Utterable Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Merhabalar, Diğer topikte karman çorman olan takım listelerini temiz şekilde bu başlık altında toplamak istiyorum. Lütfen hazır olan takımlar bu başlık altına listenizi hazırlayıp koyun. Rica ediyorum sadece takım listelerini içeren mesajlar olsun, aksi takdirde mesajlar silinecektir. Teşekkürler. Dipnot: Eğer birkaç oyuncuya ihtiyacı olan takımlar varsa, onlar da kendilerini tanıtsın ki takımı olmayan oyuncularla irtibat sağlayabilin. Kendi tanıtım konseptinizi yaratabilirsiniz, herhangi bir kısıtlama söz konusu değil hehe ;)
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dela ekmek loscelin azmo dreagloth takım adı ÇOK kötü, azmo önderliğinde arkadaşlık gibi kaybolan değerleri hatırlatmak için prostesto amacıyla kurulduk. Diğer takımlara başarılar dileriz.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bizim takım arcane tunca Fistan Silmarwen kermit ama eğer ben yetişemezsem yerime biri girebilir...
khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ATAR TEAM khala Griz Phyxantar ShuTTer +1
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Takimimizin adi degisti arkadaslar. -Alatariel -Lancelion -Olivies -Penthesilea -Werewolf Saygilar.
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Clan Hakiki-As Tharkas Geoffrey Arma MadMaximus MadBoy
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 TEAM MURT! olarak bLaQ ve kankalari katilacak.
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 KEBAB CONNECTION [hr] Dynun Khailein Skyly Utterable ZaugnaKhaldun
khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ATAR TEAM son durum khala Griz ShuTTer Phyxantar Zheld
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Demişim ki; said: Rica ediyorum sadece takım listelerini içeren mesajlar olsun, aksi takdirde mesajlar silinecektir.
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hepiniz vs. ben takım ismi Yönetirim arkadaşları buldukça takım içeriğini yazıcam yakında.Sorayım bizimkilere.
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ÇOK iyi olduğum için turnuvadan çekilme kararı aldım. Xaenin has joined. -Xaenin -Penth -Alatariel -Lancelion -Werewolf Ezici bir takım,YARGITAY.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Saint: Siluet Sah7e HardCore HerooN JtRaveN Yedekz: (bunlarin pati üyeliği yok) Dead Jin aLi
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Siluet Sah7e HardCore HerooN bunların var mı ?
kermit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 az önce aldılar dayı üyelik onlarda...
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Siluet Benim zaten As takimin da var. Edik: Eğer yoksa hemen account actirip oyuna katacak kadar adi değilim yaw. Yoksa bende ferdi mücadele veririm.
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 THARKAS said: Clan Hakiki-As Tharkas Geoffrey Arma MadMaximus MadBoy Bi ara oyun atalımda birbirimizi tanıyalım :]
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Finchley Jamal Funsel Fatrix Siyanur Dregoth Damien Nup Team olarak bizde katılıyoruz. =)
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 BUNLAR KİM YA DELİ MİSİNİZ NESİNİZ BE ?
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 4 kişisi forumdan 2 kişisi değil. Yani 6 kişi forumdan takım kuramadım. Ayrıcana ben yazdım geçen topicte her üye patiden olacak diye birşey yazılmamış ve tharkas turnuvayı başlatıp, ilk postunda kendi klanını getirmekten bahsetmiş. O nedenle kurallara aykırı olduğunu düşünmüyorum?
Öne çıkan mesajlar