Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleneksel Paticik Dota Turnuvası Takımları

Utterable

Öne çıkan mesajlar

Finchley ben;
Yıllardır pati accim bu ama war accimi ayrı açtım. İlla forumda görmüş olmalımısınız bu elemanları? Takımımızın çoğunun forum acci var fakat pek yazmazlar ama zevkle okurlar jamal cok takılmıştır Hansel Gratel yok malesef..
Bizde zevkine geliyoruz her adamımız patiyide bilir patileride.
Eğer gerçekten sorun olucaksa sadece 4 lü ile geliriz ya da +1 de yedek buluruz patilerden. Bizimde amacımız eğlenmek biraz organize dota oynamak. Orçuna selam lol

Edit: Abi yeni üye yazıyor!!?? :(
Sosyal ağlarda paylaş

Dregoth said:
Post sayısıyla alakalı o arılcım. takma kafana

Hiç alakası yok. İstenen şey, "aa turnuva varmış hadi patiye gidelim" muhabbetinin olmaması. Burda hemen hemen herkes birbirini bilir az çok, herkesin de az çok muhabbeti var. E bunca zamandır oyun oynanıyor burada, dota oynanıyor. Böyle bir şey yapalım denildi. E şimdi ben sorarım, bunca zamandır neden burda dota oynamadınız da turnuva olunca geldiniz? Ha normal şartlarda dotayı oynamıyorsanız artık -ki sanmıyorum- eyvallah.

Yanlış anlaşılmasın, bizle dota oynamayı kabul etmeyiz muhabbeti değil bu. Normalde zaten burda eğleniliyor, bir tayfa var. Sadece turnuva olunca bi sürü yeni isim görmek düşündürdü beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar tantana olacaksa çekiliriz zaten, sadece keyif amacına girdiğimiz birşeydi. Yani bu kadar problem yaratacaksa hiç oynamayalım daha iyi. Burada biz aaa gelelim kazanalım hırsıyla değil, turnuvada keyif alırız düşüncesiyle bu takım kaydoldu buraya ve değişik bir renk katmanın ne sakıncası olduğunu bu kadar anlamış değilim? Yani üyelerin zaten 4 ü pati üyesiyken bunca tantana ne ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre öyle duruma hava hoş. Aslında anlaşıldı bence olay herkes tarafından. Yabancı isimler görünce doğal olarak bi geriliyo insan. Gerilmekten kastım, biz bize kavramı azalıp çok daha resmiyete dökülüyor gibi oluyor. Ama herkes birbirini bi şekilde tanıyosa filan sorun yok. Ne zor anlatılır şeymiş bu, yani tek korku dışardan bilmediğimiz insanların gelip bu turnuvanın mantalitesine tecacüz etmesi. Onun dışında şahsi fikrim, sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuma, cumartesi diyoruz.
Maclar tek eleminasyon olacak.
5 v 5.
Xldraft[oyun oncesi pickler]
Pump yasak.
BD yasak. Deny rangeindeki kulelere saldirmak serbest her sartta. Bir sefer rakip base tumsegini gectikten sonra icerdeki vulnerable her binaya saldirmak serbest.
Share vermek serbest.
Yazi turayla ilk secme/taraf secme hakki belirlenecek.
Hostlar neutral olacak eger iki taraf host konusunda anlasamazsa.
Oyunlarda save alincak. Biri dustugunde saveden devam edilecek.
MH icin hakem komisyonu kurdum, kontrol edilecek maclar. Rezil edilecek yapanlar burda[demedi demeyin.].
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...