Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liverpool-Beşiktaş

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

diger taraftarlarin alay etme konusu ile ilgili, acikca basta destekledim FB li olarak ama sona dogru ...

simdi besiktas yenince besiktas kazandi oluyor, yenilince turkiye yenildi oluyor. normal olarak espri konusu oldu, FB de olsa Gs de olsa ayni sey. Turkiye ile bagdasmasi ne alaka? rezilligi turkiye olarak sahiplenmek niye? sizin ayibinizdir gogus germesi ve takimina sahip cikmasi gerekende gene besiktaslilardir. bizlerede isin keyfini surmek kaliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yurtdisinda yasiyorum hicde oyle degil durum. bugun ise gelirken konustuk olayi yabancilarla. dedikleri sen bjk limisin hayir FB liyim ha iyi o zaman basarilar bu aksam sizin takim daha iyi roberto carlos vs var deniyor. adamlar takimlardan cok sporculari biliyorlar. FB ismi carlos ile bilinir oldu cogu yerde basarisi veya bu yilki inter galibiyeti ile degil. FB nin vizyonunu bu acidan oldukca guzel ve basarili buluyorum.

adamlarin bakisi turkiyedekiler gibi degilki. onlar spor olarak gorup genel oyuncu takim ozelliklerine bakabiliyorlar. yani dert etmeye gerek yok.

ilk mac sonrasinda ingilizlerin basligi suydu. turkler 1 beyinsizler 0... yani bu derece rahat adamlarin simdi turkleri yendik ezdik dediklerinimi dusunuyorsunuz. valla takmayin hic o konuya. adamlar turkiyenin yerini zor biliyorlar haritada. herkes gulup geciyor bu yenilgiye. tarih yazdik diyorum espri oluyor...

yani sporu eglenerek izliyorlar ve o sekilde yorumluyorlar. vatan millet sakarya seklinde degil.

ama tabii benim dediklerim baska turkiyenin kultur ve spor anlayisi baska.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:
yurtdisinda yasiyorum hicde oyle degil durum. bugun ise gelirken konustuk olayi yabancilarla. dedikleri sen bjk limisin hayir FB liyim ha iyi o zaman basarilar bu aksam sizin takim daha iyi roberto carlos vs var deniyor. adamlar takimlardan cok sporculari biliyorlar. FB ismi carlos ile bilinir oldu cogu yerde basarisi veya bu yilki inter galibiyeti ile degil. FB nin vizyonu bu acidan oldukca guzel ve basarili buluyorum.

adamlarin bakisi tuykiyedekiler gibi degilki. onlar spor olarak gorup genel oyuncu takim ozelliklerine bakabiliyorlar. yani dert etmeye gerek yok.

ilk mac sonrasinda ingilizlerin basligi suydu. turkler 1 beyinsizler 0... yani bu derece rahat adamlarin simdi turkleri yendik ezdik dediklerinimi dusunuyorsunuz. valla takmayin hic o konuya. adamlar turkiyenin yerini zor biliyorlar haritada. herkes gulup geciyor bu yenilgiye. tarih yazdik diyorum espri oluyor...

yani sporu eglenerek izliyorlar ve o sekilde yorumluyorlar. vatan millet sakarya seklinde degil.

ama tabii benim dediklerim baska turkiyenin kultur ve spor anlayisi baska.

dedigine katiliyorum ozellikle avrupalılar bu gibi skorlar bizim gozumuzde cok abarti (mokoko,follos gibi) abartilsada sonucta futbol ve boyle skorlarda olabiliryor,sonucta bunu yasayan hangi spor klubu olursa olsun bu konu abartilipta o klube zarar verilmemeli
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle, simdi bjk taraftarinin ve yonetiminin bunu bir yenilgi olarak gormesi gerekiyor takimi biteren bir sey olarak degil. sinanmidir nedir bir tip cikiyor hamur bu kadar, elimizde bunlar var anca bu kadar diyor. hangi sporcudan verim bekliyorsun bu konusmanin ardindan? yaziktir gunahdir.

seneye liverpoolla tekrar eslesilir cikar yenersin, yazilacak olan, gecen senenin intikamini bjklilar liverpooldan aldi olacaktir. o adamlar cikipta olsun yenildik ama onceden 8 atmistik simdi 3 yedik 5-0 ondeyiz seklinde bizlerin yapacagi mantikta degiller.

eglenelim azcik su futbol ile her yerde kavga dovus yazi kufur gurultu, pankartlar vs... gelismek gerek eglenebilmek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

hep soyluyorum yine soylecem biz dunyada kendi kendine boylesine gaz alan tek milletiz herhalde, starda bi yorumcu soledi hala macaristan galibiyeti konusuluyor bu ulkede ben o mac kazanildiginda 4 yasindaydim dedi (1954 mu neymis macin tarihi) hala uefa kupasini konusuyoruz bak biz bu arsenali yenmistik diye, arsenalde o gun "genc" olan henry 30 yasinda bugun..dunya 3. su olduk diyoruz o 2003 deydi (veya 2002 hatirlamiyorum bile, kaldiki avrupa takimiyla oynamadan 3. olduk cin kore falan eheh)

sonra biri sparta prag 7 yemisti dedi, stardaki spikerde sparta prag kimki bizle ayni olcude olan bir takim degil dedi..iste 8 tane yemisiz hala kendimizi cek futbolundan ustun gorenler var yahu cek milli takimi bi kere bizden cok dunya kupasina, avrupa sampiyonasna katilmis, gruptan cikmis, avrupada daha cok futbolcusu olan, yildizi olan (var mi bizim nedvedimiz, arsenalde oynayan yildizimiz.bizim yildizimiz newcastle'da, boro'da!) bir ulke.boyle gotu kalkik bir zihniyetimiz olursa afedersiniz ama biz 10 yemeye de mahkumuz.sonra cikip derler "konsantrasyon yoktu, yorgunduk"

oha be oha

suc ertugrulun, futbolcularin falan degil, ortam bozuk burada.

gecen reign over me diye bir film izledim.ailesini ucak kazasinda kaybetmis birisi..o donemden onceki hic birseyi hatirlamiyormus gibi davraniyordu..bizim durumumuza benziyor.bizde bir galibiyet elde ediyoruz bunun hayaliyle yasiyoruz yillarca.arada kaybedilenler "hakem hatasi, sanssizlik, konsantrasyon eksikligi" birakin allahini severseniz.tartisilan seylere bakin yahu
Sosyal ağlarda paylaş

ya carlos oynar oynamasina. 50 yasinda da olsa bizim mal ligde oynar adam orasi ayri. ama carlosun su an ismi futbol olarak verdiginden daha fazla. isim derken mesela forma satisina olan etkisi, dunya basininda yer almasi felan gibi. mesela beckham in yaptigi gibi. bir cogumuz o takimin adini belki hic duymamisizdir ama beckham nerde oynuyo dediginde biliyoruzdur su an.
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:
@Kanuni

FB roberto carlos'u top iyi oynadığı içinmi aldı sanıyorsunuz?
Lan adam 40 ına geldi , napıcaklar o adamı sadece dünyada reklam olsun diye verdiler o parayı

ayrıca bjk uefa hakemini de şikayet edip avrupa maçlarınada paf la çıkıcakmış

oha cahil.
2-3 mac izle avrupada bizim ligde carlosun oynadığı.
adam Hala dünyanın en iyisi.
Her maç eziyor. avrupadada Türkiyedede
Sosyal ağlarda paylaş

Aha konu sapmaya başlamış az da ben saptırıyım :P

Fmea'ya yüzde yüz katılıyorum, fransa ilk turda elenmiş, italya ispanya ingiltere; kore, senegal, japonya gibi takımlara elenmiş,sonra da güney kore gibi bi takımı yendikten sonra alınan bi 3.lüğü bütün futbolcular, basın-medya abarta abarta daha bu hale getirdi.

Gerçekten abi ne bu gaz böyle ya tvde reklamlar full milli takım reklamı, gazetelerde koca bi sayfalık milli takıma başarılar ilanları vs vs. Ne bu abi ya, arjantinde maradonaya tapan bi tarikat olduğunu bile duymuştum, ama inanın onların tvlerinde bile milli takımının bu kadar sponsoru bu kadar reklamı yoktur heralde. Milyarlarca para akıtıolardır bi de milli takıma.

Güneydoğudaki o kadar olaydan sonra macaristan maçı öncesi açıklama yapmıştı ümit karan, gökhan ünal, necati fln. "Yazık onların acılarını içimizde yaşıoruz, şimdi perişan durumdalar, elimizden geleni yapıcaz" die. O milli takımın yarısından fazlası 30 yaş ve üstünde, bi taneniz askere gitti mi? Gitseler bile nereye kadar onlar için en fazla bikaç ay kışlada çavuşculuk oyna gel. Bi tanesi cudi dağında, sınırın dibinde düşmanla burun buruna vatanı koruyucam die sabahlar mı? Hadi madem onlar için gerçekten çok üzgünsün, onların uğruna elinden geleni ardına koymıcaksın; o galibiyetten sonra aldığın milyarlarca lira primi onların ailerine bağışlasana, yemez di mi? Tabi go go milli takım arkandayız go go bin bir çeşit destek,reklam,yaygara.

Bugün bi ronaldinho, adriano gibi futbolcular antremana geç gelio, disiplinsiz kendini vermio, önceki gece sabaha kadar gece kulübünde alem yaptı die kadro dışı kalıolar. Kluivertı anımsar mısınız, barcelonadaki dönemini.. Daha henry, owen, ronaldo vs yeni yeni ünlü olurken 10 numara forvetlerden biriydi. Barcelonadan sırf disiplinsiz ve isteksiz olduğu için satılmıştı. Sonra newcastle'a giderken -hala hatırlarım o haberleri- sözleşmesine "3 kez kulüpten, teknik heyetten habersiz gececi olup alem yaparsa sözleşmesi tek taraflı sonlandırılır" die madde koymuşlardı. Şimdi newcastledan bile yollandı, nerde olduğunu bile bilmiyorum.
Peki bizde nasıl? Vaay hakan şükür bu, 38 diğil 48 yaşına gelse bile oynar.. Vaay arda turan ilk 11e giremesin, onun yerine hiç diğise koşan eden carruscalar,barışlar oynasın gsde, yine milli takıma çağrılır. Vaay ibrahim üzülmez 35 yaşına gelmiş kanat oyuncusu ama hala doğru düzgün çalım bile atamıo ama olsun gelsin. Emre belözoğlu ingilterede bırak ilk 11i, kulübüye oturtulmuo, ama olsun büyük futbolcu gelsin. Hatta gelirken tuncayı da alsın yanına birlikte gelsinler, olmaz ayıp olur ona da..

İşte bu 5 paragraftaki gibi.. Sonra dioruz ki nası maltayla berabere kaldık, nası bjk liverpooldan bu kadar fark yedi, nası moldova bize kök söktürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...