Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmetçiklerimiz serbest bırakıldı.

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Hangi yetki teröristlerle foto çektirme gücü veriyor onlara? Yok böyle bir yetki, yapılan iki yüzlülük sadece. Meclisin böyle bir izni yok, dtp'ye verilen böyle bir yetki yok. Gücü varki yapmış değil olay, adamları tanıyor, bir tezgahları varki oynanmış olacak o. Chp, Mhp, Akp böyle birşeyi hayatta yaparlar mı?
Yüzlerine diğer milletvekilleri söylüyor zaten bana ihtiyaç var mı? DSP başkanı bile tezgah dedi(insaf bir kere çıkıp konuşmayan adam ciddi ciddi kimse yemez bunları dedi) Bu olaylar üzerine soruşturma açıldı. Yeterince kanıt varsa meclise gönderilecek dosya. Adalet bakanı ateş püskürdü heriflere. Şaka gibi hala korumayın adamları.

edit: Zamanında mecliste kendi bayraklarını açmaya kalkıştıklarında yüzlerinede tükürüldü(online rambolar değil direk mhp vekilleri), yasası masası yoktu böyle durumların..
Sosyal ağlarda paylaş

Boş konuşuyorsun, chp'ye oy atıyorum, ciddi anlamda boş konuşuyorsun. DTP kahraman takıl sen. Savcılar sen eğlen diye soruşturma açıyorlar DTP hakkında. Zeki Sezer olsun Baykal olsun, Adalet bakanı olsun hepsi tezgah dedi. Benim uydurduğum bir olay değil bu. Biraz DTP öncesinde bunların eski partisi ne haltlar karıştırmış aç bak. Aynı numarayı zamanında yutturmaya çalışmışlar mı acaba?
Niye Bush'la görüşme günü gidip aldılar acaba? Niye terörist fotolarının olduğu bir mekanda belge imzaladılar yetkisiz?
Sen eğlenmene bak Wissy ben bildim ben gördüm olmaz bu işler, tarih tekerrürdür, öncesinden ders alınmazsa aynı şeyler nükseder durur..
edit: Dediklerime bir tane güzel argümanın yok şahsa hakaretten başka. Ben sana diyorum adamlar bölücülerle işbirliği yapıyorlar x nedenden, sen cevaben laf döndürmekten, mhpli demekten başka birşey yapmıyorsun. Eğlenmeden düzgün bir argümanın yoksa vaktimi harcama.
edit2: imla falan kalmadı zaten bu saatte..
Sosyal ağlarda paylaş

ben de onu diyorum iste
sen bahsettin ama konuyla en ufak bir alakasi yok

bu arada dtp terorist diyemeyiz dogrudur ama pkkyla iliskileri var bunu kimse inkar edemez
en basitiniden cesitli dtp uyelerinin agzindan cikan "pkkyi teror orgutu ilan etmeyiz" "sayin ocalani hapisten cikarin,affedin" "federasyon lazim" gibi sahane laflari kanit sayabiliriz

ha artik bunlarida kabul etmiyorsan daha nasil bir kanit istiyorsun bilemiyorum.(bi de ben kimseye hakaret etmedim o kisim beni ilgilendirmiyor)
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Arguman?
Bir yerin halkinin %60'indan fazlasi bir millettense bolgenin yonetiminde o millet soz sahibi olmalidir.
[hakaret iceren mesajim varsa sikayet et. lakin milletvekillerine terorist diyerek hakaret etmek forum kurallarini gectim yasalara gore suc. aman diyim.]

Ee teröristi mecliste temsil eden,onlar bizim kardeşimiz diyen adamın teröristten ne farkı var?

Ayrıca bir yerin halkının %60'ı bir millettense,o milletçe yönetilmeli diyosun.Kim yönetiyo orayı peki?Belediye başkanları kürt,kazanan parti bölge başkanları kürt,çoğu milletvekilleride kürt.Neticede bu ülkede seçim yapılıyo,demokrasi var yani halk kendi kendini yönetiyo zaten.Buda demektirki o %60'lık kısım "kendi iradesiyle,kendisini yönetmesini istediği" partiye yada kişiye oy atıyo.E aday olanlar zaten o memleketin "paralı" adamlarından biri?İlla orada OLMAYAN bi devleti yaratmaya gerek kalmıyo yani.

Ne taraftasın sen anlamadım.Bukadar hümanist olmak biraz zararlı bence.Hümanist adam terör yaratan bi örgüte ve örgüt yanlısı bi partiyle ilgili burada böyle bıt bıt konuşmaz.Sen arkadaşa şöyle demişsin;

said:
Yetkisi gucu varmis ki yapmis. Milletvekillerine hakaret suc bu ulkede bu arada. Boyle Pati'de savurmakla olmuyor. Git bunu meclis kapisinda soyle. `Terorist parti` de.

Madem hümanistsin,savunduğun görüşler var,kendini ülkesi için yada esir düşmemek için feda eden askerler hakkında "ahaha enayiye bak teslim olmamışta ölmüş" diyebiliyosun; buradaki insanlara saçmasapan laf savuracağına git meclis önünde sen konuş bunları.Git şehit cenazesine,"kusura bakmayında sizin oğlunuzda enayiymiş,kendini feda etmiş saçma bi uğurda" de bakalım ne oluyo.

Senelerdir buradayız,birbirimizi az çok tanıyoruz artık.Ben burada koyu milliyetçi olaraktan kimseyi görmedim.Yazılanlarda da görmedim,bu sitedeki insanların büyük bi kısmı,okumuş ve olaylara objektif yaklaşabilen bi kesim.
Ve büyük bi kesimde bi filmde yada dizide gördüğü 3-5 senaryo ve komplo teorisi ile beyni yıkanabilecek bi kesim değil.
Saçmasapan "milliyetçisiniz,aptalsınız" propogandası yapmana gerek yok.

Orada ölen,şehit olan askerler sen evinde kalöriferinin dibinde otururken sıcacık otururken,kilometrelerce yürüyolar,çatışıyolar,ölüyolar.Kendi keyiflerine değil.Bu ülkeyi korumak adına.Ne yazıktırki senin gibilerde gelip pati'de böyle hala boş boş hümanistlikten falan bahsediyo.

Sen bikaç emekli askerlerin yazdığı kitaptan,gerçek yaşanmış olayları falan oku.Yada asker bi akraba falan bul,al karşına bi konuş orada hayat nasıl.Ondan sonra gelip buraya ölümden,terörden,hümanistlikten bahset.Bi halt bilmeden konuşma burda.O bilmeden atıp tuttuğun yerde,ölümden öte korkularda var.

Ben kısa bi süreye ülke dışına çıkacağım,taşınacağım.Gelip paşalar gibide 5 ay askerliğimi yapıcam.Doğusu batısı hiç farketmez.Ölmek yada dağda saatlerce yürümek çatışmak değil sorun olan.Olayın en kötü yanı,senin gibi birsürü fikirsiz,bilinçsizide korumuş olacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Etik, toplumsal degerler vb. baska yasalar baska. Bunu gormekten bu kadar uzak misiniz?
Sehit cenazesinde `zuhaha teslim olmamis.` demekle ne alakasi var?
Demagoji, abartma falan. Cok basarili. Forum sanati.

Bir de `asker kitabi oku` `asker dinle` ve hatta `sen sicacik yataginda uyurken...` muhabbetleri cok bayik. Yenisi yok mu bunlarin? Bana saldiran dusman yok. Korumasin beni asker. Istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ee kusura bakmican artık,bütün mesajlarına baktım bu konu altında.Çıkan sonuç bu demekki benim gözümde.Yasasını geçtim ben,sen direk etik ve toplumsal değerlere saldırını yapmışsın zaten.Vatanını korumak için yada esir olmamak için ölen,şehit düşen bi asker için sen "zuahahaha enayi teslim olmamışta ölmüş" diyebiliyosan etik ve toplumsal değer falan kalmamış.Senelerdir o askerler orda şehit düşmese bu ülke için,şuanda bilemiyorum kaç karış toprakta yaşıyoduk,hangi güçlerce yönetiliyoduk.
BF2 de askercilik oynamıyoruz burda.

Ayrıca 8 kişiyi bu gergin dönemde,"biz öldürmüyoruz,serbest bırakıyoruz,sizde öcalanı bırakın" diye saçma bi önerge sunmak için bıraktılar elbet.Ama biliyomusunuz acaba zamanında ellerine geçen türk askerlerine neler yaptıklarını.3-5 tane köpeğe esir düşeceğime çatışırdım,bende ölürdüm.

Bu sadece askeri konularda yada terörle ilgili konular için geçerli değil.Atıyorum edebiyat hakkında tartışıyosan,edebiyat hakkında bişey bilmeden burada savuramazsın değilmi?Yada edebiyatla ilgili bi kitap okumadan konuşamazsın heralde.

Asker zamanında korumasaydı,sana saldıranı saldırmayanı görürdün muhtemelen.Sana saldıran yok elbette,senin ülkene saldıran var.Netice olarak bugun ordan saldırıyosa yarında başka biyere göz diker,başka biyerden saldırır.Mantıksız ve anlamsız konuşmanın lüzumu yok.

Bilmiyorum senin gibiler nereden çıkıyo,bomboş kafayla nereye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Siyasetle uzaktan yakından benim bi alakam yok.Zaten albümde resimlerim var nasıl bi tipim ne yaparım belli yani.Sonra milliyetçimi lan bu herif demeyin şu yazdıklarımdan yani.Ama "istemiyom ben asker korumasın beni" "enayiye bak teslim olmamışta şehit olmuş" diye bi mantık ben ne gördüm,nede duydum.Terörü türkiye'de yaratan ve ciddi yaralar açan,binlerce insanın ölümüne sebep olan,yakaladıklarında bin türlü işkence yapan bi örgüt hakkında "hümanist" düşünceler savur,sonrada bunların üstüne hala etik ve toplumsal değerlerden bahset.
Peh..
Sosyal ağlarda paylaş

wissy, tabi ya %60 onlar fazla ayır şehirleri, adamlara istediklerini ver bak bakalım kalıyo mu PKK mantık bu sanırım?, bunlara 1 karış toprak ver yarın hepsine göz dikerler bukadar net! Diğer türlü zaten yönetiyolar Belediye Başkanları kürt, adaletli yönetsinlerde kimsenin lafı da yok zaten, ama orda burda milleti tahrik etmekle olmuyo o AĞZI da değiştirmek lazım bazen yarardan çok faydası var.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Etik, toplumsal degerler vb. baska yasalar baska. Bunu gormekten bu kadar uzak misiniz?
Sehit cenazesinde `zuhaha teslim olmamis.` demekle ne alakasi var?
Demagoji, abartma falan. Cok basarili. Forum sanati.

Bir de `asker kitabi oku` `asker dinle` ve hatta `sen sicacik yataginda uyurken...` muhabbetleri cok bayik. Yenisi yok mu bunlarin? Bana saldiran dusman yok. Korumasin beni asker. Istemiyorum.

yaa warya harbi gıcıksın.. tutup bi tarafımıza namluyu sokup kursağındaki yemeği almıyorlarsa bu leş kargalarıazcık belki askerimizden korkuyorlardır.

ama sana saldıran yok dimi.. prd

sen forum sanatı yapmayı eleştiriyon ama kendinde baya marifetliymişsin, sölenecek söz bırakmıyorsun aklınca dimi, bu olayın özü bu.. bana bunlarla gelme tribi

sen sıcak yatağında uyurken bizim akerlerimiz ölüyor... bu kadar kıt bi adamsın.. hayret adiyorum ya..

yani muhalefet olmak bu kadar mı haz veriyor, bu kadar mı sığlaştırıyor bu haz insanı..
Sosyal ağlarda paylaş

Hemfikir olmadiginizda ne kadar da saldirganlasiyorsunuz oyle?
Bu Turk halkinin genel saldirgan ve kendinden olmayani `tu kaka` goren tutumu yuzunden zaten uluslararasi platformda su an bu durumda memleket. Bu yuzden uluslararasi kamuoyu PKK ve cevresini asi, ozgurluk savascisi vb. olarak goruyor da Turk ordusunu terorist ilan ediyor gizliden gizliye.
Ben diyorum ki kotu adamlar cizgi filmlerde olur. Kimse sirf uyuzluk olsun kotuluk olsun diye asker kacirmiyor. Koy basmiyor. Adam oldurmuyor. Bir istekleri var bu adamlarin. Sen sirf sekli bozmucam diye bu adamlarin isteklerini bile sorup dinlemeden nasil haksizliklarini kotuluklerini yargiliyorsun?
Kurtulus Savasi kazanilmasaydi, savas sirasinda Ataturk yakalanip Padisah tarafindan hapsedilseydi sizce su an kendisinden ne olarak bahsedilecekti?

Herkesin soyledigini soylememek bosluk olmus bir de. Simdi cikip sorasim geliyor asker anilari disinda ne okudun sen tarihle siyasetle ilgili diye? Hani diyorum TR gazeteleri degil, objektif uluslararasi kaynaklar ve analizcilerin hangisini takip ettin, inceledin? Neyse sizin icinizde bunlara yer yok. Cok dolusunuz. Benim gibi bos adamlar okuyor bunlari.

[`Teslim olacaklarina olselerdi.` `Ben olsam teslim olacagima olurdum.` demek kolay. Tutan mi var? Gitsene askere. At duygusal bir posta Genelkurmay'a beni Dogu'ya gonderin diye?]
Sosyal ağlarda paylaş

wissy said:
Turk ordusunu terorist ilan ediyor gizliden gizliye.
Ben diyorum ki kotu adamlar cizgi filmlerde olur. Kimse sirf uyuzluk olsun kotuluk olsun diye asker kacirmiyor. Koy basmiyor. Adam oldurmuyor. Bir istekleri var bu adamlarin. Sen sirf sekli bozmucam diye bu adamlarin isteklerini bile sorup dinlemeden nasil haksizliklarini kotuluklerini yargiliyorsun?
ya sen safmısın yoksa kasten mi yapıyorsun ben anlamadım haa
wissy said:
Herkesin soyledigini soylememek bosluk olmus bir de. Simdi cikip sorasim geliyor asker anilari disinda ne okudun sen tarihle siyasetle ilgili diye? Hani diyorum TR gazeteleri degil, objektif uluslararasi kaynaklar ve analizcilerin hangisini takip ettin, inceledin? Neyse sizin icinizde bunlara yer yok. Cok dolusunuz. Benim gibi bos adamlar okuyor bunlari.
ozaman bir ülkenin kuruluş aşamalarının nasıl başlaığınıı bir daha oku bakalım ne göreceksin..

Batı basınının bizim hakkımız da ne söylediği neden bizim politikalarımızı bağlasın ki, biz müslüman ve yüzyıllarca onların karşısında olmuş bir ülkeyiz, basınının objeksttif mi olacağını sanıyorsun.. he prd politiklarmızı değiştirirsek ozaman basın bizim lehimize döner bunu atladım dimi..

nese yaa sen anlamıyorsun galiba, her konuda istediğini söyleyemzsin, bir ülkenin bir milli duruşu vardır menfaatleri vardır ve bunun en büyük destekçisi kendi halkıdır doğal olarak
Tabi çatlak seslerde vardır arada
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...