SbNN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 laaaaan yazar olmuşum. ama mail falan gelmedi . öylesine bakayım dedim. dokuzuncu nesil sabırtaşı yazar diyor. ahahah kullanıcı adı denizsabun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 metket sonunda kavuştu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu aralar sessiz kalmanızı öneririm. gammazlar ve moderasyon psikoya bağlamıştır şini. uçma ihtimaliniz çok daha yüksek gibi geliyo bana yoksa şüpheniz mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 site çöktüm çökücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi buraya yazsak ya kimler sözlük yazarı diye. koca paticikte bi topik açamadınız mı gençler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yazdık işte devam ettirmediler. ekşide cavanagh başlık açmış ama anket formatı falan filan entry girmeye pek yanaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 lol=) başınız ağrımaz oraya gireceğiniz entrylerden o tür başlıklar baya var bilmemnereli sözlük yazarları diye bi konsept var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 mini mini bir nick konmustu olarak ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sab%C4%B1rta%C5%9F%C4%B1%20yazar/%2314654533 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sabırtaşları; fazla heyecan yapmayınız. sakin sakin entrylerinizi giriniz. temizliğe başlamışlardır bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yezid said: kasım 2007'den beri çaylağım hiçbir şey de olmamışım desem? ulaan benim günahım ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 dokuzuncu nesil sabirtasi yazar YEY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ben gene accu unuttum, 1 sene gecmistir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hauhau, sabirtasligi 1 gun surdu, caylakliga kaydim yine hemen, 1 hafta sure bictiler.. yok yok bu eksi bana gore degil, ben eksiye gore degilim. benim yerim pati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 böyle entry girmeden ne kadar beklersek uçurulmuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben 7. nesilden yazardim, ucuruldum simdi tekrar girdim. az cok tecrubem var o yuzden size tavsiyem simdi entry girmemeniz. toplu alimlarin uzerinden birkac gun gecmesine ragmen ortalik hala karisik, moderatorler en ufak bir hata gorse bile direk caylak yapiyorlar. hele entryleriniz sadece anket basliklari altindaysa kesin ucuruluyorsunuz. ben 4 aydir bir sey girmemisim bir 1-1.5 ay daha bir sey girmeyecegim ortalik durulana kadar. zaten daha cok sub-etha icin istiyordum yazar olmayi, su an istedigim gibi girip cikabiliyorum, sozluk bekleyebilir. siz de uzun sureli durmak istiyorsaniz sozlukte dedigimi yapin derim. edit: @elesso siniri yok, isterseniz 10 sene sonra yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 insight dokuzuncu nesil sabirtasi yazar lol =) Mail falan gelmedi tabi. Entry bile oylamışlar. Sevindirik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 onuncu nesil sabır taşı yazar =) beğenilen entryim bile olmuş sevindim la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sözlük meme yaptı yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 yavaşlama problemini düzeltmişler ve temizliğe çoktan başlamışlar. 4 arkadaş daha ilk günden havayollarının tadına bakmış. bir iki falsolu mesajda bile /kick geliyor dikkat edin. okurken attığım 2 mesajımı, mesajını editle diye geri yolladıklarında falan sildim direk tırsıp. raha durmak gerek sular durulana kadar :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 2 gün yoktum neler olmuş olan sözlüğün ebesine olmuş gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 valla ben 29 una kadar aciga alindim, lan 1 gun bile tadini cikaramadik :D nese bana yilbasi hediyesi olur artik, e tabi acarlarsa o vakitte caylakligimi. ha bu arada 9. nesil :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 lol şimdi farkettim, sizi yazar yapmışlar aynı zamanda da eskilerin çoğunu gammaz yapmışlar haftasonu başlıyım ispiyonlamaya=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Aha yazar olmuşum. Ne kaddddar şahane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar