matama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Simdi bu d&r niye bu kadar pahali? Niye kimse dur demiyor distrubutor firmaya niye kimse dur demiyor Acikcasi korsana tamamen karsiyim, her ne olursa olsun orjinal almaya calisirim. Bugun d&r a gittim pes 2008 ps3 versiyonunu rica ettim, fiyati tam 180 milyon. Sendit te 35 pound. Yani 90 milyon diyelim. Hadi diyelim %18 kdv var(ingilteredede %10 vat varya) 108 milyon 10 milyonda ivir zivir 120 milyon. Gonulden soyluyorum 120 milyon olsa dusunmeden alirdim, sonucta oyunun dunyadaki fiyati bu, eger alamiyorsam oynamam. Ama bu ne ya 180 milyon bu ne yani. Resmen adam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ötv si cart ı gümrüğü curtu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 onlar da sendit ten alıyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 fifa 2008 45 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aga bu fifa buda pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 helal olsun valla ilk defa "120 milyon olsa dusunmeden alirdim" diyen birini görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dr distrubutoru degil bildigim ps3 oyunlarını aral getiriyo simdi aral getirince kendi vergisini karını felan koyuyo sonra araldan alan dr de kendi vergisini hedesini hodosunu koyuyo ondan epey fiyat şişiyo ama ps3 oyunlarını felan bilmem ama pc oyunları eskiden daha pahalıydı yada artık cebim para goruyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Abi sendit fiyatında kar yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oha 180.. 180 e 3 tane pes alırsnız lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yani 120 olsa dusunmeden alırım diyosun ama 120 milyona bi oyun almak dusundugun zaman iyi bişey olmuyo sonucta turkiye insanının geliri belli onsan sora da korsan soyle korsan boyle deniyo abicim bırak ne bu bole bi oyun oynicam 100 milyon bi program alcan 150milyon eee yemek yemege ne kaldı? bu fiyatlar cok şişirilmiş fiyarlar devlet korsana cozum bulucaksa otv kdv cart curt kaldırıcak bunları satanlar da dusurucekler fiyatları orjinali 20 milyon olsa turkiyenin cogu 20 milyona alır orjinal olsun diye ama 180 milyom bırak 100 milyon turkiyede verebileceklerin sayısı bellidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Chasten said: helal olsun valla ilk defa "120 milyon olsa dusunmeden alirdim" diyen birini görüyorum. adamda para sıçıyor demek ki aga. benim burda korsan oyuna 15ytl istedi onu vermedim lan adama. 120ytl ye çıkar bi yerlere giderim arkadaşımı ziyaret ederim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben film falan alacağım zaman yemek paramdan kısıyorum mesela. orjinal dvd arşivim oldu çok fena. açım ama olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 güzel ülkemizde orjinal 20 lira olsa ve korsan da 19 lira olsa aydin gencligimin yarisindan fazlasi gidip korsanini alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 o kadar da abartma istersen. benim orjinal alacak maddi durumum yok arkadaş. işzisim zaten, askerden gelince işimi de bulursam gider veririm parasını imkanlarım ölçüsünde. oyuna belki o kadar para vermiyorum ama tenis oynamak için bi rakete 350ytl verdiğimi de biliyorum. tercih meselesi tabi ki. ama önemli olan nokta Türkiye insanının ekonomik durumu. filmini, oyununu orjinal alacak kişi sayısı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ekmek said: Abi sendit fiyatında kar yok mu? veriyo vermesine ama koydugu kar cok daha dusuk ve internet uzerinden dunyaya satıyo kısacası sürümden kazanıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Genitalic said: güzel ülkemizde orjinal 20 lira olsa ve korsan da 19 lira olsa aydin gencligimin yarisindan fazlasi gidip korsanini alir. bence o kadar da deil cunku sonucta turk insanı emege onem verir. varsa parası kazık yemiceni de biliyosa karsımdaki de kazansın der 20 milyona orjinal bulsa gider alır yarı yarıya alsak zaten olay buyuk bi ihtimal cozulmus olur su anda yuzde 98 korsan alıyo. ankaradaki milli piyangoda amcam calısıyodu kızılayın ortasındaki buyuk binada ve o binanın hemen yanında bi tane amca var bilet satan o amca içerideki milli piyango binası kadar satıs yapıyo bizim insanımız boyle milli piyango kazanıcagına o amca kazansın sonucta aynı para diye amcadan alıyolar bileti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 futbolcularda yapay zeka var falan güzel yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oper bu bir oyun oturupta kalp ilacindan bahsetmiyoruz paran yoksa oynama sonucta yaptiginin gidip birinin cebinden para calmaktan farki yok. O yuzden benim param yok vs vs sacma geliyor, yoksa biriktir biriktiremiyorsan oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 180 abartı bir fiyat. Zaten orjinal oyunlarda abartı fiyatlarda Türkiye'de normal olarak korsana yönleniyor herkes yazık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 matama said: oper bu bir oyun oturupta kalp ilacindan bahsetmiyoruz paran yoksa oynama sonucta yaptiginin gidip birinin cebinden para calmaktan farki yok. O yuzden benim param yok vs vs sacma geliyor, yoksa biriktir biriktiremiyorsan oynama. sende kalk git lisanslı xp vista office ürünleri kullan o zaman.mp3 indirme internetten.torrent kullanma. allah allah yaa allah allah ya. mantıklı olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yanı o zaman bende ekmeği korsan alıyım, suyu beleş iciyim. hanı en basıt haatı ıhtıyaclar, dunyanın %99'unda parayla satılırken ve kişisel olarak üretimi mümkün de değilken, işte birilerine para vermekte gerekiyo. ha bu d&r da değil metalikada değil EA da değil ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 windowsum lisansli, mp3 icinde powerclub bayag iyi 1 milyon gibi komik paralara indiriyorsun muzikleri. Itunes turkiyeyi desteklerse super olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ps3'ü haxlayamadılar mı daha, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 matama said: Simdi bu d&r niye bu kadar pahali? Niye kimse dur demiyor distrubutor firmaya niye kimse dur demiyor Acikcasi korsana tamamen karsiyim, her ne olursa olsun orjinal almaya calisirim. Bugun d&r a gittim pes 2008 ps3 versiyonunu rica ettim, fiyati tam 180 milyon. Sendit te 35 pound. Yani 90 milyon diyelim. Hadi diyelim %18 kdv var(ingilteredede %10 vat varya) 108 milyon 10 milyonda ivir zivir 120 milyon. Gonulden soyluyorum 120 milyon olsa dusunmeden alirdim, sonucta oyunun dunyadaki fiyati bu, eger alamiyorsam oynamam. Ama bu ne ya 180 milyon bu ne yani. Resmen adam ... e güzelim ps3 diyorsun sen. ps2 oyunları bile 60-100 milyon arasında değişirken, ps3 gibi blue-ray kullanan bir aletin oyunlarının çok ucuz olmasını beklemiyorsun herhalde? evet, senditte çok ucuz olabilir, sonuçta ingiltereden geliyor oyun. eskiden beri ingilterede ve amerikada oyunlar hep bizden ucuzdu. bunun başlıca nedeni kargo, gümrük vs işleri. bir de türkiye'de satılan oyunların türkçe kitapçığı, türkçe kapağı felan oluyor. bunu da düşün. hemen D&R'a küfretmişsin de, D&R'ın işi değil ki bu, distribütörlerin belirlediği fiyat. Türkiye AB'ye girerse daha ucuzlayacaktır bu fiyatlar. Ama şidmi böyle. Ha, 180'e kazık diyorsan, "120 milyon olsa düşünmeden alırdım" diyorsan, e o zaman git senditten al. Kim tutuyor seni :) Silah zoruyla D&R'dan mı aldırtıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ekmek said: Abi sendit fiyatında kar yok mu? sürümden kazanıyor onlar :) çok fazla satış olan yerlerde elbette daha ucuza bulabiliyorsun. oyun şirketinden çoklu aldıklarında daha ucuza geliyor bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar