oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 41000 caylak ve 3000 onay bekleyen caylak. işimiz çok zor.. seneye anca yazar oluruz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dün giriyodum bugun giriş yapamıyorum mailede bir şey gelmedi dedim banladılar heralde baktım kullanıcı adı ve maik mevcut başka bir şey deneyin diyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bana da aynı şey oldu. bugun yeni hesap aldım. sistemde bişeler var. sende yeni bi hesap al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Giriş yapabiliyorum bekliyorum halen çaylak modunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bir diger hatirlatma: cok sayida (ondan fazla) caylaklik entrysi girmek entrylerinizin degerlendirilme surecini uzatabilir ve sizin entrylerinizle ilgilenen moderatorun o anda o kadar vakti olmadigi icin caylaklik entrylerinizi degerlendirmeyi ertelemesine neden olabilir. bu nedenle caylaklik entrylerinizi on (10) ile sinirlamaniz herkesin yararina olacaktir. onemli olan mustakbel yazarlik hayatinizin bir profilini caylaklik entryleri icinde sunabilmek oldugu icin bu talepten "cok uzun entryler yazarsam yazarligim gecikir" mesaji cikarmak ise dogal olarak yanlistir. said: ulan 21 entrym var silsem mi acep şimdi.. yüzyıllarca beklicez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 illa böyle manyak mantıklı uzun uzun entry mi girmemiz lazım kabul edilmek için öyle bi hava sezdim ben o açıklamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben şahsen kısa kısa entryler girdim, dilbilgisi düzgün bkz fasilitelerini adam akıllı kullanmış gereksizlik içermeyen entryler idi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hayır, illa uzun entry girmek zorunda değilsiniz. yeter ki formata uygun ve sadece 10 tane olsun. buyuk ihtimalle kabul ederler. dün baya bi insan kabul edildi cunku. ben de simdi bekliyorum, gece 10 entry tamamlamadıgıma pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 valla ben vereli 30 saat oldu tık yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sadece bkz lı entrylerimi silsem mi acaba daha çabuk onaylanma şansım artar mı ama yerlerine de cuk diye oturdular valla acıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bkz li entryleri sallamıyolar zaten caylak doneminde. ben 10 a indirdim entry sayımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sildim mesajlar 15 e düştü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oha olmuşum cidden :)way be :D hemen bi entry cakmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kaçıncı nesilsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Valla 7. nesilim çatırt diye 10. yazıyı girer girmez yazar oldum. Öhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yazık kafalarına göre adam uçuruyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Öeh. 7. nesil okur hesabımı uçuranın ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mayhem said: kaçıncı nesilsin ? ona bakamadım bir türlü uzun süredir girmiyordum siteye :) yıl oldu herhalde nereden bakıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben butonuna tıklayıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 9. nesilmiş :( moralim bozuldu şimdi ya benim yıllar önce aldıgım bir kaç üyelik vardı :D onlara bakmak istiyorum aslında şifresini maillerini unuttugum üyelikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 PrudenT said: bence 7. ve 8. nesile katılacak olanları direk onaylamışlar 9.ları bekletiyorlar. dediğim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben daha 10 entry yapamadım ki :) oku olsaydım 30 kere yazıcak şeyler gelirdi aklıma şimdi gelmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aynen ben de zorlandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 lan annem de üye olmuş ahauhhah bugün 5 mesaj yazmış neden onaylamadılar diyo fln.. ee benimle aynı ipden girerse nerden bildiricez durumu öyle bişi bulamadım mesaj da atılmıyo kimseye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 @4Ever oradaki nickin nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar