SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ya bence o kılıç parçalama hedesi hafiften aşmış ama o velet dediğiniz şahıs acıma duygusu falan hissetmediği için manyak savaşıyo. yaa ööle bisiler sanırım...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yanlış anlamayın kenshin sıkıcı veya kötü bir anime değil... tersine çok keyif alıyorum izlerken de.. çok abartı bir dizi..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Kenshinde kullanılan bütün dövüş sanatları ve kılıç teknikleri gerçek. Daha çok ilgi çeksin diye yapılan animasyonlar da var tabi :D (Kan fışkırma sahneleri, metrelerce yükseğe zıplama, teknikleri kullanırken çevrenin de zarar görmesi, anatomiye ters çizimler vs... :-P) Bu arada kızın adı Karou değil, Kaoru.[hline] [Bu mesaj ReaperXS tarafından 05 December 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 introsu değişti bu arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Kenshin saat kaçta hocalar ortalarda yok ben onlineken :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 8:30 sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 way be ne topic açmışım.... ya saat 8:30 da bitiyor sanırsam ama ben tam izleyemediğim için tam emin değilim... izlemek için 1 saat önceden fln kalkmak lazım..[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 topicle alakasız, olay kenshin :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 oha diyorum oha.. işler iyice saçmalaştı.. neyse artık diziye fantastik dizi olarak bakmaktayım.. kenshin battosai oldu. ama daha sonra baktı kılıç aslında tars uçlu kılıç adam ölmedi bu da eski haline döndü kenshine.. ama tabii battosai haline tekrar gireceğinin sinyallerini gördük..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ghost buster'ın 2. bölümünü yayınladılar.. herhalde episodlar bitti ellerindeki.. kylie rules diyorum ama o giydiği eski kıyafet ne çirkinmiş be..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Birincisi o küçük dediğiniz çocuk ilerki bölümlerde hepinizi mor etcek.Tabi yanlış ve salak çevirileri yüzünden kanald yine herşeyi mahvetcek.Gidin downlaod edin anime'yi çok daha zevk alırsınız kanald tek kelime ile içine ediyor bölümlerin.Bu arada çocuğa geri dönelim çocuğun adı Seta Soujiro.Kendisi daha 15 yaşında.Küçüklüğünden beri psikolojik sorunları olan birisi o yüzden durmadan gülüyor.54,55,56. böloümleri izleyin hadi nasıl izliyonuz görüyim ben sizi :D .Ayrıca kenshin de kullanılan tekniklerin çoğu gerçektir.Bu arda size 15. yaşın önemini anlatalım 15. yaş semboliktir eskiden 15 yaşına gelen samurai'lar yetişkin sayılır ve bir hediye alırlardı.Okita Souji diye gerçekten japonya'da yaşamış biri vardır(kenshin'nin geçmişini anlatan OVA'larda görürsünüz).Bu 15 yaşındaki arkadaşımız daha bu yaşta tekniğin ustası oılup çok ünlü bir bir kılıç kullanıcısı olmuştur.Bir dahi sayılır.Hadi hepinize iyi seyirler...[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Tenken No Soujiro, Shun Ten Satsu= Seta nın Battoujutsu su Kenshin inkinden hızlı. Shukuci (Reduced Earth) buda kenshin den hızlı. Bu çocuğun yeteneği Kenshin den hızlı olması.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith [Bu mesaj -overdose- tarafından 09 December 2003 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: ssj4songoku, 09 December 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Birincisi o küçük dediğiniz çocuk ilerki bölümlerde hepinizi mor etcek.Tabi yanlış ve salak çevirileri yüzünden kanald yine herşeyi mahvetcek.Gidin downlaod edin anime'yi çok daha zevk alırsınız kanald tek kelime ile içine ediyor bölümlerin.Bu arada çocuğa geri dönelim çocuğun adı Seta Soujiro.Kendisi daha 15 yaşında.Küçüklüğünden beri psikolojik sorunları olan birisi o yüzden durmadan gülüyor.54,55,56. böloümleri izleyin hadi nasıl izliyonuz görüyim ben sizi :D .Ayrıca kenshin de kullanılan tekniklerin çoğu gerçektir.Bu arda size 15. yaşın önemini anlatalım 15. yaş semboliktir eskiden 15 yaşına gelen samurai'lar yetişkin sayılır ve bir hediye alırlardı.Okita Souji diye gerçekten japonya'da yaşamış biri vardır(kenshin'nin geçmişini anlatan OVA'larda görürsünüz).Bu 15 yaşındaki arkadaşımız daha bu yaşta tekniğin ustası oılup çok ünlü bir bir kılıç kullanıcısı olmuştur.Bir dahi sayılır.Hadi hepinize iyi seyirler...[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" ısırırım seni sonboku.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 oha songoku sıkma.. kılıçla havada ani basınç yaratarak uzaktaki ağacı nasıl kesicez? turpa küçük bir hamle yapıp kestikten sonra nasıl bunları birleştirebiliriz? kırbaç gibi bir kılıcı kontrol etmek nasıl bu kadar kolay? tamam belki yere vurarak taş fırlatabilme olayını çok uğraşırsan yapabilirsin. ama diğerleri uçuk kaçık şeyler.. ha belki kılıcını kınından çekip anında saldırma teknikleri var. ama hiç kimse kılıçla havada basınç yaratarak karşıdaki ağacı kesemez.. öyle bişi olsa oduncular o tekniği kullanarak keserlerdi ağaçları.. di mi ama..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 salı çarşamba bölümlerini özetlesenize..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Dikkatinizi çekerim tekniklerin çoğu gerçek dedim hepsi değil.Zaten gelip şu teknik çok uçuk filan diyorsanız abi pek fazla anime izlemeyin bence.Çoğ anime böyle ve bu yüzden seviliyor.Animeler uçuk kaçık şeyler olmasa batı yapımı çizgi filimlerden bir farkı kalmaz...[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Seta nın hikayesi burda:) http://www.geocities.com/rkdevotion/c_soujiro.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Arkadaşar lar şimdi farkında iseniz btn anime lerde bi "oha" lık taraf var Ornek 1: Berserk - Gatsu'nun kılıcı Ornek 2: Hellsing - Alucard'ın ta kendisi Ornek 3: Kenshin - Shukuci yada HMR nin hızı vs. vs. Ornek 4: DbZ - Baştan sona herşey. Anime yaratıcı ve birazda aşırı ama bence gene aralarında bi kaçının en realistik Kenshin. ayrıca bir çok teknik derken deneyerek te Saitoh un Gatotsu, Kenshin in Battoujutsu veya Aoshi nin Kaiten Kenbu Rokuren i yapılır. Gatotsu oluyor hemde çok rahat alın sopa deneyin.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 songoku biliyorum animelerin en zevkli tarafı abartı olması.. ama "oha lan iyice abardılar bunlar da yok adamı kanatlandırıp uçurcaklar bir sonraki bölümde" demek de insanı keyiflendiriyor.. hele çizgi filmi seviyorsan..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Kenshin ustasını öldürüwerdi bugünkü bölümde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ama Kakeru Ryu No Hirameki yedi Hiko Seijuro yattı yere ama olmuş olabilirmi ? Sakabatou Shin Uchi belki o kadarda amator ce yapılmış bir silah değil ? 53. bolum var daha ![hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 iyice fransiz oldum ben, 4bolum izleme, 1 bolum izle mantigi coktu coktan, neler oldugunu anlamaya calisiyorum :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Sayfalarca geride benim vermiş olduğum bir linkte her bölümün detaylı açıklaması var. Ordan fransızca öğrenebilirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yuzbinyillik fransizca dersleri de bir ise yarayacak, super super![hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Bone anlıyorum senide kenshin zaten yarı epic havası ile güzel oluyor gibi geliyor bana.Bu arada overdose doğru demiş sizce shin-uchi normal bir katana mı iyi izleyin ve görün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar