Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ya ben yazar olalı 1 sene oldu hala * şeklinde `abcd` gibisinden linkin nasıl verildiğini bilmiyorum =) bilen varsa buraya yazabilir mi? misal; hede hödö*** bu yıldızlarda link var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 1 senedir bekliyorum ben de açılmadı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Syn said: ya ben yazar olalı 1 sene oldu hala * şeklinde `abcd` gibisinden linkin nasıl verildiğini bilmiyorum =) bilen varsa buraya yazabilir mi? misal; hede hödö*** bu yıldızlarda link var. abi şimdi normal bi metni seçip bakınız tırnağı içine alıyosun ya, orda şöyle yapıcan. bak bu normali `selam syn` bak bu da yıldız olarak çıkıyo `:selam syn` araya bi ikinoktaüstüste koyuyosun. kendine mesaj atarak deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sağol eternalus =) bu arada badiliste ekleyin beni de nick cuppa, tek tabanca takılıyoruz sözlükte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu arada reklamlar çok rahatsız ediyorsa kapatın, sonuçta "GREEN CARD EHUEHE" gibisinden sağdan soldan fırlamıyorlar reklamlar, kapatın gitsin. P.S: sözlük biraz yavaşlamış gibi, chromedan dolayı mı acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 başucu eseri ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çok fazla şukela alınca bir entry öyle oluyor, bende de var 1 tane eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çok şükela diil, belli bi karakter sayısını aşmak, bi de sanırım en az bi oy almak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benim gibi bi trol için imkansız şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Syn said: sağol eternalus =) bu arada badiliste ekleyin beni de nick cuppa, tek tabanca takılıyoruz sözlükte =) ekliyorum, itinayla entry takip edilir, şukelalanır. yok tabi, yamuk olursa basarım çok kötüyü eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Eternalus said: Syn said: sağol eternalus =) bu arada badiliste ekleyin beni de nick cuppa, tek tabanca takılıyoruz sözlükte =) ekliyorum, itinayla entry takip edilir, şukelalanır. yok tabi, yamuk olursa basarım çok kötüyü eheh. dur lam ben de ekliyom.. ekliyemiyorum "HTTP/1.1 Server Too Busy" diyor.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hz. muhammed gibi kutsal kabulen edilen sahislara edilen hakaretlerin tck'daki "toplum barisini bozmaya elverislilik" kriteriyle suc olarak kabul edildigini ve bu konuda mahkemelik olup ceza almaniz icin kendisinin ya da bir varisinin dava acma gerekliligi olmadigini, ataturk'un ise bonus olarak onu koruyan kendine ait yasasi oldugunu, kendisinden "bu adam" diye bahsetmenin hakkinda dahi verilmis ceza karari oldugunu, o yuzden bu kategorilere giren hakaretlerin basinizi kolaylikla belaya sokabilecegini biliyor muydunuz? --eksi sozluk genel kultur bakanligi, "turkiye gercekleri" serisi cilt 1 (ssg, 15.09.2008 20:21) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tamam karşılıklı ekleşelim, ekleyebilirsiniz beni bi de mesaj atın ekledim deyü. sabah kalel returns diye biri mustafa kemal atatürk başlığını trolledi, herifin uçacağını anladım sakince izledim. o geyik ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 eternalus, cuppa ekleyiverdim sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aa ben de ekliyim ya. aynıyım orda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kardesım hayla yazar olamadı yok mu yardım edecek buradan torpıl vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 120yetale... duyan da ciddi sanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Çaylaklar görünümü değiştiremiyor mu ? Sanki eskiden değiştirebiliyorduk diye hatırlıyorum. (Neyse ki default olarak ayarlamışım abuk bi tema yok :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 LathspeLL said: Biraz noob question gibi olacak ama yazar olduğumuzu nasıl anlayacağız ya? Login kısmında da bir sürü seçenek var: Hayvan okur, çaylak, yazar falan ahah. Su zamandan beri hala caylagim sitede. Hala onaylamamislar yazarligimi, kafa mi buluyor bu site nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Phobos said: Çaylaklar görünümü değiştiremiyor mu ? Sanki eskiden değiştirebiliyorduk diye hatırlıyorum. (Neyse ki default olarak ayarlamışım abuk bi tema yok :D) okur olarak griş yap,değiştir,sonra normal giriş yap ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahah kutulu süper fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 CthuLhu said: Phobos said: Çaylaklar görünümü değiştiremiyor mu ? Sanki eskiden değiştirebiliyorduk diye hatırlıyorum. (Neyse ki default olarak ayarlamışım abuk bi tema yok :D) okur olarak griş yap,değiştir,sonra normal giriş yap ;) Ehue, ordaki şifremi paso unuttuğum için "Beni hatırla" demiştim. Giriş çıkış işi problemli o yüzden :D Zaten defaulttan memnunum en azından rahatsızlık vermiyor da bu tema değiştirememe olayı dikkatimi çekti o yüzden sordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sözlüğün günlük entry sayısı azaldı yine yeni yazarların bir kısmı uçtu, kalanların da ilk hevesleri geçti ben yakında yine bi toplu onaylama ve yazar alımı bekliyorum şahsen=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hadi işallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 oha sen de mi bekleyenler arasındasın=) sen en başta çaylak olanlardandın yanlış hatırlamıyosam, o kadar yavaş mı onaylıyolarmış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar