throine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 an itibarı ile onay bekleyen caylak : 23585 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 1239128409234 kişinin arasından yazar oldum sonunda nihahaha bir yerde 3 kez banlanınca mük kemmel uyumu yakalıyorum, hiç entry sildirmeden ilerliyorum, banlatmam kendimi bu sefer nick: forgiver reloaded, repe boğun entrylerimi, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 yok hacı giremicez biz. varsa tanıdığı olan metketi okusunlar veya silsinler bende rahatlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 caylak maylak yazmaya devam etsek nolur? okuyacaklari yok bu adamlarin ben de chatlesiyorum iste oyle. abicim alsanıza!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sanıyorum çaylakken yazdıklarını sadece yöneticiler görebiliyo. yamuluyo da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Ekşide çaylaklıktan çıkıp, yazar olunca kızlar teklif edecekmiş o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 çok mesaj attım ama eskiden sanırım mesaj sayım değişiyordu. Artık "0" gözüküyor. Böyle mi olması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 hep sıfır sanırım. yalnız hala yazar olamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 şu ekşi'ye bi ben üye olmadım sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 oha ya tek entryden yine banladılar nese dier accoutu bekliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 olduktan sonra yazası gelmiyo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 forgiver sen forgiver reloadeddın di mi. ben uçucaanı tahmin etmiştim var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 oydum evt, bende tahmin ettim ama yazdığım şeye değdi yani zaten zevki orda işin, durup duruken gitmedim en azından bir entryler uçuyor işte o kötü oluyor zaten bir önceki accdan c/p yapıyodum kolaylık olsun diye önümüzdeki acclara bakıcaz yeni neisl olunca hata=ban olduğundan yazar olup 1 sene filan bekletmek laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ne yazmıştın merakta bıraktın şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kertenkel said: ne yazmıştın merakta bıraktın şimdi... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 lam aldık işte bi bok yazmadım ben hala.. 30tane mi ne bişi yazdım. duruyo öle köşede.. bazen yazasım geliyor sonra tam yazıcam isteğim kayboluyor. ekşinin ekleri ekşiden daha bi güzel, ekşibitiomn falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13004307 bu başlığın lez versiyonu içerikli bkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 şöle bişi yazmışlar; said: onay bekleyen çaylaklar! söyleyeceklerim sizedir, iyi okuyun: eğer bir sürü entry girmişseniz [bir sürü >> 10], üzgünüm fakat daha uzun bir süre çaylak olarak bekleyeceksiniz. biliyorum; ne kadar çok şey yazabileceğinizi, sözlüğe ne denli çok şey katabileceğinizi, ne de müthiş bir potansiyelinizin olduğunu göstermek istiyorsunuz, ama bunun için şimdilik bu yolu seçmeyin. entry sayınızı makul bir seviyeye çekin. en güzeli 10'dur ama hadi 15 civarına da olur diyoruz genelde. yine de bunun üstüne çıkmamaya çalışın. ayrıca hayvani uzunlukta entryler yazmanız da şart değil. derdinizi anlatabilseniz yeter bize, ki bu da 2-3 cümle ile yapılır genellikle. ekşi duyuru'da biraz açıklamaya çalışmıştım bunu ama daha çok kişiye ulaşabilmek adına, çaylak inceleme alışkanlıklarımı burdan da paylaşayım (bunu genel bir teamül olarak algılamayın, ancak diğer moderatorlerin de benden çok farklı davrandığını sanmıyorum): moderatorlerde bir çaylak inceleme arabirimi mevcut. diyelim ki ben o düğmeye bastım ve içeri girdim. o kadar da şahane bir ortam değil, entryler var işte. tepede nickiniz gözüküyor falan. tarihçeniz de tertemiz maşallah. işte, ben ne yapıyorum, entrylere şöyle bir göz gezdiriyorum. nelere dikkat ediyorum? işte şunlara: 1-) çok fazla entry mi yazmış? eğer öyleyse bunu pas geçiyorum ve sıradaki yazara geçiyorum. evet, sırası gelmiş olmasına rağmen pas geçtim bunu. çünkü yapılan duyurulara karşın çok fazla sayıda entry girmiş. söylendiği gibi; bu yazarı incelemektense, makul sayıda entry girmiş birkaç yazarı inceleyebiliriz aynı süre zarfında. [bu aşama 10 sn'den fazla sürmez] 2-) entryleri tanım mı? eh, çaylak modunda girilen entryler tanım olmak zorunda. yani sadece bkz'dan oluşan entry girmeyin. sadece örnek olan entry girmeyin (=anket doldurmayın). ayrıca dedirten kalıbından şiddetle kaçının. [bu aşama ortalama 1~1,5 dk sürüyor] ilk aşamayı geçip ikinci aşamada takılan çaylaklar genelde uçuyor. iki aşamayı birden geçen çaylaklar ise yazar oluyorlar. ancak takriben her üç yazardan ancak biri iki aşamayı birden geçip yazar olabiliyor (salladım ama destekli salladım). şimdi entrylerinizi tekrar inceleyin ve gerekirse bir kısmını eleyin. çöp kutusuna gönderin. o entrylerin de şahane olduğuna inanıyorsanız, yazarlığınız onaylandıktan sonra tekrar canlandırırsınız. bir koyun üç alın. hem siz kazanın hem biz kazanalım. göreceksiniz alımlar hızlanacak. ben de çok yazmadan girmiştim zati.. aslında hâlâ çok yazdığım söylenemez. yeri geldikçe, gerektikçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yok abi almıyolar beni gıcığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bu arada bende site kağnı hızı ile hareket etmiyor.. hmm aslında kaya hızı ile hareket ediyor nicedir. ağııır yoouuuvvuuuaaaaaşşşşşşş çekim açılıyor (ya da açılmıyor) bu ne be? kırarım bu interneti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 HTTP/1.1 Server Too Busy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ooğğğğnnuuuu nneeeeğğrreedııeeenn ghöööhhrüüyooğğroouuuuzzz?* *:onu nereden görüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 kendisi çıkıyor arada. bi sorun var ya son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 aağğnlıııaayyoouurrouuumm.. teeeşşşşekkküüürreeğğddeeğrriiiyym bana post kastığım yalanı ile gelmeyin! yalan olur bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ya boşverin ekşiyi onun devri kapandı benim devrim başladı :D sdgsdhsdh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar