Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasım ayı masaüstü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:
Madboy, Aribeth pek bi imba çıkmış. Kaynağını alabilirmiyiz ? ;>

Buyur abi, topiğe dikkat etmedim pek, geciktiği için kusura bakma.
http://www.gamersgallery.com/gallery/showphoto.php/photo/73964/size/big/cat/7977/page/1
Mesaj tarihi:
Evet WinXP

Takvim - Rainlander
Sistem Bilgisi - Rainmeter
Toolbar Alternatif - Objectdock

Windowsblinds ve objectdock ile baya hoş masaüstleri elde edebilirsin. Lite sürümleri bedava, pro sürümleri paralı ama arada çok büyük bir fark olduğunu sanmıyorum.
Mesaj tarihi:

gOS

bir haftadir falan kullaniyorum. sadece internet kullanicisi iseniz bence mukemmel bi isletim sistemi. zor bi yani da yok. daha diske kurmadim cunku diskte Kubuntu kurulu.
Mesaj tarihi:

bu adı geçen Kubuntu. gayet bo$ ve gayet sade.
diğer 3 masaüstü alabildiğine dolu :)

son olarak bi de windoze var da onu koymak ile koymamak arasındayım. bi geçeyim ona da bakarız.
Mesaj tarihi:
gOS google in herseyini kullaniyor, ama o yuzden gOS degil adi. Burda Walmart da 300 dolarlik bilgisayarlarda yuklu olarak satiyorlardi.

hocam kubuntu kurmusun da biraz customize eder be insan :), KDE 4 ciksin nasi atlicam kubuntuya anlatamam, aralik ayini bekliyoruz onun icin artik
Mesaj tarihi:
Tyrael said:
dasaa kaede ne kullanıosnz OS? özellikle dasaa nınki çok estetik duruo

ehe teşekkürler. win xp, windowblinds ve üç beş ufak tweak ile minimal bişiler yapmaya çalıştık ^_^
Mesaj tarihi:
Kaede said:
Evet WinXP

Takvim - Rainlander
Sistem Bilgisi - Rainmeter
Toolbar Alternatif - Objectdock

Windowsblinds ve objectdock ile baya hoş masaüstleri elde edebilirsin. Lite sürümleri bedava, pro sürümleri paralı ama arada çok büyük bir fark olduğunu sanmıyorum.

bu ve bionceki wallpaper nerden?
payalsirsan sevinirim :3
Mesaj tarihi:

@ Viktor :

Kaynağını hatırlamıyorum ama orjinal bir karakter. Herhangi bir anime/manga/oyun karakteri değil.

Bunun hakkında hiç bir bilgim yok =/ 4chan da gezerken bulmuştum. Ragnarok Online fanart diyesim geliyor ama sallamış olurum :>

@ Tyrael : Takvim (Rainlendar) 35mb civarı ram yiyor. Ne yazıkki biraz fazla :/
Sistem özet penceresi (Rainmeter) 10mb civarı ram yiyor
Taskbar alternatifi (Objectdock) 4-5mb civarı ram yiyor
Henüz herhangi bir göçme yaşamadım.

• Yeni Oluştur...