Utterable Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Merhabalar, Diğer topikte karman çorman olan takım listelerini temiz şekilde bu başlık altında toplamak istiyorum. Lütfen hazır olan takımlar bu başlık altına listenizi hazırlayıp koyun. Rica ediyorum sadece takım listelerini içeren mesajlar olsun, aksi takdirde mesajlar silinecektir. Teşekkürler. Dipnot: Eğer birkaç oyuncuya ihtiyacı olan takımlar varsa, onlar da kendilerini tanıtsın ki takımı olmayan oyuncularla irtibat sağlayabilin. Kendi tanıtım konseptinizi yaratabilirsiniz, herhangi bir kısıtlama söz konusu değil hehe ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dela ekmek loscelin azmo dreagloth takım adı ÇOK kötü, azmo önderliğinde arkadaşlık gibi kaybolan değerleri hatırlatmak için prostesto amacıyla kurulduk. Diğer takımlara başarılar dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bizim takım arcane tunca Fistan Silmarwen kermit ama eğer ben yetişemezsem yerime biri girebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Team 1337: Wish Blck Spark Zegna Cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ATAR TEAM khala Griz Phyxantar ShuTTer +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Takimimizin adi degisti arkadaslar. -Alatariel -Lancelion -Olivies -Penthesilea -Werewolf Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Clan Hakiki-As Tharkas Geoffrey Arma MadMaximus MadBoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 TEAM MURT! olarak bLaQ ve kankalari katilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 KEBAB CONNECTION [hr] Dynun Khailein Skyly Utterable ZaugnaKhaldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ATAR TEAM son durum khala Griz ShuTTer Phyxantar Zheld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Demişim ki; said: Rica ediyorum sadece takım listelerini içeren mesajlar olsun, aksi takdirde mesajlar silinecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hepiniz vs. ben takım ismi Yönetirim arkadaşları buldukça takım içeriğini yazıcam yakında.Sorayım bizimkilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ÇOK iyi olduğum için turnuvadan çekilme kararı aldım. Xaenin has joined. -Xaenin -Penth -Alatariel -Lancelion -Werewolf Ezici bir takım,YARGITAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Saint: Siluet Sah7e HardCore HerooN JtRaveN Yedekz: (bunlarin pati üyeliği yok) Dead Jin aLi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Siluet Sah7e HardCore HerooN bunların var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 az önce aldılar dayı üyelik onlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 O ne demek ya. Yok pati dışı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Siluet Benim zaten As takimin da var. Edik: Eğer yoksa hemen account actirip oyuna katacak kadar adi değilim yaw. Yoksa bende ferdi mücadele veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 THARKAS said: Clan Hakiki-As Tharkas Geoffrey Arma MadMaximus MadBoy Bi ara oyun atalımda birbirimizi tanıyalım :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Finchley Jamal Funsel Fatrix Siyanur Dregoth Damien Nup Team olarak bizde katılıyoruz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 BUNLAR KİM YA DELİ MİSİNİZ NESİNİZ BE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 arıla söyle kafasına şeyyapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ELAIDI NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yetenek sınavından kaldı elaidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 4 kişisi forumdan 2 kişisi değil. Yani 6 kişi forumdan takım kuramadım. Ayrıcana ben yazdım geçen topicte her üye patiden olacak diye birşey yazılmamış ve tharkas turnuvayı başlatıp, ilk postunda kendi klanını getirmekten bahsetmiş. O nedenle kurallara aykırı olduğunu düşünmüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar