Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 valla son haber şu havai geyiği işte. 800 küsür megabaytlık ultimate trailerını indirdim geçen gün, adam neler yapmış ama var ya, nasıl içim gitti. eğer hoax flnsa gerçekten adamı bulup kafa atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aman allahim bu ne boyle hemen almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hala yalan sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yalan dolandirici adam bi aciklama bile gelmemis paralari cebe atip kacmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hala açıklama olmaması garip ama para olayı nedir kimse para yollamadıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 baya saglam bagis yapildi adama yardimci olunmak icin. projeyi ilerletebilmek icin paypal Donation acmis yardimsever cogu kiside yollamis. paralari aldi hawaii'ye kacti diolar simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 kacmistir banko lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 kaçma söz konusu değil arkadaşlar,paraların bir çoğu zaten tanıtımlar için harcandı.Adam bu projeye kendi cebinden çok fazla para harcadı yani bağış söz konusu olamaz. İlk tanıdığımdan beri bu adam hakkında diyebileceğim tek şey var,çok ağır çalışıyor.4 senedir bitiremedi ve en son Gamex'te bu modu oynadığımda hala çok eksiği vardı.Hadi beta vs. dedik geçtik ama geçen ostrich'ler Cebit'te oynamışlar hala aynıydı diyor. En son tamamlayamadığı için ikiye bölüp piyasaya sürecekti,sanırım onu da beceremedi. Tek başına çalışmanın kötü yani,üstüne tembelse çalışan adam :) Osman abi iyidir ama boşuna dolandırıcı falan demeyin ya,oyundaki mapleri isteyene atsın ostrich çoğu var skinler ve maplerin bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Knights of the Force Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Daikatana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 yılbaşı çıkıyomuş EHEBEAHEAHAEHAE! http://www.kotf.com/maintr.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oyun çıktı arkadaşlar, bikaç güne download imkanı olacakmış. şimdilik dvd olarak satmakla meşgul osman günyaz. dvd'yle dl nin bi farkı yokmuş ama rahat olun. bikaç güne dl edebilcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 "Never Ending Tomorrow" diye bir oyun vardı onu hatırladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 çıktı. www.kotf.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 çıktı osman kardeşimiz siteye koymayı unutmuş ama 4 aydır siteye konmasını beklerken rastlantı eseri googleda paketi buldum 1.25gb şu an yüklüyorum. rapid e konmayacak kadar büyük olduğundan uygun bir ftp bulup onuda buraya ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bağış toplayabilmek için bekletiyorlar galiba. özelden link atarmısın dl için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 oyun satılıyor diye biliyorum ben,yani link olmaması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 sitede link var, yalnız sadece ingilizce siteyi guncellemis, ingiliceye girip downloads'a girdiginizde cıkıyo karsınıza Knights of the Force 2.0 diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hehe doru saol süper torrent bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 kfg said: sitede link var, yalnız sadece ingilizce siteyi guncellemis, ingiliceye girip downloads'a girdiginizde cıkıyo karsınıza Knights of the Force 2.0 diye... Bu dosyada Türkçe desteğide bulunuyor mu? Yani Türkçe oynayabiliyormuyuz söylendiği gibi? İndiren bir arkadaşımız cevap verirse sevinirim... "Bkz. kotalı internet kullanmanın kötü yanları" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 oynayan yok mu ? multiplayer varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Dostum öncelikle; 1- Oyunu türkçe yüklerseniz oyun çalışmıyor. İngilizce yükleyin. 2- Virüs var. ilginç bir şekilde trojan koymuş arkadaş ne yapmaya çalıştığını anlamadım. (virüs uyarısı 2 defa geliyor birincisi riskware, 2ncisi virüs ve birinci ile ilgili uyarıyı sitesine de eklemiş ama virüs hakkında hiç bir açıklama yapmamış) 3- Patch yüklenmeden oyun çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 siteden indirdim kurdum sw academy yi üstüne expansion kurdum calisti direk .patch falan yapmadim. ama single playerda yeni birşey yok yani devam etmiyor academy den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Karag8z said: Dostum öncelikle; 3- Patch yüklenmeden oyun çalışmıyor. Hangi patch? Yani kaçıncı versiyon fln? Thraine_Numeheru said: siteden indirdim kurdum sw academy yi üstüne expansion kurdum calisti direk .patch falan yapmadim. ama single playerda yeni birşey yok yani devam etmiyor academy den. Single Playerda yeni birşey yok derken şu yeni bölümler gelmemiş mi? 6 Filmi birden oynayacağımız? Birde sende İngilizce mi kurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 direk single player'dan girdiginde istedigin karakteri falan secebiliyorsun ama, normal campaign'i oynuyorsun... kendi launcher'ı gibi bir sey var, oradan seciyosun gorev gorev, darth maul-qui gon falan diye ama daha cogu yok episodeların, cogunda coming soon yazıyordu ben son oynadıgımda, sonra update oldu mu bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar