zydar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tarih yazdılar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ertuğrul heralde istifa eder bu maçtan sonra ayıptır ya bi gsli olarak ben utandım bu bjkli futbolcular hiç mi utanmıyor arkadaş ordaki 2500 bjk taraftarı 5-0 dan sonra bile bağırıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 2 dakka uzatsa 9-0.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bitek hakem gol atmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gollerin bekleme süresinden +5 koyması lazım halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 wizardofoz said: uzatmaları yedi! abi yarildim ya helal valla helal :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 beş(ik)taş sekiztaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Valla ilk maçıda izlememiştim fark olur diye nasıl yendik anlamadımda intikamı biraz acı oldu be.. Bu goller kolay kolay çıkmaz artık :P ben en az 4 futbolcunun kovulmasını ertugrul saglamın gitmeisni fln bekliyorum.. :D bobo delgado fln avrupa kariyerleri bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ZaugnaKhaldun said: paflarla çıksalarmış lan keşke arkadaşa dedim 8 tane yedik şimdi adam diyor paflarla çıkma kararınımı uyguladılar valla bu kadar yemezdik herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Marcus utandı abi, resmen uzatma vermedi 9 olur diye. Ertuğrulun bakış da hiç değişmedi, 1-0 dayken de aynıydı 8-0da da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hakem maçı uzatmadı. acıdı 9 olmasın diye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Eternal said: Torres olsa 12 13 olurmuş. allah korudu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 cavanagh said: adamınbiri said: ben görmedim böle bişi hakem hatamı yaptı? umarım tez elden futboldan uzaklaştırılırsın da provokatif eleman eksikliği çekeriz ne kızıyosun hakem hata yapmış paf takımla çık maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yanlız bu topic de rekor kırmış 350 post maç bitimine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sosyetik fahişe gibi olduk. Her takıma vermiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 maç sonrası basın toplantısı düzenlenmez herhalde... ERtuğrul Sağlam harakiri yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 fenerden sonra besiktas ta adini altin harflerle yazdirdi cl tarihine.tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gecmis olsun beyler.. essek ocunu aldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bitti çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 AthleT said: Sosyetik fahişe gibi olduk. Her takıma vermiyoruz. :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 abi izlemedik ama okurken yarıldık acil maçın tekrarını izlemem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 paf la çıktı dimi beşikteş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 5 dakikada 8 taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Beşiktaş en azından 0 çekmedi ya başka alanda rekor kırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar