ginaly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 erkek niye bırakır: kız niye bırakıyosa ondan. evrimin kuralı. daha iyisini bulunca hemen upgrade edersin sevgiliyi (daha demin dynuna kurdum bu cümleyi, c/p yapıorum). ki tür içindeki en iyi partneri bulasın. dişi de erkek de böyle düşünür, böylece survival of the fittest muhabbetine doğru yelken açılır. türün en iyi bireyleri çiftleşirler, onların soyu yaşama devam eder, terkedilenler de elenir gider. uu beybi bende bi hareketlenme oldu. kişisel almayın lan. hepiniz bir gün sevişeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 durduk yerde kimse kimseyi bırakmaz. illa bişii olmustur. muhatab biz diil bırakan erkek olmalıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 O kaddaarrr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 canı durduk yere bırakmak istemis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 - küçük göğüsler - sevişememe geri kaçma - farklı kültür olayları - başkasına aşık olup seninle karşılaştırması - sende aradığını bulamaması - canı sıkılması - senin onu sıkman vb vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ten uyumsuzlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 evet o da var. + rap aga apaçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kücük gogus? sanki terkeden tarafin 95 memesi var da kizin 75 diye bırakma hakkı doguyor. heha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Abi küçük göğüs olayı nedir anlayamadım yahu. Mesela küçük göğüs kadar büyük göğüsden rahatsız olanda vardır. Demek istediğim yani küçük göğüs yerine artık güzel gelmiyorsundur demek daha mantıklı olur gibime geliyor. Veya birde şey olabilir böyle yanındayken malca bir hareket yapmışsındır veya başından beri malsındır verirsin filan diye sana tahamül ediyordur, zamanını doldurduğun içinde bırakmıştır. Veya erkeğinde sıkıntıları olabilir. Her hafta kafeye gidecek kadar parası yoktur. Yada ne bileyim belki dolmuşa binecek kadar parası kalmamıştır. Sonra başka bir kız olabilir, bu uzar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Benim bi kız arkadaşım olsun var ya.. Hayatta bırakmam. Selam tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Vardır sebebi.. özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben daha realistim, bi kız arkadaşım olursa, gerekirse bırakırım, ama neden bıraktığımıda söylerim. tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kingpin said: hayret oper yazmamış afdas. ekşisözlüğe giriş yapmaya kasıyodum :D nasıl 3 sayfa olmuş lan. haytt durun geliyorum, size laflar hazırladım. ama önce gidip montla sıçmam gerek. konuya döneyim, konuyu açan arkadaşa nereye gitti öncelikle? balonlu birinin gelip böyle bi konu açması fake düşünmeme neden oldu ne diyim. ama birine çok ilgi gösterirsen d.tü kalkar, terkeder sonra seni. ondan olmuştur. çok fazla el üstünde tutmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Dela'yi oneriyorum, asla birakmaz. Aslinda birakamaz zira odadan cikmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Cuce said: bıraktığımıda da ayrı yazılacak, senden sevgili olmaz. Ayrıca senin kız arkadaşın var, bırakın da biraz biz nasiplenelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 selam asl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 vaaaay deşifre ediyoruz bakıyorum tamam o zaman senınde sacın uzundu sonra kestin bi kere bağlanma sorunları yaşıyan birisin bes belli, senın nerene kzı arkadaş heba edersin sen kız ardaşını bırakırsın cat diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ahahah karı gibi kavga ediyorlar şuna bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paticiğe fazla kız uğramıo heralde :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ben küçük göğüs sever oldum : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 orta boy rullaz abicim. ne ufak olsun ne büyük olsun. kararında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ele avuca sigsin, tasmasin diosun yani ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 DİİİT DİİİİT DİİİİT (seviyemetre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Penthesilea said: Dela'yi oneriyorum, asla birakmaz. Aslinda birakamaz zira odadan cikmiyo ben birakirim, hem de smsle emaille falan birakirim. cesitli sitcomlara ilham kaynagi oldum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Abi yalnız ayıp oldu konuyu açana, apaçi gibi saldırdık kızın açtığını fark edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar