mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 abicim ne bileyim ben fasil oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 oOoO.. Abicim, waptan paticigi eve donme kararini verdigin an bi check ediceksin, bişi yoksa oyle doneceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben azcık uğraşıcam uğraşıcam dediğim uğra-ş-mak yani uğramanın 2 kişiyle yapılan hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ben gelemiyorum maalesef.Henüz eve girebildim ve 2 gündür 3-4 saatlik uykuyla duruyorum.Gece program olduğu için ve çalıştığım için programdan önce biraz dinlenmek istiyorum açıkcası,vücudum isyan ediyo bana.Şimdi bide içer dağıtırsak geceyi kaldıramicam muhtemelen.İyi eğlenceler diliyor,öpüyorum hepinizi.Hernerede yaşatılıyor ve yaşanıyorsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben de gidemedim amaa.... koraxım birlkte bidaa düzenleriz madmaximus sen nzmn gitceksin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 he he cok guzeldi lan acayip enterasan bir bulusma oldu, black hawk gothic death metal tarzinda eleman coktu ama olsun keyifliydi :D İlk ben dondum galiba :D Onur keşke gelseydin diyorum, ama senin durumunda malum, olsun bakalim belki yarin bownling yapcaz, araşiriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Sağlık olsun napalım yav :) yarın ben ilkokul arkadaşlarımlayım yine ehe :) olmadı toplarım onlarıda getiririm B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tesadufe gel ben de lise arkadaslarimlayim, olmassa ben de toplar onlari gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben archangel_ odium laraken lexius fede spastik_serçe baluu black_lupin ivy ve bi arkadaşı. hatta bi ara chagy bile geldi o derece. güzeldi lan. eğlendik, geyik yaptık falan. hatta şu an archangel_ , odium, laraken, spastik_serçe lexiusun evde devam ediolar. nıhoray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 chagy de iyi denk geldi adam bi arka masada oturuyormuş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 olm lex, archangel_ falan uyudu. lan ben kimim o zaman? evet. bowling falan olursa laraken i aramayan top. ben laraken değilim. laraken kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 archın kafayı kırıyordum az daha. lex ucuz kurtuldu. wii de oyun öğretiyorum gençlere şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 dasda,bowlingmi yapsak biara :D bensiz düğün olurmu ya,tüh mngym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 olm burada hepimiz lexius uz, yarın yapalım madem : ). anaa yarın olmuş zaten. bugün yapalım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 lan kendi acc'nizle girin adaminkiylen yazan yazana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 gençler yok mu resim mesim? ayıp : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 çekmedikki resim. taksideki garibimsi resimler var 1-2 tane. onu bırakta tenise gel. rakibim yok lan. ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 olm yürü git uyuyan adamı dövdün tenis oynuyorum ayağına : D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 olm sen yokken çekindik biz necmide. lexde olması lazım. ayrıca taksidekileri de koyun ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar