Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrubs 7. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

7. sezonun başladığını bugün farkettim. 2 bölüm çıkmış bile. İkisini de izledim demin. Özellikle ilk bölüm çok bomba. Scrubs hayranları kaçırmasın. :)
Mesaj tarihi:
Scrubs'a bayılırım ama 7. sezon beklediğim gibi başlamadı . JD'nin hayallerinden bolca bekliyordum , birazcık sönük başladı ama asla kendinden birşey kaybetmeyecek bir dizi varsa o da Scrubs'dır , o yüzden içim rahat .
Mesaj tarihi:
aksine ben baya begendim, hatta eski coskunlugunu yakalamıs biraz daha, eski bolumlerden daha cok guldugumu farkettim, 5. 6. sezon biraz daha az komikti
sabırsızlıkla bekliyorum her cumartesiyi :P anca cumartesi youtube a düşmüş oluyo :D
Mesaj tarihi:
6 sezon muhteşemdi bence, kendinden bu akdar haberdar bi dizi görmedim ben izlemedim hiç,

yılardır heycanla takip ediyoruz, son sezon zaten korkucn bitti cekip izliycem bende merakla bekliyorum
  • 5 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

My Princess (7x11) - Soruya Cevap

Yok senin indirdiğin bölüm Feyk filan değil, oluyor arada Scrubs'ta öyle. Ben son sezon diye Bob Kelso'yu emekliye ayırır adam mis gibi hayatını yaşar oh süper oldu 10. bölüm diyordum ki, birden geri geldi. Perry'nin bir bölümde dazlakken ardındaki bölümde sırma saçlarla gezdiğini hatırlayanlar için çok şaşırtıcı olmasa gerek :)

Spoiler kısmı içinde kalanlar hariç, Scrubs harika bir dizi, 7. sezon ayrıca bir harika. Sağolsun Bill Lawrence.
Mesaj tarihi:

hatta "how come your hair grows right back" falan diyolardı cox'a oda "cause it can!!" diyodu.

abuk bi dizi o acıdan scrubs =) ama ben perrynin chief of medicine olmasını bekliyodum acıkcası

• Yeni Oluştur...