Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liverpool-Beşiktaş

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

sivas'a 8 tane atsan neyi temizliyorsun, kendi aramızda ben ona 8 atmışım o bana 9 atmış ne önemi var. lafı nasıl çevirip ne şekle sokacaklarını şaşırmış bu yönetim. pafla çıkmaktan vazgeçtik desinler adam gibi, hoş adamlık olmaz o ama en azından şundan iyidir. iyice komediye çevirdiler. yerin dibine soktular resmen 5 günde kulübü, bütün türkiye ve dünyaya rezil ettiler. bunun sorumlusu futbolcular filan değil, kimse hikaye anlatmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sivasspor şu an çok formda ve iyi hücum ediyorlar,ben olsam PAF'larla çıkar yatarım Sivas'a ,en azından A takımın yenilgisinden daha az ses getirir,hem de iyi kötü kararının arkasında durmuş olursun...
Asıl benim maçtan izlenimim,Benitez'in 7. golden sonra bile deli gibi sevinmesiydi,ne baskı varmış adamın üstünde iyi anladım bunu...
Bir de Liverpool ikinci golü attı,Benitez hemen Torres'e ısınmasını söyledi,bu demekti ki "aga ben sana daha çok gol atıcam,ipten alıcam kellemi,sen rahat ol"...Gerçi Torres'i niye sokmadı anlamadım,adam şampiyonlar ligi Gol krallığında bir maçta attığı gollerle avantajlı pozisyona gelebilirdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
BulletRide said:

Asıl benim maçtan izlenimim,Benitez'in 7. golden sonra bile deli gibi sevinmesiydi

maçı izledinmi sen be?millet deli gibi sevinirken adam oturuyodu 3-0 dan sonra.

Be?
İkinci yarı da gol oldukça Tv'ye baktım ve sevinen bir Benitez gördüm...İyi yedide sevinmesin,bence ağlasın biz nasıl yenildik 2-1 diye İstanbul'da bunlara...
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Kaleciyle ne alakasi var be cus, genel performansini konusursunuz onu bilemem de takim 8-0 yenilmis, karsi takimin kaleyi bulan sutu 19, BJK'nin "1". Ozeti bu yani, adam ne yapsin daha? Defansa kizin, hocaya kizin, baskana kizin, kaleci ne ya lol.

19 undan 8 ini elinden kaçır tırt fırt yiyorsan sende de vardır be sorun

bulletride sende git maçın tekrarını izle.sevinen benitezmiş.yanındaki adamlar sevinirken oturup bön bön konuşuyordu adam 3-0 dan sonra gol esnasında.

konuyla alakası olmayan ukalalıklarını da beğendim.7 yi atınca ağlasın mış.yahu ne alaka öyle bişeymi dedim adam sevinmedi 3 den sonra gayet izledim pür dikkat.gollerde arada gelip bakmadım
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:
ntvspor haberine göre de sivas maçında paf kadroyla çıkılmaktan vazgeçilmiş. bu takım ayıbı temizleyecekmişmiş. yazıklar olsun. sivasa 88 gol atsan ne olur?
http://www.ntvspor.net/pages/16710.asp

affınıza sığınarak..

Beşiktaşlı Duruşu (ee.. dönüşü?)

Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:
Slat said:
Lorrotar Hakan Arıkan'ın hiçbir golde hatası yok.. Hepsi defansın rezilliği..

Gerrard'ın vurdugu freekick'i kucagından sektir tamamlasınlar..
defansınmı hatası olsun bu gol ?
maçı izle..
8 golun kaç tanesi hakan'dan dönen top bi say bakalım.

Katılıyorum. Hakan'a kızmayın diyenler iyi baksın. Benayoun 3 dakikada 2 gol attı 2 sinide sektirdi. Crouchun topunu sektirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

e yani adam zaten 8 golün 3 ünü sektirmiş sadece ki, bunlardan iki tanesi 5 metre mesafeden vurulan toplar. ilk hamlede kurtarması bile başarıyken gelip hakan'da hata aramak saçmalık. 30 tane sut cekerken nerdeydi defans? ne ilk sutları engelleyebildiler, ne kaleciden dönenleri uzaklastırabildiler. 11'e 1 oynadı gibi bişey bjk.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...