Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmetçiklerimiz serbest bırakıldı.

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

o ortama girdikten sonra,zaten beynin yıkanmış gibi dağa çıkıyosun.Askeriye neticede.
Saatlerce yürüyosun dağda,tek tehdit terörist değil.Susuzluğuda var donma tehlikeside var,kayalardan düşme tehlikeside var.12 saat sırtında okadar yükle yürümeyi hayal bile edemiyorum,ki okadar yürüdükten sonra çatışma çıktıktan sonra sevinirdim heralde,ölümü falan düşünmezdim.Tartışmayı kapatalım deyip ortaya başka şeyler atmayalım.Kim ne görmüştür,ne yaşamıştır bilmiyoruz neticede.
Sosyal ağlarda paylaş

bi site var maille geldi domain yok direk ip adres. neyse kuzey kürdistan , işgalci Türkiye, yok ordumuza güvenmiyormuşuz, yok bisürü salak şeyler. birde resimler var, dtp li lavuklar gelmiş masada bebek katilinin fotoğrafı var, akıllarınca Atatürkümüze benzetiyorlar. ve tansiyonum çiktı. 17 yaşında tansiyona bağlı beyin kanamasından gidiyordum...

(resimler askerler salınırken çekilmiş)
Sosyal ağlarda paylaş

'AKP'yle irtibat kuruldu'

Terör örgütü PKK liderlerinden Murat Karayılan, esir askerlerin serbest bırakılması sürecinde AKP hükümetinin temas kurduğunu iddia etti.

Terör örgütüne yakın ajanslara açıklama yapan Karayılan, Türk hükümetinin esirlerin görüntülerinin yayınlanmaması yönünde bir isteminin olduğunu ileri sürdü, ABD ve AB’den de kendilerine doğrudan bir talep geldiğini kaydetti.

Karayılan, esir askerlerin bırakılmasında birçok faktörün rolü olduğunu söyledi, "Esir askerlerin serbest bırakılma talebi ABD ve AB’nin bir talebi olarak bize iletilmiştir. Hem KDP yoluyla bu talep bize iletilmiştir. Ayrıca Kürt asıllı ABD vatandaşı olan ve ABD’yi temsilen bir şahsiyet de gelip heyetlerimizle görüşmüş ve bu talep resmen bize iletilmiştir. Ayrıca sürdürülen bu temasların Türkiye Cumhuriyeti hükümeti tarafından da bilindiğini biliyoruz" dedi.

http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=15.05.2006&Newsid=145642&Categoryid=9

DTP lilere bok atan akapeli bakanlar ne diyecekler bakalım:D
Sosyal ağlarda paylaş

*Şahsa yönelik "asıl terörist redeagle'ın mesajıdır" de,
*Verdiğim örnekten sonuca gidip "aaa bu dingil kesin mhplidir" manalı mesaj at,
*"Burdan boş konuşmakla olmaz git meclise ordan çığır de",
sonra "yok gitme eğlenelim" diyerek kendince espri yapma çabasına gir,
Sonra dansöz gibi kıvırıp kıvırıp insanlara "çok agresifsiniz, biraz insaniyet plz" geyiği yap, oldu canım. İnsanlara doğru düzgün cevap verebilseydin, doğru düzgün cevabını alırdın. Ben hepinizi aştım havasıyla olmuyor tartışma işi. Karşındakini adam yerine koymayıp "eheh aptallar, ben bunların hepsini aştım" tavrını sürdürdüğün sürecede insanlar sana karşı agresif davranacaklar. Hak ediyorsun çünkü.
edit: Ne olur korumasın seni asker. Adam lütfediyor sanki...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...