Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi erkek durduk yere neden bırakır??

daisy_mm

Öne çıkan mesajlar

erkek niye bırakır:
kız niye bırakıyosa ondan.
evrimin kuralı. daha iyisini bulunca hemen upgrade edersin sevgiliyi (daha demin dynuna kurdum bu cümleyi, c/p yapıorum). ki tür içindeki en iyi partneri bulasın. dişi de erkek de böyle düşünür, böylece survival of the fittest muhabbetine doğru yelken açılır. türün en iyi bireyleri çiftleşirler, onların soyu yaşama devam eder, terkedilenler de elenir gider. uu beybi bende bi hareketlenme oldu.

kişisel almayın lan. hepiniz bir gün sevişeceksiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Abi küçük göğüs olayı nedir anlayamadım yahu. Mesela küçük göğüs kadar büyük göğüsden rahatsız olanda vardır. Demek istediğim yani küçük göğüs yerine artık güzel gelmiyorsundur demek daha mantıklı olur gibime geliyor.

Veya birde şey olabilir böyle yanındayken malca bir hareket yapmışsındır veya başından beri malsındır verirsin filan diye sana tahamül ediyordur, zamanını doldurduğun içinde bırakmıştır.

Veya erkeğinde sıkıntıları olabilir. Her hafta kafeye gidecek kadar parası yoktur. Yada ne bileyim belki dolmuşa binecek kadar parası kalmamıştır. Sonra başka bir kız olabilir, bu uzar gider.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
hayret oper yazmamış afdas.

ekşisözlüğe giriş yapmaya kasıyodum :D
nasıl 3 sayfa olmuş lan. haytt durun geliyorum, size laflar hazırladım. ama önce gidip montla sıçmam gerek.

konuya döneyim,
konuyu açan arkadaşa nereye gitti öncelikle? balonlu birinin gelip böyle bi konu açması fake düşünmeme neden oldu ne diyim.
ama birine çok ilgi gösterirsen d.tü kalkar, terkeder sonra seni. ondan olmuştur. çok fazla el üstünde tutmayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...