fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 uçurdu eşcinseller ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 şeker abiyim ben. düşün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 şu anda çaylak onay listesinde 62025. sıradasınız. hiç bilgim yok bu işlerde nedir olay yani böle yazar alımı açılana kadar bölemi takılcam yoksa bi anda sıra azalcakmı yavaş yavaş dfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 lan nası bişeyse ben direkt yazar oldum kısa bi süre çaylak takıldıktan sonra. uçurma falan da yok, hayret:) gerçi yazmıyorum doğru düzgün, sıkıldım biraz sözlük muhabbetinden de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 onu bunu bırakın da author kendi accountunu mu silmiş, yoksa sourlines havayolları işlev mi kazanmış çözemedim. lakin; "böyle bir yazar aslında yok". itüsözlük ve uludağsözlükte yazarlık almış falan. daha neler göreceğiz bakalım. şu lagrimayı da bir atsalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 author kendi geçti itusozluk e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 mokoko said: author kendi geçti itusozluk e. yok çaylak ettiler 10 ay. bu da sildirdi yazarlığını. lafmacun'da yazıyor sanırım. twitter dan takip edin cem şancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 author başlı başına sözlüğü takip etme sebeplerimden biridir, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bundan 4-5 ay önce çaylak üye oldum , 2 günde 30 civarı entry ve yorum yaptım (ki tamamen manga anime b sinema şu bu hakkındaydı) , 1 hafta sonra biri hariç hiçbirinin onay almadığını esefle farkettim. Yoğun işlerim nedneiyle 1 hafta giremeyince akabinde uçurulduğumu farkettim. O zaman anladım ki ekşisözlük'de divxplanet'in uğradığı kıç kalkmasına uğramıştır, daha da söz etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 balçicek pamir' e gazetecimsi dediğim için beni uçurmuşlardı. beni uçarabilirler ama gerçeklerden kaçamazlar, o bağğğyandan gazeteci falan olmaz, seneler geçsede hala arkasındayım düşüncemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 pamir konusunda katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sonuna kadar arkanızdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kinkaudonau said: Bundan 4-5 ay önce çaylak üye oldum , 2 günde 30 civarı entry ve yorum yaptım (ki tamamen manga anime b sinema şu bu hakkındaydı) , 1 hafta sonra biri hariç hiçbirinin onay almadığını esefle farkettim. Yoğun işlerim nedneiyle 1 hafta giremeyince akabinde uçurulduğumu farkettim. O zaman anladım ki ekşisözlük'de divxplanet'in uğradığı kıç kalkmasına uğramıştır, daha da söz etmem ahahahhahaahahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 zeykur valekov'a laf attığım için 15 gün uzaklatırma almıştım, açıldı gerçi ama girmiyorum artık. o ve onun gibiler barınmasın o sitede ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hıncala yazar bozuntusu dedim diye attılar beni, görende basının ve basıncının dostu sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hıncala adam muamelesi yapılmış fsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 4 kasım 2007den beri onay bekleyen çaylağım , hüzün verici tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 o kadar beklemen daha bi hüzünlü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hıncal mıncal neyse hüseyin üzmeze laf çarptım diye uçurdular beni lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben öle ahım şahım bi bok yazmadıydım, anında aldılardı. hâlâ ara ara bişi yazıp kaçıyorum. bi arkadaş yazar ekşi'de. mesela adam kasıyor da kasıyor "aman abi güzel olsun" diye. benimkiler buradaki gibi.. hiçbir farklılık yapmıyorum. orada yazmak için beklemenin ne önemi var onu da çözebilmiş değilim açıkçası. benim için ekşi diğer fasilitelerini takip edebilmek ve "makale aranıyor duyuruları"na yazabilmek için önemli. gerisinde burada her gün 50 mesaj atarım. ekşi'de total mesajım 50 değildir. kısaca diyeceğim o ki; beklemeye ne gerek var abbas? haydi abbas vakit tamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben lezbiyenliğine önerge gündeme almamak diye bişey yazmıştım, acımadılar ünlü bir kişinin başlığına gg bişey yazmamayı öğrendim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ben 1 ayda çaylaklıktan yazarlığa terfi aldıydım :D ama sanırım onların orda tavsiye olunur diye yazdığı şeyler "KURALLARIMIZ KATIDIR" anlayın işte şeklinde yazılmış şeyler *örnek : 10 tane yazınızın ardından oylamaya alınırsınız deniyor 11 12 13 ü yazmak sizi öne atmak bi yana aksine şansınızı daha azaltır. *daha o ilk 10 yazıda bkz. zırt pırt link vermeyi mecbur kalmadıkca unutun, adamlar sizden bişiler paylaşmanızı "bilgi" vermenizi istiyor o 10 postunuzda *çok destansı şeyler yazmakta bi işe yaramıo, olabildiğince "net" kesin bir şekilde "başlığı anlatan" şeyler yazın , altına kısaca birde yorumunuzu ekleyin yeterli *bir sürü sazan avcısı mevcut ekşi de , kasıtlı tuzak başlıklar açıyorlar, kekolar gelsin de yorum yazsın ekekekeke diye, kendi tuzları kuru kimse de uğraşmaz onlarla (genellikle) ama çaylak yazarlar oltaya geldinmi uçururlar umurlarında olmaz *kontrolü yapan mod sayısı belli , siz öle 20-25 post yazarsanız bakar önce post sayınıza, hadi lan deyip arkaya atar 10 postlu elemanın mesajları okur bu en önemli ayrıntı. *çaylaklığı attığınız ilk ay kesinlikle bişey yazmayın, sizinle birlikte muhtemelen bi 10.000 kişi daha alınmış oluo ilk ay bu 10.000 kişi arasından temizleme operasyonu yapılır, sazanlar , post kasanlar, arızalar ayıklanıp şutlanır. en temizi sessizce uzak kalmak ortalık sakinleşene kadar benim ilk aklıma gelenler bunnar işte yazarlık başvuracaklara öneriler kısmından :D bu dediim kurallara uyan arkadaşım 2.nesil 3.nesil 6.nesil olmak üzere 2 kez şutlandı 3 kez girdi süleyman demirel tadında aklsjfhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ekşisozluk said: caylaklara not: caylaklik onay siralamasi sozluge kullanici kaydolma sirasi yerine, 10 entry'yi tamamlama sirasina cevrilmistir. siranizda ciddi degisiklik goruyorsaniz sebebi kaydolmanizla 10 entry'yi tamamlamaniz arasinda ciddi zaman farki (aylar yillar) olmasidir. 3 yil once aldigi kullanici kenarda bos dururken birden dun girdigi 10 entry'yle sirada en one gecmenin adaletsiz oldugunu dusundugumuzden boyle bir degisiklige gittik. ayrica sira numarasi ve yillarca yazarlik onayi beklemek gibi sacmaliklara dair iyilestirmeler uzerinde de calisiyoruz. guzel haberler var. kismet var. adam var sakalli. mektup geliyor. arabayla bir sey yapacaksin. 5000 kusurden 53000 kusurlere gelmişim. yazarlıktan çaylaklığa dusurulmemin nedenin dahi bilmiodum. yuh yani. 53000 kişi ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ulan sanki maaşlı sigortalı işe giriyoruz. sokayım ekşi sözlüğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ntvden 100 lira aldım bi topikte iki entrym vardı onların yayın izni için. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar