Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacıyatmaz @KanalD

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Ata Demirer'in Cumartesi geceleri Makina programı yerine, yayınlayıp sunan bir Hacıyatmaz diye programı var.

bence çok başarılı değil.
sanırım ilk programını geçen hafta yaptı.
bu haftada ikincisini yapıyor.

programda hiç heyecan yok.
hani nasıl diyeyim..
böyle çok sevinçli bir şarkıyı düz şiir gibi okumak gibi.

belki ata daha bu işte toy olduğu içindir.
pişer diye umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi, şöyle.
Her ne kadar Ata Demirer'in de, Okan Bayülgen'in de tiyatro ve sinema geçmişi olsa da,
Ata Demirer bir komedyen, bir stand-up'çı.
Okan Bayülgen ise bir talk show'cu.

talk showcunun yaptığı işi stand-up'çının yapmasını bekleyemessiniz. Kıyaslanamaz bile zaten.

Ata Demirer'in taklit yeteneği fena değil. Gerçi bu işi binbir surat atilla arcan kadar iyi yapamıyor. Ancak kendisini stand-up gösterilerinde daha iyi gösteriyor.
Korsan TV kötüydü mesela, ama adamın gösteri DVD'si çok iyiydi.
Çıkıp TV'de stand-up yapsın çok başarılı olur. Ama skeçlerde felan hiç beceremiyor.

Dünkü programı izleyemedim, sadece sonuna yetişebildim. Genelde skeçlerden oluşan bir program gördüm.

Çok da erken bitirdi yayını.

Ya gördüğüm kadarıyla, eski Gece Kuşu, Zaga, Televizyon Makinası, Makina programlarının boşluğu var TV'de.

Şöyle gece oturup sabaha kadar gidebilecek talk-show'lara ihtiyacımız var.
İlla eski yüzler, Okan Bayülgen, Cem Özer gibi kişiler yapması gerekmiyor.
Hiç duyulmamış yeni kişiler de yapabilir.
Hatta öyle kişiler yapsın.
İzleyelim eğlenelim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok basarili bence. Elestiren arkadaslar atayi diger komedyenlerle karsilastirirken son programda yaptigi facebook espirisine dikkat ederlerse atanin ne kadar kaliteli bir komedyen oldugunu anlarlar. Talkshow beceremiyor derlerse tabiki orasi ayri. Cok eylenceli bol muzikli espirili bir program bence.
Sosyal ağlarda paylaş

atayı çook severim. ancak hiçbir şekilde beceremiyo program işini.. sorduğu sorular felaket. hele manda yuvayı nasıl nerye yapar açıklmasından sonra osman abiden aldığı ayar da feciidi.. dedektif ne alaka onu da anlamadım.. komik bile diil.. 3 dk da bi şarkı 3 dk da bi şarkı öeh. mp3leri var dinnioz burda zaten o insanları..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...