Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 istatistiklerde bişi yapmışlar. 1. nesil 296 2. nesil 354 3. nesil 1.017 4. nesil 1.964 5. nesil 95 6. nesil 6.680 7. nesil 1.476 8. nesil 1.489 9. nesil 771 bişeyler olmuş galiba. bekleyenler baksın bi el édites: şöyle olmuş, brutten nete gecilmis dagilim, yeni halinin* gorunumu, ilk gun itibariyle soyledir. ayrica burada gozukmemekle birlikte pek cok onuncu nesil caylak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sadece yazarları gösteriyor orda yoksa 19bin tane onay bekleyen çaylak var bu da 1.5 sözlük eder herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben bu topic açıldıktan 1 gün sonra başvurdum hala çaylak. 50 falan oldu ama almadılar .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 aynen ben de bu topikle aynı anda başvurdum, hatta doldurdum 10 entry zırvasını ama haala bekliyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Entry okurken "nesil tahmin etmece" oynuyorum. Genelde insana oehh dedirten ya da insanda "bu yazar da kimmiş" dedirten entrylerin sahiplerinin infolarına bakmadan önce kesin bu 9. ya da 8. nesildir diyorum ve %98 doğru çıkıyor. :D doğru tahmin ettikçe yüzüm gülüyor, seviniyorum nasıl bi manyaksam artık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 benden günler sorna başvuran arkadaşım oldu ben hala çaylağım yahu unuttulkar beni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 söyle sen ben gireyim senin yerine entry sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 geçen haftanın en beğenilen entrylerine 11 . sıradan girdim bu hafta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 10. nesil çaylağım ne yaptım ne ettiysem entry girmenin yolunu bulamadım, hergangi bir entry nin altındaki /msg a tıklarsam da problem $udur ki okur'sunuz ve mesaj atamazsiniz diyor :S edit: başta okuyucu olarak login olmuşum.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yalan oldu artık be. kaç aydır beklioz ilk gün kayıt olmamıza raaaağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 valla benim arkadaşım gayet 10 post atıp yazar oldu formatlarında bi sorun yok yani ben sadece beğenmiyorum yazar kadrosunu ekşinin ve onlardan biri olmak istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bi biz olamadık nedense. şimdiye kadar 10 kere sıra gelmesi gerekiyordu. ilk günü bırak ilk saatlerde üye olup entrylerimi girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 cevap gelmedi mi peki mesela entrylerde sorun var falan diye arkadaşıma gelmişti bitane entry de kural hatası var diye onu düzellttikten sonra açıldı hesabı ve biliyorum içerden torpili falan yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hayır gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 lol arkadaşım kızdı belki ordan kazanmıştır yada sen bahtsız bedevisin tabi o da olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 prudan hemen sonra üye oldum prunun ki aktif olursa diye haber bekliom ahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 msg fln atın mail atın belki bakarlar kontrol ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bende ilk gün kayıt oldum, 10 diil 28 mesaj var halaa olamadım gitti. çaylak çaylak duruoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 daha 16bin çaylak var :D sıra bekleyen zor işimiz zor ben umudu kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o değil de cavanagh sayende yazar olduk be hafız :D negüzel paticik kadar çok takılıyorum artık. ah bi de shockhaber olayıdı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 tam üçlemeyi tutturmuştun o zaman hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 onun sayesinde nasıl yahu?torpil varsa isterük!=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Aga benide yazar yapın çok iyi yazı yazarım yav. Şaka bi yana ben kaçırdım bu olayı gene, kullanıcı adı şifremi unuttum, yada sistem şaşırdı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ya da uçtun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar