Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Syn said:
ya ben yazar olalı 1 sene oldu hala * şeklinde `abcd` gibisinden linkin nasıl verildiğini bilmiyorum =) bilen varsa buraya yazabilir mi? misal;

hede hödö*** bu yıldızlarda link var.

abi şimdi normal bi metni seçip bakınız tırnağı içine alıyosun ya, orda şöyle yapıcan.

bak bu normali

`selam syn`

bak bu da yıldız olarak çıkıyo

`:selam syn`

araya bi ikinoktaüstüste koyuyosun. kendine mesaj atarak deneyebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Eternalus said:
Syn said:
sağol eternalus =)

bu arada badiliste ekleyin beni de nick cuppa, tek tabanca takılıyoruz sözlükte =)

ekliyorum, itinayla entry takip edilir, şukelalanır. yok tabi, yamuk olursa basarım çok kötüyü eheh.

dur lam ben de ekliyom..

ekliyemiyorum
"HTTP/1.1 Server Too Busy" diyor.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

hz. muhammed gibi kutsal kabulen edilen sahislara edilen hakaretlerin tck'daki "toplum barisini bozmaya elverislilik" kriteriyle suc olarak kabul edildigini ve bu konuda mahkemelik olup ceza almaniz icin kendisinin ya da bir varisinin dava acma gerekliligi olmadigini,

ataturk'un ise bonus olarak onu koruyan kendine ait yasasi oldugunu, kendisinden "bu adam" diye bahsetmenin hakkinda dahi verilmis ceza karari oldugunu,

o yuzden bu kategorilere giren hakaretlerin basinizi kolaylikla belaya sokabilecegini

biliyor muydunuz?

--eksi sozluk genel kultur bakanligi, "turkiye gercekleri" serisi cilt 1
(ssg, 15.09.2008 20:21)

Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
Phobos said:
Çaylaklar görünümü değiştiremiyor mu ?

Sanki eskiden değiştirebiliyorduk diye hatırlıyorum. (Neyse ki default olarak ayarlamışım abuk bi tema yok :D)

okur olarak griş yap,değiştir,sonra normal giriş yap ;)

Ehue, ordaki şifremi paso unuttuğum için "Beni hatırla" demiştim. Giriş çıkış işi problemli o yüzden :D

Zaten defaulttan memnunum en azından rahatsızlık vermiyor da bu tema değiştirememe olayı dikkatimi çekti o yüzden sordum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...