Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ulan... AB'nin baskıları sonucu 70lik rakı 70 YTL oluyormuş.. Bakın, bu millet tepkisizdir, fazla sesini soluğunu çıkarmaz ama eğer bu zam gerçekleşirse yer yerinden oynar.. Her türlü suç oranı zirve yapar bi kere.. BU HALKIN STRES ATMA YOLU RAKIDIR ULEN.. Adam rakı alıcam diye çocuğunun yemek parasından keser, karısını döver, hırsızlık yapar Hadi AB sevdalıları kıçınıza kına yakarsınız artık.. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 AB rakıya zam yap demiyorki viskiye haksızlık yapma eşit muamele yap diyor. Sen viskininkini indireceğine rakıyada arttırırsan ab nin suçu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 haberin fake'im ben fake'im ben diye parlamasını geçtim, öle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Viski dışarıdan geliyor, rakı içerden. Tabii ki rakı daha ucuz olcak. sinir şeyler ya kendi ceplerine gircek olan para için biz ezik ülkeyi parmak ucunda oynatıyorlar, bugün rakı fiyatına karışan yarın *burayısiztamamlayın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Voys malesef fake değil haber birçok yerde var.. Bugünki vatan'da da vardı :( Ombak ithal içki herhade daha pahalı olacak böyle bir mantık var mı ya? Ne demek AB'nin suçu değil ne kadar çıkıntı bir adamsın sen ya ulan çıldırıcam valla 70YTL'Yİ HAYATIMDA BİR ARADA GÖRMEDİM BEN NASIL ALAYIM RAKI Bİ DE ONUN HAYDARİSİ VAR KAVUNU VAR BİNBİR TÜRLÜ MEZESİ VAR AAAHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben de dün duydum. bu yapılırsa ben bu hükümete artık tek kelime etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ya yapamazlar sanmıyorum hani şöyle şöyle olduğu için yapamazlar dıyemıyorum ama olay çıkar çok ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 said: yav Üye yeni § 04 Nov 2007, 17:00 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] -------------------------------------------------------------------------------- Viski dışarıdan geliyor, rakı içerden. Tabii ki rakı daha ucuz olcak. sinir şeyler ya kendi ceplerine gircek olan para için biz ezik ülkeyi parmak ucunda oynatıyorlar, bugün rakı fiyatına karışan yarın *burayısiztamamlayın* -------------------------------------------------------------------------------- AB de içerisi dışarısı yokki gülüm, zaten gümrük birliğindeyiz AB ekonomik sistemine büyük ölçüde dahiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yapsinlar, icmeyin lol, bahaneniz olur iste. cok matah birseymis gibi, para harciyorsunuz bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ahaha laraken'i derinden etkileyen bi mevzu :P forza bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Oha halk camileri yikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 rakiyi toptan yasakliyinca takkeliler belki mirin kirin eder bu millet sonra unutur susar kaderimiz bu der razi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 isyan çıkar o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 en çok rakı tüketiminin olduğu şehir konya diye biliyordum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Birşeycik olmaz kaçak içeriz, boğma rakı içeriz, mastika içeriz, k.ırak malı çakma içer kör oluruz falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Kaçak içmenin zevki başkadır yaa riskler ve seçimler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Evet artık rakı sofralarında en çok patlayacak olan espiri belli.. "Aha kör oldum la nerdesiniz! Şaka la şaka zuhauha" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aeuhauehau yukardaki yazıya yani. rakıyı milli içki statüsüne koyacaklardı bunlar, koymadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 70de cok be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 70 cidden çok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 oluru yok onun, isyan nedeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 evde yaparim rakimi gene icerim zikkimi su dunyada fani 2 3 zevkim war biri alkol biride sigaram el surene acimam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 70 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar