Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben yazar olalı 1 sene oldu hala * şeklinde `abcd` gibisinden linkin nasıl verildiğini bilmiyorum =) bilen varsa buraya yazabilir mi? misal;

hede hödö*** bu yıldızlarda link var.
Mesaj tarihi:
Syn said:
ya ben yazar olalı 1 sene oldu hala * şeklinde `abcd` gibisinden linkin nasıl verildiğini bilmiyorum =) bilen varsa buraya yazabilir mi? misal;

hede hödö*** bu yıldızlarda link var.

abi şimdi normal bi metni seçip bakınız tırnağı içine alıyosun ya, orda şöyle yapıcan.

bak bu normali

`selam syn`

bak bu da yıldız olarak çıkıyo

`:selam syn`

araya bi ikinoktaüstüste koyuyosun. kendine mesaj atarak deneyebilirsin
Mesaj tarihi:
bu arada reklamlar çok rahatsız ediyorsa kapatın, sonuçta "GREEN CARD EHUEHE" gibisinden sağdan soldan fırlamıyorlar reklamlar, kapatın gitsin.

P.S: sözlük biraz yavaşlamış gibi, chromedan dolayı mı acaba ya
Mesaj tarihi:
Syn said:
sağol eternalus =)

bu arada badiliste ekleyin beni de nick cuppa, tek tabanca takılıyoruz sözlükte =)

ekliyorum, itinayla entry takip edilir, şukelalanır. yok tabi, yamuk olursa basarım çok kötüyü eheh.
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
Syn said:
sağol eternalus =)

bu arada badiliste ekleyin beni de nick cuppa, tek tabanca takılıyoruz sözlükte =)

ekliyorum, itinayla entry takip edilir, şukelalanır. yok tabi, yamuk olursa basarım çok kötüyü eheh.

dur lam ben de ekliyom..

ekliyemiyorum
"HTTP/1.1 Server Too Busy" diyor.. :(
Mesaj tarihi:

hz. muhammed gibi kutsal kabulen edilen sahislara edilen hakaretlerin tck'daki "toplum barisini bozmaya elverislilik" kriteriyle suc olarak kabul edildigini ve bu konuda mahkemelik olup ceza almaniz icin kendisinin ya da bir varisinin dava acma gerekliligi olmadigini,

ataturk'un ise bonus olarak onu koruyan kendine ait yasasi oldugunu, kendisinden "bu adam" diye bahsetmenin hakkinda dahi verilmis ceza karari oldugunu,

o yuzden bu kategorilere giren hakaretlerin basinizi kolaylikla belaya sokabilecegini

biliyor muydunuz?

--eksi sozluk genel kultur bakanligi, "turkiye gercekleri" serisi cilt 1
(ssg, 15.09.2008 20:21)

Mesaj tarihi:
tamam karşılıklı ekleşelim, ekleyebilirsiniz beni bi de mesaj atın ekledim deyü.

sabah kalel returns diye biri mustafa kemal atatürk başlığını trolledi, herifin uçacağını anladım sakince izledim. o geyik ordan.
Mesaj tarihi:
Çaylaklar görünümü değiştiremiyor mu ?

Sanki eskiden değiştirebiliyorduk diye hatırlıyorum. (Neyse ki default olarak ayarlamışım abuk bi tema yok :D)
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Biraz noob question gibi olacak ama yazar olduğumuzu nasıl anlayacağız ya? Login kısmında da bir sürü seçenek var: Hayvan okur, çaylak, yazar falan ahah.

Su zamandan beri hala caylagim sitede. Hala onaylamamislar yazarligimi, kafa mi buluyor bu site nedir?
Mesaj tarihi:
Phobos said:

Sanki eskiden değiştirebiliyorduk diye hatırlıyorum. (Neyse ki default olarak ayarlamışım abuk bi tema yok :D)

okur olarak griş yap,değiştir,sonra normal giriş yap ;)
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
Phobos said:

okur olarak griş yap,değiştir,sonra normal giriş yap ;)

Ehue, ordaki şifremi paso unuttuğum için "Beni hatırla" demiştim. Giriş çıkış işi problemli o yüzden :D

Zaten defaulttan memnunum en azından rahatsızlık vermiyor da bu tema değiştirememe olayı dikkatimi çekti o yüzden sordum :D
Mesaj tarihi:
sözlüğün günlük entry sayısı azaldı yine
yeni yazarların bir kısmı uçtu, kalanların da ilk hevesleri geçti
ben yakında yine bi toplu onaylama ve yazar alımı bekliyorum şahsen=)
  • Yeni Oluştur...