Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sparkcaster said: adamın biri incil döktü sözlüğün ebesi ağlıyor Ahaha evet. Millet de baymış ki bisittir git bölüm 1 diye konu açmış : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 adam inanmış 700 entry girdi bugün incili copy paste ledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 adamı takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 11k dan 13k ya cıkmısım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 birisi de misilleme olsun diye kuran-ı kerim'i cüz cüz eklemeye başladı. sözlük bu saatten sonra takip edilmez yani imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 herif incili dğeil kitab-ı mukaddesi koyuyor bin küsur bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ahahehahea abi evet kuran gelmeye başladı, arada şöle bişi var bi de yardı geçirdi "4 kasım 2009 sözlüğün hidayete ermesi " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 herkes saçmalamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 süper mallar var ya ahaha adam microsoft'u msft diye kısaltmış. ben ms diye yazsan daha güzel olurdu dedim diye kafa ütüledi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 16000 küsur idim 1.5 senedir. 12000 olmuşum. nerde adalet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 her gün 40-50 kişi yükseliyorum. 20k'lardayım. 1-2 sene içinde yazar olurum herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 3.5 k ya yukselmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben de 25k dayım bir yıla bekliyorum kabulümü eğer toplu alım gerçekleşmezse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 18887 nere 2987 nere..yaa yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 cavanagh said: çok var abi onun için ayrıca bişi olabilir, mesela şimdi yaptığım şunun gibi birşey paticik üyesi sözlük yazarları Bende varım orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 oraya bi bkz. silphatos çakın. 6. nesil şutlanmış pati kontenjanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 32k olmuş, ohooo yetersizmidir nedir benim gibi adamı almıyo sdfdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 2.5kya düşmüşüm obarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bu ne lan, sözlük PKKlı dolmuş resmen. Ve neredeyse saçma sapan şeyler, yazarların atılıp, banlanmalarına sebeb oluyorken, bu kadar PKKlı mesajın ve yazarın oldukça fazla hoşgörü görmeleri ve tolere edilmeleri midemi bulandırmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 formata uygun abi. sorun yok. devam etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 pkklılar seni niye geriyo ki formata uygun olduktan sonra atatürke bile söversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ben anlamam format falan. Formata uygun diye herif ülke vtan atatürk ana baba bırakmayacak bende hoşgörü ifade özgürlüğü diye sineye mi çekeceğim. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 eksisozluk adi ustunde. begenmezsen kotuleyebilirsin en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nası adı üzerinde ekşi mi yani. bağlantı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben de yazarım da bayıyorum sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar