Charsi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Karar veremedim böyle egzantirik bişeyler yemek istiyorum ama karar veremedim zincirlikuyudayım önerilerinizi bekliyorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 zincirlikuyu derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tabiki mezarlık değil. Gayrettepe diyelim biz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Kanyon'a yürüyüp Wagamama da garip gurup şeyler yiyebilirsin. Tadı güzel olanlar var :). Ama mide sağlam değilse deneme. Zaten sadece deneme ile kalıyor genelde :P Yok o kadar vaktim yok dersen, metroya atla Mecidiyeköy'de Cevahire gidip Çin lokantası var bir tane oraya gidebilirsin. (Sırf kızarmış dondurma için gidilir oraya yemeklerini salla :P) Ya da taksime gidip güzel bir italyan lokantası var şu çin mahallesi gibi başlıklı olan yerde orada bir pizza yiyebilirsin. Ya da akmerkezden aşağı doğru gidip bi El Torito'da bol bol doritoslu yemekler yiyebilirsin. (Bu arada evet zincirlikuyuda oturuyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 wagamamayı düşünüyorum şuanda :) doritos lu yemek yemekde ilginç olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aa gayrettepe. çocukken hep duyardık tvde bişi kampanyaları için bişiler yollamamız gereken posta kutuları hep gayrettepedeydi. ben kayboldu sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 etiler marmaris büfe . 212 2695339 (: 2 büftek kaşar bi diet kola gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Eternalus said: aa gayrettepe. çocukken hep duyardık tvde bişi kampanyaları için bişiler yollamamız gereken posta kutuları hep gayrettepedeydi. ben kayboldu sanıyodum evet 80630 gayrettepe / istanbul adresine yolla aha bunlar senin olsun gibi eheueh ne var acaba o adreste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 taksime bambiye git yada metrocity de hd den döner ye paran varsa metrocity nin karşısında gelik diye bi restorant var tek kelimeyle süper :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Eternalus said: aa gayrettepe. çocukken hep duyardık tvde bişi kampanyaları için bişiler yollamamız gereken posta kutuları hep gayrettepedeydi. ben kayboldu sanıyodum benım aklımda kucukesat/ankara kalmıs trt den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 wagamama da gayet karnımı doyurdum valla çubuklarla biraz zorlandık ama eelenceliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 afiyet olsun. normal servis isteseydin? (zevkli o çubuklarla uğraşmak ama :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar