Franklin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Arkadaşlar Godspeed You Black Emperor ve Explosions In The Sky adında cok sevdiğim tür olarak instrumental indie veya post-punk diye geçen iki grub var ... bu tarz başka gruplar bileniniz varsa çok sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 blonde redhead isis cripled black phoneix sigur ros god is an astronaut mogwai red sparrowes mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hmmm sağol Lethious sigur ros ve mogwai yi dinledim ama çok beğenmedim diğer gruplarada bakarım ... istediğim tür şarkılar genellikle böyle gitarın ön plana cıktığı ve şarkıyı dinlediğinizde aklınıza gelicek şey uzun bir yol,gün batımı olsun istiyorum =) Explosions In The Sky in şarkıları gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 blonde redhead kesin dene o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 blonde redhead .. sigur ros ile aynı umduğumu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 pelican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 post punk ne ya? post rock kardeşim o. punk'ı flaan sokma oraya /: g.s.y.b.e. iyidir cidden... pelican metal'e giriyor. post metal oalyını denemekten çekinmezsen pelicanda iyi. mogwai vardı sanırım bi.. post rock ama severmiisn bilmem. ben g.s.y.b.e nin şarkılarındaki roman gibi uzun uzun, gittikçe içine çeken yapıyı sevmiştim. az grupta var bu. yani avrsa bile ben bilmiyorum.. g.s.y.b.e orjinal epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ya post punk ne gözünün yağını yiyim gsybe nin tadını hiçbir yerde hiç bi şekilde bulamadım ben ama exp. in the sky iyidir ayrıca kesinlikle "a silver mount zion" denemelisin.." tra-la-la band" fln diyede geçiyorlar bulamassan süle..buldurururz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ehhe ben bulamıyorum arıyorum. bana buldur dogmeat :D torrent flaan denediydim seed veren yoktu inmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu biiir buda kii yani cok sacma olacak ama aklıma ilk bu geldi bi ara elimdeki albümlerini upload ederim su an edemiyorum cunkum pc'm de bazı sorunlar var bazı şarkılarda vokal var..sanırım verdiim linklerdekilerin hepsinde var ama güftenin ve şarkı sözlerinin güzelliği saolsun..ben hemncecik alıştım gsybe gibi sadece enstrumantel olan şarkılarıda var..baya...ama nerden nası bulunur gercekten pek bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Pelican gerçekten harika istediğim gibi post-punk bana neden kızıyorsunuz pardon ama? genre'si öyle geçiyor.benim yapabilceğim birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 do make say think - en.wikipedia.org/wiki/Do_Make_Say_Think Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bak ya hala aynı şeyi diyor.. punk değil ne alakası var? baktığın yer saçmalamış. punk değil. punk değil. post-punk değil. art rock. non-rock. minimalist anlayışla düzenlenmiş, bazen progresif ve klasik müziğin etkisinin görüldüğü yeni çağ müziği. yeni çıkan orjinal bir tür. bilindik rock anlayışından uzak. kısaca post-rock. gözünün yağını yiyim tavada falan bpişiriyim o göz yağını, artık post punk flaan deme. insanlar sağda solda yanlış bilecek, o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Franklin said: Pelican gerçekten harika istediğim gibi post-punk bana neden kızıyorsunuz pardon ama? genre'si öyle geçiyor.benim yapabilceğim birşey yok : ) bişey değil efenim, pelicanın "last day of winter" kesinlikle dinlemen gereken bi parça o zaman kesinlikle kendimden geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tortoise tarwater tortoise ın güzel bi yarım saatlik live videosu var yutupta izle heman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Blonde Redhead. Bir de, indie-rock onericem alakasiz da, The Shins dinle : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 blonde redhead sevmedim demiş. bu arada pelican'ı unutmuşum ben. post-rock'tır post-punk değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 God is an astronaut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ya arkadaşlar bende post-rock diye geçer diye biliyorum,ama internette post-punk görünce şaşırdım ve öyle yazdım benim suçum değil =) Pelican gerçekten harika =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?12,1974743,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Darqainu görememiştim konu başlığını,teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Isis Jakob Bu ikisini dinle. Benden 10 şarkı garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yav şunu bi dinneyin hazır yutup hızlıyken http://www.youtube.com/watch?v=5sps7YxLeYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Cocorosie dinlemelisin!! İlk parça teklifim "beautiful boys".. feedback beklerim! Bu parçada Antoni ylen düet yapmışlardır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 alet böyle kullanılır dedirtiyorlar iyimi yaa biz müzikle hiç uğraşmıyalım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar