Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir diger hatirlatma: cok sayida (ondan fazla) caylaklik entrysi girmek entrylerinizin degerlendirilme surecini uzatabilir ve sizin entrylerinizle ilgilenen moderatorun o anda o kadar vakti olmadigi icin caylaklik entrylerinizi degerlendirmeyi ertelemesine neden olabilir. bu nedenle caylaklik entrylerinizi on (10) ile sinirlamaniz herkesin yararina olacaktir. onemli olan mustakbel yazarlik hayatinizin bir profilini caylaklik entryleri icinde sunabilmek oldugu icin bu talepten "cok uzun entryler yazarsam yazarligim gecikir" mesaji cikarmak ise dogal olarak yanlistir. said:

ulan 21 entrym var silsem mi acep şimdi.. yüzyıllarca beklicez heralde
Mesaj tarihi:
ben şahsen kısa kısa entryler girdim, dilbilgisi düzgün bkz fasilitelerini adam akıllı kullanmış gereksizlik içermeyen entryler idi hepsi.
Mesaj tarihi:
hayır, illa uzun entry girmek zorunda değilsiniz. yeter ki formata uygun ve sadece 10 tane olsun. buyuk ihtimalle kabul ederler. dün baya bi insan kabul edildi cunku. ben de simdi bekliyorum, gece 10 entry tamamlamadıgıma pişmanım.
Mesaj tarihi:
9. nesilmiş :( moralim bozuldu şimdi ya benim yıllar önce aldıgım bir kaç üyelik vardı :D onlara bakmak istiyorum aslında şifresini maillerini unuttugum üyelikler
Mesaj tarihi:
lan annem de üye olmuş ahauhhah bugün 5 mesaj yazmış neden onaylamadılar diyo fln.. ee benimle aynı ipden girerse nerden bildiricez durumu öyle bişi bulamadım mesaj da atılmıyo kimseye..
  • Yeni Oluştur...