daisy_mm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1.5 2 ay falan oldu erkek arkadaşım beni bırakalı..evet beyler sorum size bi erkek durup dururken seni seviyorum derken niye bırakır?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu erkek milletini anlamak imkansız.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 horacegoesskiing said: bu erkek milletini anlamak imkansız. (tu) :P
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 -seni seviyorum derken yalan atiyordur. -daha guzel daha seksi birini gozune kestirmistir. -cok darliyorsundur.. -yada yeterli ilgiyi gostermiyosundur.. -gereksiz yere hicbisey yapmayiz biz. (sanirim)
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aynısı basıma geldi kızlar niye yapıosa erkekler de ondan yapıodur heralde hehe. arkadas muhtemel nedenleri sıralamıs.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bırakmışsa bırakmış boşver, paticikte süper erkekler var.
daisy_mm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bence size rahat batıyor herşeyile ilgileniyorsun el üstünde tutuosn sevgiyi fazlasıyla gösteriyosun ama çekip gidiyor birden
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1.5-2 ay olmus ve sen hala bu konudasin. yapma etme birak gitsin.. niyesi kalmamistir bence :)
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 takma kafana boşver. bak zaugna var bizde :P
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çok kaba bi tabirle erkek kısmı bakir değilse sen de evlenmeden olmazcıysan ya da daha erkenciysen aşkından ölmüyosa bırakır acı ama bu böyledir.Ben cons u o yüzden bıraktım mesela kızlığını o kutsal geceye saklıyormuş.
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 belki eşcinsel olmadığını fark etmiştir
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 daisy_mm said: bence size rahat batıyor herşeyile ilgileniyorsun el üstünde tutuosn sevgiyi fazlasıyla gösteriyosun ama çekip gidiyor birden ben bunlari cok duydum kizlardan.. hep bi meleksiniz zaten, masum sucsuz saf yaratiklar.. +1 @ cons..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 edit:benim mesajımın altında görünce bana dedin sandım pardon
daisy_mm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bide gayet konuyu saptırma potansiyeline sahipsiniz yani başkada dicek bişiyim yok sustum ben artık.
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bizsiziarariz said: bizsiziarariz said: çok kaba bi tabirle erkek kısmı bakir değilse sen de evlenmeden olmazcıysan ya da daha erkenciysen aşkından ölmüyosa bırakır acı ama bu böyledir.Ben cons u o yüzden bıraktım mesela kızlığını o kutsal geceye saklıyormuş. eşcinsellerin kızlığı mı oluyo vay canına...Bu arada sana ne? cons a laf söylemişm isterse o cevap verir seni ne ilgilendirir sana demedim ki konuyu açana dedim
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ayıp olacak ama aylar geçtiği halde hala vermediysen bırakır
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ekmek said: Selülit. haha cok detayci. -sac rengi.. -goz rengi.. -yuruyusu.. -durusu -konusmasi -susmasi
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 daisy_mm said: bide gayet konuyu saptırma potansiyeline sahipsiniz yani başkada dicek bişiyim yok sustum ben artık. günaydın(:P)
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 büyük ihtimal başka kız tavlamıltır. çocuk da seni çok sevmiyorsa bırakmıştır. bunu erkeği kızı yok iki taraf da aynı.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 daisy_mm said: bide gayet konuyu saptırma potansiyeline sahipsiniz yani başkada dicek bişiyim yok sustum ben artık. Neden bıraktığı anlaşıldı: TRİP
Öne çıkan mesajlar