daisy_mm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1.5 2 ay falan oldu erkek arkadaşım beni bırakalı..evet beyler sorum size bi erkek durup dururken seni seviyorum derken niye bırakır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu erkek milletini anlamak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 horacegoesskiing said: bu erkek milletini anlamak imkansız. (tu) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 -seni seviyorum derken yalan atiyordur. -daha guzel daha seksi birini gozune kestirmistir. -cok darliyorsundur.. -yada yeterli ilgiyi gostermiyosundur.. -gereksiz yere hicbisey yapmayiz biz. (sanirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aynısı basıma geldi kızlar niye yapıosa erkekler de ondan yapıodur heralde hehe. arkadas muhtemel nedenleri sıralamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bırakmışsa bırakmış boşver, paticikte süper erkekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daisy_mm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bence size rahat batıyor herşeyile ilgileniyorsun el üstünde tutuosn sevgiyi fazlasıyla gösteriyosun ama çekip gidiyor birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ihtiyaçlarını karşılamıyorsan bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1.5-2 ay olmus ve sen hala bu konudasin. yapma etme birak gitsin.. niyesi kalmamistir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 suyu bozukmuş işte, genelleme yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 takma kafana boşver. bak zaugna var bizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çok kaba bi tabirle erkek kısmı bakir değilse sen de evlenmeden olmazcıysan ya da daha erkenciysen aşkından ölmüyosa bırakır acı ama bu böyledir.Ben cons u o yüzden bıraktım mesela kızlığını o kutsal geceye saklıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 belki eşcinsel olmadığını fark etmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 daisy_mm said: bence size rahat batıyor herşeyile ilgileniyorsun el üstünde tutuosn sevgiyi fazlasıyla gösteriyosun ama çekip gidiyor birden ben bunlari cok duydum kizlardan.. hep bi meleksiniz zaten, masum sucsuz saf yaratiklar.. +1 @ cons.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 edit:benim mesajımın altında görünce bana dedin sandım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daisy_mm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bide gayet konuyu saptırma potansiyeline sahipsiniz yani başkada dicek bişiyim yok sustum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bizsiziarariz said: bizsiziarariz said: çok kaba bi tabirle erkek kısmı bakir değilse sen de evlenmeden olmazcıysan ya da daha erkenciysen aşkından ölmüyosa bırakır acı ama bu böyledir.Ben cons u o yüzden bıraktım mesela kızlığını o kutsal geceye saklıyormuş. eşcinsellerin kızlığı mı oluyo vay canına...Bu arada sana ne? cons a laf söylemişm isterse o cevap verir seni ne ilgilendirir sana demedim ki konuyu açana dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ayıp olacak ama aylar geçtiği halde hala vermediysen bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Selülit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 küçük göğüsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ekmek said: Selülit. haha cok detayci. -sac rengi.. -goz rengi.. -yuruyusu.. -durusu -konusmasi -susmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 daisy_mm said: bide gayet konuyu saptırma potansiyeline sahipsiniz yani başkada dicek bişiyim yok sustum ben artık. günaydın(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 büyük ihtimal başka kız tavlamıltır. çocuk da seni çok sevmiyorsa bırakmıştır. bunu erkeği kızı yok iki taraf da aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 daisy_mm said: bide gayet konuyu saptırma potansiyeline sahipsiniz yani başkada dicek bişiyim yok sustum ben artık. Neden bıraktığı anlaşıldı: TRİP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ağız kokusuda etkili faktörlerdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar