kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 selamlar stealth.to gibi sitelerin gizlediği URL'leri görmenin bir yolu var mıdır? örnek gizli link: http://stealth.to/?id=8d0ur6ukbqnd0r5255d9b28tbe1js7# sanki vardı diye hatırlıyorum da aradım falan bulamadım...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 açsın sayfayı bas download a. sağ tıklayıp page infoyu biraz kurcala rahat bulursun :) Ki rapid miş direk görülüyor açık link :)
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 eyvallah popup'a bakmamıştım =)
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben de başka bi şey sorayım, ne işe yarıyor abi bu siteler? rapid-protect falan tarzı bir sürü site var. acaba rapidshare'in illegal içeriği tespit etmesini önlemek için falan mı anlamadım ki.
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yok linkler çalınmasın, başka sitelere de gitmesin diye...
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hayır abi onla alakası yok, stealth.to falan bu sitelere link ekliyorsun sadece, kendileri çalışıp upload falan yapmıyolar yani. rapide upload ediyosun, stealth.to ya linki verip o site üzerinden yeni bi link alıyosun.
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben ne diyorum adam upload ediyor sitesine koyuyor stealth.to linki veriyor ki sitesine gelen birisi direk copy/paste edip başka bir siteye adamın upload'u olan link'i koymasın diye
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ne farkeder kopyalar stealth.to linkini koyar?
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu değilde diğerleri linklerin download'u başına para veriyor link sahibine
Öne çıkan mesajlar