kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 selamlar stealth.to gibi sitelerin gizlediği URL'leri görmenin bir yolu var mıdır? örnek gizli link: http://stealth.to/?id=8d0ur6ukbqnd0r5255d9b28tbe1js7# sanki vardı diye hatırlıyorum da aradım falan bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 açsın sayfayı bas download a. sağ tıklayıp page infoyu biraz kurcala rahat bulursun :) Ki rapid miş direk görülüyor açık link :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 eyvallah popup'a bakmamıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben de başka bi şey sorayım, ne işe yarıyor abi bu siteler? rapid-protect falan tarzı bir sürü site var. acaba rapidshare'in illegal içeriği tespit etmesini önlemek için falan mı anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yok linkler çalınmasın, başka sitelere de gitmesin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hayır abi onla alakası yok, stealth.to falan bu sitelere link ekliyorsun sadece, kendileri çalışıp upload falan yapmıyolar yani. rapide upload ediyosun, stealth.to ya linki verip o site üzerinden yeni bi link alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben ne diyorum adam upload ediyor sitesine koyuyor stealth.to linki veriyor ki sitesine gelen birisi direk copy/paste edip başka bir siteye adamın upload'u olan link'i koymasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ne farkeder kopyalar stealth.to linkini koyar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu değilde diğerleri linklerin download'u başına para veriyor link sahibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar