oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 SoulCube said: unuttum ben okur id mi hangi maille oldugumu da hatırlamıyorum yattara olduk 9. nesil ol sende.. lan bu zamana kadar sırf oraya yazamadığım için girmezdim siteye. her okuduğumda diyecek bişeler gelirdi aklıma ama yazar olamadığım için yazamazdım bir türlü. sonra girmedim siteye küstüm nefret ettim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ekşi sözlüğü hiç sevmiyorum lan. onunda beni sevdiğini sanmam. hiç girmem.. acayip kokoş bi yer abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 7. nesil olmuşum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çaylaklıktan kurtulmak için kaç entry lazım ya? sisteme girişte bi açıklayıcı yazı bekliyordum ama göremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 canavagh terazine abandım abi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yaklaşık bi 20-25 entry gir bakıp onaylarlar 5 entry'de de onaylanır 50 entry'de de yığılmaya göre değişir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1. nesil satıyım dfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 10 entry gerekio, sisteme girince yazı çıkıo zaten hehe :D said: ba$langicta her kullanicinin yaptigi ortak hatalari yapmamaniz, veya yapsaniz bile bunlari herkesin onunde yapip utanmamaniz icin caylak modundasiniz. caylak oldugunuz muddet boyunca girdiginiz entry'ler sadece moderatorler tarafindan gorulecek ve yazarliginiz onaylanirsa gercek entry olarak sozlukte yerlerini alacaklardir. eger caylakken 1 ay boyunca hic entry girmezseniz kullaniciniz inaktif oldugu farzedilerek silinecektir. bunun yaninda en az bir entry girdiginiz surece girmeniz gereken entry sayisina ula$ana kadar kullaniciniz aktif kalacaktir. henuz girmeniz gereken 10 entry'den 2 adedini girdiniz. $imdiye kadar girdiginiz entry'leri buradan gorebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben girdim çıkmadı, alla alla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kem talih olarak çaylak olmuş bulunmaktayım @oper kontrol merkezinden de bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 beni de okur olarak kayıtlıyken uçurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kaçıncı kuşak olduğumuzu nerden öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Giriş yaptıktan sonra yukardan "Ben" tuşuna basıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 beni de uçurmuşlar sanırsam agfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nasıl olsa uçarız tee 6. nesil çaylak yazardım ben hayvan gibi de konsepte uyan yazılar yazmıştım bi baktım uçmuşum, garanti yok yani kafalarına göre uçuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 benide uçurmuşlar ake. neyse 9. dönem 10uncu dönem hiç koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 8. nesil, iyi yazıcam bu fırsatı kaçırmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ben 1-1.5 ay önce üye olmuştum okur olarak arada giriyordum fakat şu an itibari ile şifremi de hatırlamıyorum . Şifremi unuttumu kullandım ama gelmedi mailime :(( Deli olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kingpin said: nasıl olsa uçarız tee 6. nesil çaylak yazardım ben hayvan gibi de konsepte uyan yazılar yazmıştım bi baktım uçmuşum, garanti yok yani kafalarına göre uçuruyorlar. ben de 6. nesildim ve adam gibi entry girmeme rağmen uçuruldum, neden olduğunu da söylememişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Heycanlandım be !! Hatırlayamadım nickimi yeniden üye oldum anında :) Şimdi benim entrylerimi değerlendirip kabul ederlerse yazar mı olacam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yok aga, ben bu sözlük olayına ısınamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sırf merakımdan dayanamayıp kaydoldum yine, 9. nesil oldum, neyse ki nickim adam gibi oldu. gerçi ben sıkılırım öyle sözlükten falan ama, görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 şimdi ben nickimi bizsiziarariz aldım alışkanlıktan ama biz sizi ararız da yapılabiliyor sanırım napsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 6. nesiller gibi olmaz umarım yeniler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar