CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Evet arkadaslar bugun gittim adekse hatta hala ordayım.Konustum Ayhan abiyle (mudur) ve soyle bir karar aldık: Cuma aksamı cok kalabalik olabilecegi icin saat 8 te gelmeye basliyabilirsiniz ama herkese yer ayarlamak sorun olabilir o yuzden saat 10 dan sonra gelmeye baslarsanız sizin icin daha iyi olur. Ucret 20 ytl sabah acılma saatine kadar. Eger cogunluk fix bir menu istersen fiyata yemekte eklenecek 5 cesit yemek koyucaz icecekler istediginiz hangisiyse o olacak.Bence disarda yemek daha mantıklı ama bir oylama yaparsınız isterseniz. Simdi alta sadece "Gelicem" diye mesaj atarsanız cok sevinirim ve bir de "Menu istiyorum" ya da "Menu istemiyorum" derseniz oylamayida yapmis oluruz. Sevgiler,saygılar..Ailenizin organizatoru Custodem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Geliyorum. Menünün olayına göre isteyebilirim yada istemeyebilirim. Güzel midir oranın yemekleri? Bide öncesinde taksimde beşiktaşta falan bi yerde buluşulunup (ıslak hamburger, kaşarlı dürüm?) yenebilir. Ama gece illaki acıkıcaz, no liferlık karın doyurmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Hay allah izmirdeyim ama ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Nerde gelecem gelecem diyenler. Yeni yemekler gelmis valla bende 2 haftadir gelmiyordum.Yedim cogunu guzel bayaga ama siz kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Adminlerede rica etsem yukari banner yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 10kasıma vize koyanın beynini hannibal amca yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 axedicele ben gideriz ya lan partye 2miz sabahlariz digerleri gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Dakka bir gol 2 olmuş. Pm haraslara başlıyalım milleti getirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yok bu sefer pmle ugrasamam ilgilenmis olanlar simdide gelsin ilgilensin.Istediniz ayarladım iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bende geliyorum ona göre gelin, yanı sonucta kazanmak değil katılmak önemli değilmi unutmıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kimse gelmesin de ertelensin X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ardethe söyle o da gelsin. Ayrıca forumda niye görünmüyo o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 20 çok değilmi ya,kaç saat oluyor net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yaklasik 12 saat pc basinda olacaksin 20 makul bir fiyat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Geliyorum. 20 uygun. Phyx de geliyor. Menü'ye göre değişir cevabım. Cüce karşı takımda ol, trophy olarak sakalın elimde çıkıcam sabah cafeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ah-ha, ah-ha, ah-ha, sende haklısın tabi, senınde canın sakal cekiyodur, favorilerin yanından veririm bi tutam sana yeter o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Belden asagı vurma lan üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ee bu kadar mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Fenrisi ve aktiftableti haraslıycam şimdi. Gerekise buluşma topiğine mesaj yazanlara tek tek pm atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 axedice hardcore lan partyci cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Abi gecen sefer pm isini yaptim olduda vallahi ugrasacak ne zamanim ne de halim var. kusura bakmayin yeri ayarladim pm isinide siz halledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Korkma axedice halleder, işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 16'sında olursa buluşma büyük ihtimal gelebilirim izmit'ten,oradan da eve geçerim :D edit: +1 silp :) benim p.tesi+salı gerçi benimkiler ama oturup çalışmam gerek,hazırlıkta kalmak gibi bir efsaneye imza atmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yalnız bizim okulda hazırlıktan kalınmıyor, öyle bi özelliği yok. Geçiyosun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 16'sında olması gibi birşey yok, 9 kasım denmiş. Teşekkürler. 4 kişi gelse yine gidicem buna ben. Aaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar