Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knights of the Force yarın çıkıyor!

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

kaçma söz konusu değil arkadaşlar,paraların bir çoğu zaten tanıtımlar için harcandı.Adam bu projeye kendi cebinden çok fazla para harcadı yani bağış söz konusu olamaz.

İlk tanıdığımdan beri bu adam hakkında diyebileceğim tek şey var,çok ağır çalışıyor.4 senedir bitiremedi ve en son Gamex'te bu modu oynadığımda hala çok eksiği vardı.Hadi beta vs. dedik geçtik ama geçen ostrich'ler Cebit'te oynamışlar hala aynıydı diyor.

En son tamamlayamadığı için ikiye bölüp piyasaya sürecekti,sanırım onu da beceremedi.

Tek başına çalışmanın kötü yani,üstüne tembelse çalışan adam :)

Osman abi iyidir ama boşuna dolandırıcı falan demeyin ya,oyundaki mapleri isteyene atsın ostrich çoğu var skinler ve maplerin bizde :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
kfg said:
sitede link var, yalnız sadece ingilizce siteyi guncellemis, ingiliceye girip downloads'a girdiginizde cıkıyo karsınıza Knights of the Force 2.0 diye...

Bu dosyada Türkçe desteğide bulunuyor mu? Yani Türkçe oynayabiliyormuyuz söylendiği gibi? İndiren bir arkadaşımız cevap verirse sevinirim...

"Bkz. kotalı internet kullanmanın kötü yanları"
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum öncelikle;
1- Oyunu türkçe yüklerseniz oyun çalışmıyor. İngilizce yükleyin. 2- Virüs var. ilginç bir şekilde trojan koymuş arkadaş ne yapmaya çalıştığını anlamadım. (virüs uyarısı 2 defa geliyor birincisi riskware, 2ncisi virüs ve birinci ile ilgili uyarıyı sitesine de eklemiş ama virüs hakkında hiç bir açıklama yapmamış)
3- Patch yüklenmeden oyun çalışmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:
Dostum öncelikle;

3- Patch yüklenmeden oyun çalışmıyor.

Hangi patch? Yani kaçıncı versiyon fln?

Thraine_Numeheru said:
siteden indirdim kurdum sw academy yi üstüne expansion kurdum calisti direk .patch falan yapmadim.

ama single playerda yeni birşey yok yani devam etmiyor academy den.

Single Playerda yeni birşey yok derken şu yeni bölümler gelmemiş mi? 6 Filmi birden oynayacağımız?

Birde sende İngilizce mi kurdun?
Sosyal ağlarda paylaş

direk single player'dan girdiginde istedigin karakteri falan secebiliyorsun ama, normal campaign'i oynuyorsun... kendi launcher'ı gibi bir sey var, oradan seciyosun gorev gorev, darth maul-qui gon falan diye ama daha cogu yok episodeların, cogunda coming soon yazıyordu ben son oynadıgımda, sonra update oldu mu bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...