyle emo adamları kesip 100 altınlarını almak için oynuyorum, duygusallığa yer yok! TANKLA! KAÇMASANA FULL HP İLE! :P

Tamamen ortam meselesi agalityler. Şahsen dota benim pvp ihtiyacımı karşılamıyor ama sunucuda iyi vakit geçirmemi sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...