Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 entryde görüneni diyorum. o nik heralde. biri çökmesin de lamer ın biri eternalus nikine çöküyo türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 evet o nick oluyo. kullanıcı adı farklı. ayarlardan yaratıyosun. nickin ile aynı olmuyo, login olurken kullanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 amaan salla o zmn. maili yazıyom ben. eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ilk 1k'nın içindeyim ondan eminim 6k (onay bekleyen) çaylak olmuş ayrıca, ama bakmıyolar mı bakmıcaklar mı nedir bu :P günde 300 falan alıyorlar diyolar ama bilemiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bende aynı durumdayım. sanırım eski okurlar gelip çaylak oluyor, bizim önümüze geçiyor bu sayede bizde arkalara doğru yol alıyoruz. yemin ediyorum beklemekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 geldikleri gibi giderler olcak bence sanki..neden böyle bisey yaptılar anlamadım ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ahah valla sözlüğe pek girmiyom. attım 10 entari. yazar yaparlarsa ekime yapmazlarsa .... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 5. nesil yazardim, sonra unuttum siteyi gibi bisin oldu. 6. nesil yazar alimlari varken tekrar kayit oldum, sonra giray bulak ti sanirim hakkindaki bir entrym yuzunden uctum :) simdi tekrar uye alimlari acilmis uye olsammi derken, 5. nesil accountumun sifresini hatirladim, mailini hatirlamiodum filan. neyse 5. nesil devam ama entry giresim gelmiyo niyeyse artik, sogumusum sanirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oper said: ahah valla sözlüğe pek girmiyom. attım 10 entari. yazar yaparlarsa ekime yapmazlarsa .... :D aynı durumda yapıcam bende. yazar yapana dek hiç girmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çaylaklığı geçtim falan da, hala içimde banlanan 6. nesil hesabın acısı var ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Zegna said: neyse 5. nesil devam ama entry giresim gelmiyo niyeyse artik, sogumusum sanirim:) yazar adın ne zegna=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 millet de sırada bekliyomuş üyelik açılsa da girsek diye :) bi ara haberlerde alt yazı bekledim "yazar alımı açıldı" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Çaylak hesabımı silktiler ühühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 9. nesil 40.371 oha, toplam diğer nesillerden daha fazla sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 teey benim 3 veya 4. nesil hesabim vardi + eksi sozluk kitabinda da entrym vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 uçurmadılarsa, kullanabilirsin o hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gitti 6. nesil çaylaklık , acc yi unuttuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ehaha.. biz de mevcutmuşuz artık (gerçi geç haberim oldu, ilgilenemedim çok fazla ama neyse) en güzel kısmı diğer fasiliteleri zati (sub etha etc.) aynı takma adla oradayız.. falan filan bu arada kardeşim çayıma bi şeker doldurmuş ki öff.. büyük ihtimal türkiyenin ilk şeker gölünü açmış durumdayız.. 40kaşık mı 40 küp mü şeker koydu bilemeyeceğim.. ehaha.. çok da kötü değil lam.. çay tatlısı.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yazar olan varmı? hala ses seda yok benim hesapta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ehehe ben umudu kestim. en az 1 ay beklerim gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ya bisürü adam aç gibi saldırmış ya, adamlar o yüzden bence bi ay boyunca entry girilmeyen çaylak hesapları silinir olayını yapıcaklar. hem açlardan temizlenicek birden saldıran hem hiç uğramayan okur hesaplarından. arada bi entry yazıcam ben bi ay dolmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 çok basit olarak şöyle bir şey yaptım bugün..: 5. ..caylak 56129 - 54929=1200 6. ..onay bekleyen caylak 11087 - 10266=821 8. ..yazar 12025 - 11873= 152 yani kısaca 1 günde ekşi sözlüğe 1200 kişi çaylak olarak girmiş,10 tane entry giren kişi sayısı 821 ve sadece 152 kişiyi yazar yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Biraz noob question gibi olacak ama yazar olduğumuzu nasıl anlayacağız ya? Login kısmında da bir sürü seçenek var: Hayvan okur, çaylak, yazar falan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mayhem said: oper said: ahah valla sözlüğe pek girmiyom. attım 10 entari. yazar yaparlarsa ekime yapmazlarsa .... :D aynı durumda yapıcam bende. yazar yapana dek hiç girmicem. bende öyle yaptım kontrol ettim şimdi hala bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Benim yazarlık 2. günden onaylandı valla, yazıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar