Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bilen bilir, Team fortress 2 medic kostümü yapıyorum. Aklıma bir fikir geldi, artık söyliyeyim. Medic trailerini yapıcam. Bunlar diğerleri. Espri şu, aynı efektler ve tarz, ama gerçek hayatta ve oyunla ilgili tek bağ medic. Medici ben oynucam, yer olarak yeditepe düşünüyorum. Yoldaki insanlara medigun tutup ışık verip move, schnell, uzaktan büyük adam görüp heavy guy a benzetip yanına koşma ve heallama, kavga eden iki adamın tekinin arkasında durup medigun tutma, birinin eline bişi batması, medicin hiç ses çıkarmadan yüzünde bir sırıtma ile adamın aniden kafasının dibinde belirmesi ve medigunu çalıştırması, adamın korkması falan gibi espiriler var. Yani malzeme çok. Şimdi to-do list yazıyorum: Medic önlük: Terzi yapıcak 90ytl Medic pantolon, botlar, eldivenler alınacak Medic tabancası, sırt aparatları ve sırta bağlama kemerleri atölyede yapılacak Medic kemer ve çantacıkları deri alıp ben yapıcam ve strafordan Montajdan anlıyan kişi lazım Senarist, espriden anlıyan adam lazım. Kameraman lazım. Şimdi yardımcı olurum diyen belirsin.Direk gelir yardım ederim diyenler: Yeditepeden birisi olursa en azından istanbuldan, buluşma şansımız olur. Kameraman yeditepeden olucak illlaki, yoksa çekim yapamayız. 4-5 oyuncu lazım, yeditepeden bulmaya çalışıcam, çok istiyorsanız okula sokmaya çalışırım sizi. Direktör de olabilir, bak şu açıdan şöyle aniden çek, çok güzel olur diyebilen birisi lazım.İnternetten yardım ederim diyenler: Senarist ve espri yazıcak adam lazım. Güzel olan fikirler, sahneleri anlatırsınız, biz gider çekeriz. Montajdan anlıyan adam internetten de yeditepeden de olabilir. Steam forumlarına da atıcam bi mesaj, oradan da çıkabilir, okulun bağlantısını kullanarak videoları yollarım, montajlarsınız ve geri yollarsınız. Kullanılacak efektler oyun içindeki efektlere benziyen, trailerde görülebilen efektler olacak. Hatırlatma: Bu tarz projeler uzun sürer, yaparım yardım ederim sıkılmam diyorsanız, valla gelin. Çok eylenicez, ayrıca bitince büyük ihtimalle çok da ünlü olacak. Sadece biraz zaman alıcak, yoksa çok zor bir proje değil:) iki filimik çekicez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sen diyosan yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aşağıdaki yazım çiftlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ayrıca ben katılırım projene kankam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Adamı döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yalnız video çok iyiymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 istte olsam yardım ederdim chem,malesef 2 hafta kadar uğrayamayacağım.nettende pek yardımım dokunabileceğini sanmıyorum,ancak tavsiyelerde bulanabilirim istersen(tabii ihtiyacında varsa)-(ben yatıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sokakta kosan bir medic gorsem polise ihbar ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 fakirliğe bak yahu.konu dışına cuk diye oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 fikir güzel uygulaması daha da güzel. istanbulda olsam gözüm kapalı katılırım bu işe ama maalesef:(. iyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yeditepe de okuyorum ama hiç oyunculuk denemedim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Valla yönetmenim, montaj'da biliyorum, görüntü yönetmenliğide yaparım ama ne diim üşeniyorum. referansım bilem var baaaah!: [video]http://video.google.com/videoplay?docid=-7850503813161757045?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yürü be Chem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yeditepe'de yardım ederim sana. Kulüpler sokağında yüdakı bul . Orda kime sorsan yardım eder :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar