Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2, Meet the medic, var mı gönüllü?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bilen bilir, Team fortress 2 medic kostümü yapıyorum.
Aklıma bir fikir geldi, artık söyliyeyim.
Medic trailerini yapıcam.

Bunlar diğerleri.
Espri şu, aynı efektler ve tarz, ama gerçek hayatta ve oyunla ilgili tek bağ medic.
Medici ben oynucam, yer olarak yeditepe düşünüyorum.
Yoldaki insanlara medigun tutup ışık verip move, schnell, uzaktan büyük adam görüp heavy guy a benzetip yanına koşma ve heallama, kavga eden iki adamın tekinin arkasında durup medigun tutma, birinin eline bişi batması, medicin hiç ses çıkarmadan yüzünde bir sırıtma ile adamın aniden kafasının dibinde belirmesi ve medigunu çalıştırması, adamın korkması falan gibi espiriler var.
Yani malzeme çok.

Şimdi to-do list yazıyorum:
Medic önlük: Terzi yapıcak 90ytl
Medic pantolon, botlar, eldivenler alınacak
Medic tabancası, sırt aparatları ve sırta bağlama kemerleri atölyede yapılacak
Medic kemer ve çantacıkları deri alıp ben yapıcam ve strafordan
Montajdan anlıyan kişi lazım
Senarist, espriden anlıyan adam lazım.
Kameraman lazım.

Şimdi yardımcı olurum diyen belirsin.

Direk gelir yardım ederim diyenler:
Yeditepeden birisi olursa en azından istanbuldan, buluşma şansımız olur.
Kameraman yeditepeden olucak illlaki, yoksa çekim yapamayız.
4-5 oyuncu lazım, yeditepeden bulmaya çalışıcam, çok istiyorsanız okula sokmaya çalışırım sizi.
Direktör de olabilir, bak şu açıdan şöyle aniden çek, çok güzel olur diyebilen birisi lazım.

İnternetten yardım ederim diyenler:
Senarist ve espri yazıcak adam lazım. Güzel olan fikirler, sahneleri anlatırsınız, biz gider çekeriz.

Montajdan anlıyan adam internetten de yeditepeden de olabilir. Steam forumlarına da atıcam bi mesaj, oradan da çıkabilir, okulun bağlantısını kullanarak videoları yollarım, montajlarsınız ve geri yollarsınız. Kullanılacak efektler oyun içindeki efektlere benziyen, trailerde görülebilen efektler olacak.

Hatırlatma: Bu tarz projeler uzun sürer, yaparım yardım ederim sıkılmam diyorsanız, valla gelin. Çok eylenicez, ayrıca bitince büyük ihtimalle çok da ünlü olacak. Sadece biraz zaman alıcak, yoksa çok zor bir proje değil:) iki filimik çekicez lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...