Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 mumu adamlar arkada seri bi şekilde bir iki üç dört beş diye sekize kadar sayıp yeniden başlıyolar :) harbi çok komik bide ilker yasin sekiz desene tezahüratı yapıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 beşiktaşlı ve galatasarylı arkadaşlar lütfen yazmasın bişi en azından 15-20 mesaj. saousun ortam bir miktar. kavga çıkmasın güzeim glaibiyet gölgelenmesin kitlemeyle. rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 (tu) ahuahauh bırak abi sunları ya saldırsınlar bastırılmış duygularını içlernde bırakmasnlar haykırsınlaaar yazk onlara 8 tane yediler abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Luinir said: MadCat şimdi ne diyorsun ? ne dicem lan. önce laf atmışın,sonra kıvırmışın banane? yalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Apache said: fenerlide degilim ama besiktaslıların macın ardından saldırması cok komik ya.neden saldırdıklarına dair sekiz tane sebep sayabilirim ben 9 tane sayabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: yok lafı uefa kupasına getirmeyin lütfen. fenerbahce'nin galibiyetinden baska bişey konusulsun istemez burda kimse, ben de istemiyorum. ama kıcı kalkan adamlar da bi kendine gelsin, aklı selim yorumlar yapsın. Duruğ dururken Barcelona'yı elesek bahane bulursunuz derse ben de söylerim bunu. Biraz rahat dursunlar galibiyetlerine sevinsinler bize bulaşacaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ezmode olm sende aranıyosun bak harbiden. basma damların damarına (: fenerden bahset ne laaksı var 8 in şimdi. sus senden nası koyduk psv ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Luinir said: adamınbiri said: Luinir said: Ezmode said: fener barcelonayı elese gene bi bahane bulursunuz ya.. eminim. Siz şu UEFA Kupamıza tesadüf diyen takım değilmisiniz ? siz şu UEFA kupasını tesadüfen alan takım değilmisiniz? Haha şu an çok gülüyorum sana vallahi :D lütfen ilk önce yenildiğiniz takımların adını öğrenin en son adını bilmediğim avrupada bi köyde halı saha maçı yaparken keşfedilmiş bi takıma yenilmiştiniz dimi? ozamanda ben çok gülmüştüm trömköy hezimeti falanda var neyse... bide lütfen siz 0 çektiniz diye gelmeyin karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kim kime bulaşıyor ya ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sende bize bulasacagina tebrik et bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Smoke said: mumu adamlar arkada seri bi şekilde bir iki üç dört beş diye sekize kadar sayıp yeniden başlıyolar :) harbi çok komik bide ilker yasin sekiz desene tezahüratı yapıyolardı ha mauheae pardon olaya hiç o şekilde yaklaşmamıştım ben unutma peşindeyim de lsdgjdslgjkdsh zaten maç bittiğinde kamera fenerlileri çekiyo hepsi elleriyle 8 yapıyodu auuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Madcat said: Luinir said: MadCat şimdi ne diyorsun ? ne dicem lan. önce laf atmışın,sonra kıvırmışın banane? yalarım. Kıvırdın diyorsun ya baksana 17:00 da yazmışım ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ezmode said: (tu) ahuahauh bırak abi sunları ya saldırsınlar bastırılmış duygularını içlernde bırakmasnlar haykırsınlaaar yazk onlara 8 tane yediler abisi Bana neyi hatırlattın biliyor musun?İzmir'de hiç bulundun mu bir Karşıyaka-Göztepe derbisi izledin mi bilmiyorum ama,taraflardan biri herhangi bir takıma gol atsa ya da galip gelse,başlardı ibn.. Kafsinkaf/gözgöz diye..Ona benzedi,WC kapısı arkası taraftarı gibi davranıyorsun elinde siyah keçeli kalemin eksik bir tek,galibiyetine sevinmen gerekirken tesadüf kupalar çıkıyor bastırılmış duygulardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ahauhaha =) brak brak şampiyon gs olm adamlar uefa kupası aldı 2000 de çok ii takım gs yaoov off keşke fenerde o kadar başarılı olsa pıuahhaahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 adamınbiri said: Luinir said: adamınbiri said: Luinir said: Ezmode said: fener barcelonayı elese gene bi bahane bulursunuz ya.. eminim. Siz şu UEFA Kupamıza tesadüf diyen takım değilmisiniz ? siz şu UEFA kupasını tesadüfen alan takım değilmisiniz? Haha şu an çok gülüyorum sana vallahi :D lütfen ilk önce yenildiğiniz takımların adını öğrenin en son adını bilmediğim avrupada bi köyde halı saha maçı yaparken keşfedilmiş bi takıma yenilmiştiniz dimi? ozamanda ben çok gülmüştüm trömköy hezimeti falanda var neyse... bide lütfen siz 0 çektiniz diye gelmeyin karşıma Şakamısın sen ya laf atıyorsun 0 çektiniz diye gelme diyorsun Sussan bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Luinir said: Madcat said: Luinir said: MadCat şimdi ne diyorsun ? ne dicem lan. önce laf atmışın,sonra kıvırmışın banane? yalarım. Kıvırdın diyorsun ya baksana 17:00 da yazmışım ne alaka? bilader insanı germicen o zaman,adam akılıysan o mesajı ilk mesajın olarak atıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi burada bastırılacak tek şey var oda sekiz tane gol.winrarla 4 taneye düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Slat said: Appiah eski formunu yakalarsa ve Deniz klubeye şutlanırsa CL kupasını alırız. deniz aurelio ikilisi gibi ikilimi var. bırakın artık şu deniz nefretinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 cok acımasızca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Luinir said: adamınbiri said: Luinir said: adamınbiri said: Luinir said: Ezmode said: fener barcelonayı elese gene bi bahane bulursunuz ya.. eminim. Siz şu UEFA Kupamıza tesadüf diyen takım değilmisiniz ? siz şu UEFA kupasını tesadüfen alan takım değilmisiniz? Haha şu an çok gülüyorum sana vallahi :D lütfen ilk önce yenildiğiniz takımların adını öğrenin en son adını bilmediğim avrupada bi köyde halı saha maçı yaparken keşfedilmiş bi takıma yenilmiştiniz dimi? ozamanda ben çok gülmüştüm trömköy hezimeti falanda var neyse... bide lütfen siz 0 çektiniz diye gelmeyin karşıma Şakamısın sen ya laf atıyorsun 0 çektiniz diye gelme diyorsun Sussan bari yok her galatasaraylı aynı bahane ile geliyoda uyariyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 adamınbiri said: Luinir said: adamınbiri said: Luinir said: adamınbiri said: Luinir said: Ezmode said: fener barcelonayı elese gene bi bahane bulursunuz ya.. eminim. Siz şu UEFA Kupamıza tesadüf diyen takım değilmisiniz ? siz şu UEFA kupasını tesadüfen alan takım değilmisiniz? Haha şu an çok gülüyorum sana vallahi :D lütfen ilk önce yenildiğiniz takımların adını öğrenin en son adını bilmediğim avrupada bi köyde halı saha maçı yaparken keşfedilmiş bi takıma yenilmiştiniz dimi? ozamanda ben çok gülmüştüm trömköy hezimeti falanda var neyse... bide lütfen siz 0 çektiniz diye gelmeyin karşıma Şakamısın sen ya laf atıyorsun 0 çektiniz diye gelme diyorsun Sussan bari yok her galatasaraylı aynı bahane ile geliyoda uyariyim dedim Her Fenerlide aynı bahaneyle geliyo ben de uyarayım o zaman. Tromso tromso diyon sonra 0 çektik deme diyon şaka gibisin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 18 yaş altına içki satmasın tekel bayileri yeter yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 :D bjkli elemanalrdan biri msnine bizim tribün şowu çalan fener anca çalarsınız zaten falan yazmş yarldm onada BİZİM tribün şowu wayyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ya ben niye nefret edeyim denizden? Zaten karısı öldükten sonra caddede görmüştüm çocuklarıyla beraber çok üzülmüştüm.. Ama duygusallık da bi yere kadar be fenere yakışmıyor bu adam.. DENIZ OUT APPİAH IN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar