Mirage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Selamlar, 7. sezonun başladığını bugün farkettim. 2 bölüm çıkmış bile. İkisini de izledim demin. Özellikle ilk bölüm çok bomba. Scrubs hayranları kaçırmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Scrubs'a bayılırım ama 7. sezon beklediğim gibi başlamadı . JD'nin hayallerinden bolca bekliyordum , birazcık sönük başladı ama asla kendinden birşey kaybetmeyecek bir dizi varsa o da Scrubs'dır , o yüzden içim rahat . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aksine ben baya begendim, hatta eski coskunlugunu yakalamıs biraz daha, eski bolumlerden daha cok guldugumu farkettim, 5. 6. sezon biraz daha az komikti sabırsızlıkla bekliyorum her cumartesiyi :P anca cumartesi youtube a düşmüş oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 6 sezon muhteşemdi bence, kendinden bu akdar haberdar bi dizi görmedim ben izlemedim hiç, yılardır heycanla takip ediyoruz, son sezon zaten korkucn bitti cekip izliycem bende merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 jd ve elliot artık kavuşsun yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 11. bölümü izledim az önce ben bu diziye hayranım. şaaser be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 abi nedense ne youtube ne torrent bulamıyorum ben bu 6 dan itibarenki bolumleri ya, 7. sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Az önce bende izledim 11i! Bir sorum olucak. Geriye mi gittiler zamanda? Keith geri geldi! Baş Hekim geri döndü! Yoksa benim indirdiğim bölüm fake miydi! Prenses hikayesiyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 My Princess (7x11) - Soruya Cevap Yok senin indirdiğin bölüm Feyk filan değil, oluyor arada Scrubs'ta öyle. Ben son sezon diye Bob Kelso'yu emekliye ayırır adam mis gibi hayatını yaşar oh süper oldu 10. bölüm diyordum ki, birden geri geldi. Perry'nin bir bölümde dazlakken ardındaki bölümde sırma saçlarla gezdiğini hatırlayanlar için çok şaşırtıcı olmasa gerek :) Spoiler kısmı içinde kalanlar hariç, Scrubs harika bir dizi, 7. sezon ayrıca bir harika. Sağolsun Bill Lawrence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hatta "how come your hair grows right back" falan diyolardı cox'a oda "cause it can!!" diyodu. abuk bi dizi o acıdan scrubs =) ama ben perrynin chief of medicine olmasını bekliyodum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 İlginç saç olayında geyiği anladımda bu bayağ ters geldi! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar