-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Dela ve Khala'ya bulasmak icin oynuyorum aslinda. Bir de Szass'in butun oyun boyunca feedleyip oyun biterken yaptigi Tripple Kill'ler icin oynuyorum. Toshieee'nin baymadan 5 oyun ust uste Krobelus ya da Yurnero almasini anlamlandirmaya calisirken geciyor iste 5 oyun. Azmo'nun her focus yediginde `cok kritik rolum oldugundan bana saldiriyorlar.` diye kendini avutmasina gulmek icin oynuyorum. Cons'un her buldugu firsatta bizim takima gecisini gormek takimin `Yine satti ...`larini savusturmasini izlemek icin oynuyorum. Xaenin Cray ve Ekmek'in kadrolari hicbir zaman dengeli bulmayisi altindaki sistemi anlamak icin oynuyorum. Aklinizca nub diye benim takima yolladiginiz adamlarin efsane performanslarini gormek icin oynuyorum. Harrass topicine yazicak yazim olsun da uzak kalmiyim geyikten diye oynuyorum. Bir de sizle oynamak cok eglenceli. `=]` Edit : En cok Ilke'yi seviyorum ama. Edit 2 : Spark pr0 np.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bende sadece delaya saldırarak oynuyorum güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 weplada oynadim bir kac oyun, ne kadar seviyesiz olsak ta... gayet seviyeliyiz bunu gordum, bir de oynadigimiz oyun tarzi guzel, rahat, item tabanli boyle, kimse 30 dk da pwnage kasmiyor. peeh peh guzel ortamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sinan o grupta ilk reel tanistigin insan benken adim gecmiyosa oynama daha iyi tamam mi bitti tamam mi bitti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ortam güzel,iyi niyetli insanlar.Hırs yapanları bile geyik modunda.Ondan seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 iddiali konusanin lafini agzina tikarlar kocum, git kosende agla simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu ne lan, 80lerin ortasinda hebelek olmak listeleri gibi, duygusallasmayin, yumoslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Harbiden, baya bir emo olmuş ortam. Ben böyle emo adamları kesip 100 altınlarını almak için oynuyorum, duygusallığa yer yok! TANKLA! KAÇMASANA FULL HP İLE! :P Tamamen ortam meselesi agalityler. Şahsen dota benim pvp ihtiyacımı karşılamıyor ama sunucuda iyi vakit geçirmemi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 70lerde bi başkaydı dota be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 "80'lerin sonunda dotacı olmak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bir an beni unuttun sandım qanqa. cuma günü tripte görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Arcane sen pvp yapsan sirf bandaj basarsin ki o heroyle eykey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 -Wissy said: Cons'un her buldugu firsatta bizim takima gecisini gormek takimin `Yine satti ...`larini savusturmasini izlemek icin oynuyorum. HAŞA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 -Wissy said: ...Ekmek'in kadrolari hicbir zaman dengeli bulmayisi altindaki sistemi anlamak icin oynuyorum. buna katılmamak elde değil aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 BEN TAKIMLARDAN ŞİKAYET ETMİYORUM Kİ =( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hıyara bak kendi çok dengeli buluyor ya takımlaro her oyunda . Baktı yeniliyo "Dengeli dediğiniz takım bu muydu abi" , aynen bu cümle sgfhj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 BANA MI DEDIN KAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 NE DİDİ? HIYAR DİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 khala said: BANA MI DEDIN KAAN SAA DİDİM . SAA . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ben karşı taraf güçsüz olunca da itiraz ediyorum ki. Khala nın sitematiği şu şekilde, farmlanıyorsa takımlar dengesizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben paticikleri sevdiğim için oyunlarımda beni izleyip bişiler kapmalarını sağlamak istediğimden patide oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 artik ben de oynamak istiyorum sizinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pwnbot said: artik ben de oynamak istiyorum sizinle. mi tu. bat nat konnekşın to paticik sörvır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Neden oynuyorum? Hmm... Ben aslında aylardır warcraft oynamıyorum. Girersem arada battle.net üzerinden rank kasıyorum. Patiye girdiğim zaman da kesin birisi çağırmış oluo öle giriyorum. Yoksa zaten oynamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 zaman zaman sinirden reg dosyasını siliyo olsamda gene giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar