Donita Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 böyle bi site vardı. bi yandan arıyorum hala ama acil lazım. bilen varsa ve link atıverirse bu kanattan da yardım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 tamam buldum pardon. ama acil açmam lazımdı. neyse hallettim. ayrıca inanılmaz berbat çeviriyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 eger senin aradıgın site bu ise kurallı bi şekilde yazdıgında yanlış sonuç almıyosun genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Düzgün İngilizce-Türkçe cümle çevirisi yapan program var mı ki? Hepsi kel alaka çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 şöyle bir topic açıldı 2 gün önce, orada bazı linkler verildi.. bir bak istersen belki işine yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Babylon kullanırdım çok iyi değildi ama idare ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 google da yapmıyo muydu böyle bişii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ProCeviri diye bir program vardı. O da yarım yamalak çevirirdi F9 tuşuyla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Arkadaş muhtemelen makale çevirisi istemiş. http://www.hemencevir.com ProÇeviri'den daha iyidir. Bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar