Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Instrumental Post-punk veya Indie?

Franklin

Öne çıkan mesajlar

hmmm sağol Lethious sigur ros ve mogwai yi dinledim ama çok beğenmedim diğer gruplarada bakarım ...
istediğim tür şarkılar genellikle böyle gitarın ön plana cıktığı ve şarkıyı dinlediğinizde aklınıza gelicek şey uzun bir yol,gün batımı olsun istiyorum =)
Explosions In The Sky in şarkıları gibi ..
Sosyal ağlarda paylaş

post punk ne ya? post rock kardeşim o. punk'ı flaan sokma oraya /:

g.s.y.b.e. iyidir cidden...

pelican metal'e giriyor. post metal oalyını denemekten çekinmezsen pelicanda iyi.

mogwai vardı sanırım bi.. post rock ama severmiisn bilmem. ben g.s.y.b.e nin şarkılarındaki roman gibi uzun uzun, gittikçe içine çeken yapıyı sevmiştim. az grupta var bu. yani avrsa bile ben bilmiyorum.. g.s.y.b.e orjinal epey.
Sosyal ağlarda paylaş

bu biiir

buda kii

yani cok sacma olacak ama aklıma ilk bu geldi

bi ara elimdeki albümlerini upload ederim
su an edemiyorum cunkum pc'm de bazı sorunlar var

bazı şarkılarda vokal var..sanırım verdiim linklerdekilerin hepsinde var

ama güftenin ve şarkı sözlerinin güzelliği saolsun..ben hemncecik alıştım

gsybe gibi sadece enstrumantel olan şarkılarıda var..baya...ama nerden nası bulunur gercekten pek bir fikrim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bak ya hala aynı şeyi diyor.. punk değil ne alakası var? baktığın yer saçmalamış.

punk değil.

punk değil.

post-punk değil.

art rock. non-rock. minimalist anlayışla düzenlenmiş, bazen progresif ve klasik müziğin etkisinin görüldüğü yeni çağ müziği. yeni çıkan orjinal bir tür. bilindik rock anlayışından uzak. kısaca post-rock.

gözünün yağını yiyim tavada falan bpişiriyim o göz yağını, artık post punk flaan deme. insanlar sağda solda yanlış bilecek, o bakımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Franklin said:
Pelican gerçekten harika istediğim gibi
post-punk bana neden kızıyorsunuz pardon ama? genre'si öyle geçiyor.benim yapabilceğim birşey yok

: )
bişey değil efenim, pelicanın "last day of winter" kesinlikle dinlemen gereken bi parça o zaman kesinlikle kendimden geçiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...