Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 jaan'ın sağ gözü kör asker rp'si süperdi di mi :p hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Masakari said: kurban bayramında bıseyler ayarlanabılır mı? yapilir bende gelebilirim insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Xhunarion said: Resmen kapitalizm çekik gözlü itler tarafında hezimete uğradı. Jaan adisi zaten sattı bizi size geçti. Bizim neyimiz var? Benim gibi sıradışı bir helikopter pilotu ve koşarak sniper kullanan axedice. thx. olm tarıtta ben oturmuyorum diye olmuyo niye anlamıyosun bide niye tanımıyo gibi yapıyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben sağdaki kızı beyendim, oda varmıydı eventte benmı kacırdım? son haritada, xunn sonunda guzel bi artilery cakmayı basardı 2 tane cinli öldürdü, bende arkamı dönüp tebrik ederken oda sevinriken bi anda benım artilery indi ve xunn'un fragleri ekranadan siliniveri böle pıtır pıtır. Guzel bi andı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Of çok fenaydı orası, Xunn Cüce'ye yetemenk oldu bir an. O değil de Cüce, abi senin yeni hal çok sağlam olmuş, favori + kıvır kıvır uzun saç, tam 70's stili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sina da çakma tarık akan olmuş ama, ahah xunn ayrı bi kaymış zaten, saçlar filan, cizıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 helikopterde başarısız olmamızın nedeni helikopter olmamasıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 gelmedim :D ama cleglaw ı ikna ettim yolladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Phyx emoya baglayıp karşı takıma geçti ben yanına oturmayınca. O geri geldikten sonra da bazı kendini bilmezler ipneliğe vurup kamikaze yapmaya başladılar. Ayrıca Zheld'i aradım yani kokpitte. Henüz görmedim onun gibi remote missile kullanan. Eğer o olsaydı oyun bizimdi, kesin. Cüce de salt baldı zaten artillery atışlarında. Bal arkadaşım bal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 saol madboy. asıl axedice baydı benim arttilerylerden, adam alakasız yerlere gidiyodu böle uzaktan sniperlık yapıyodu, bende bakıyodum artilery dolmuş ama gogus goguse mucadee var temiz alan yok öle daa atıyorum artileryi sans eseri adamın kafasına geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 madboy sakallarına kurban = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 artilleryciler team killde rekor kırdı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Abi bırak ya. Cüce bana reskil çekti artillery'le. Arada bir adam götürse ne olur? teamkill'da bizdeydi. Tam bayragı 3 kişi alırken bam diye kafaya bizim artillery düşer, la havle çeker, arkadaşı öldürme güdümüze hakim olmaya çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bi ara kalkıp cüceyi tokatlasam mı diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bi an şeyi hatırladım güldüm, axedice ve kim olduğuu hatırlmadığım 3 kişi daha bizim bayraklardan irini alıyo ordada bizden kimse yok, baktım scan'e yaklaşıyolar oraya bastım artileryi kendi base'ime, 30 sn sonra axedice "kendi base'ini neden bombalıyosun!!!111" diye kızdı bana gözeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar