Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ata Demirer'in Cumartesi geceleri Makina programı yerine, yayınlayıp sunan bir Hacıyatmaz diye programı var. bence çok başarılı değil. sanırım ilk programını geçen hafta yaptı. bu haftada ikincisini yapıyor. programda hiç heyecan yok. hani nasıl diyeyim.. böyle çok sevinçli bir şarkıyı düz şiir gibi okumak gibi. belki ata daha bu işte toy olduğu içindir. pişer diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 makinaya noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bitti. Makina artık Makina prodiksiyon oldu. Okan Bayülgende sahibi. Öyle parayı götürüyor. Hacıyatmaz'ıda Makina prodiksiyon yürütüyor zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 okan bayülgen artık yapmayacağını söyledi,yerine Hacıyatmaz'ı hazırladı,Ata Demirer'i çıkardı sahneye. Bu programı okan bayülgen hazırlıyormuş sanırım edit:çok hızlısın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 makina iyidi, kötü olmuş bitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu nedir ya. 5 dakikada bir parça söyletiyor ata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Eğlenceli program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bence güzel program. türkü show havası hakim zaten programa. araya da skeçler filan iyi. skeçler aslında şimdilik iyi değil ama gelecek haftalarda tv formatında göre bi ayar çekerler onlara da iyi olur. wonderkid bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ata demirer taklit yapmasın komik gelmio acıkcası.ne bülent ersoyu ne bilmemnesi taklitsiz bi program yapsın.espri yapsın taklit değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 beklediğimi alamadım ben. ata'nın acemiliğinden bence. çok hakim olamıyor gibi geliyor. sorduğu sorular klişe sorular hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Abi birde mesela orada yabancı bir bayan vardı kadın gayet güzel bir parça söylüyor, Ata gelmiş arkadan şebeklik yapıcam diye kadını taklit etmeye çalışıyor.Ayı ilk bir kadın bitirsin parçayı sonra ya ne yapıcaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ilk haftaki programı izledim sadece, Aydın Boysan konuktu bide ona ragmen fazla muhabbet dönmedi yani. Fazla tutmadım bende açıkcası zamanla oturur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Diablo said: ata demirer taklit yapmasın komik gelmio acıkcası.ne bülent ersoyu ne bilmemnesi taklitsiz bi program yapsın.espri yapsın taklit değil evet ya, nefret ediyorum taklit yapanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Şimdi, şöyle. Her ne kadar Ata Demirer'in de, Okan Bayülgen'in de tiyatro ve sinema geçmişi olsa da, Ata Demirer bir komedyen, bir stand-up'çı. Okan Bayülgen ise bir talk show'cu. talk showcunun yaptığı işi stand-up'çının yapmasını bekleyemessiniz. Kıyaslanamaz bile zaten. Ata Demirer'in taklit yeteneği fena değil. Gerçi bu işi binbir surat atilla arcan kadar iyi yapamıyor. Ancak kendisini stand-up gösterilerinde daha iyi gösteriyor. Korsan TV kötüydü mesela, ama adamın gösteri DVD'si çok iyiydi. Çıkıp TV'de stand-up yapsın çok başarılı olur. Ama skeçlerde felan hiç beceremiyor. Dünkü programı izleyemedim, sadece sonuna yetişebildim. Genelde skeçlerden oluşan bir program gördüm. Çok da erken bitirdi yayını. Ya gördüğüm kadarıyla, eski Gece Kuşu, Zaga, Televizyon Makinası, Makina programlarının boşluğu var TV'de. Şöyle gece oturup sabaha kadar gidebilecek talk-show'lara ihtiyacımız var. İlla eski yüzler, Okan Bayülgen, Cem Özer gibi kişiler yapması gerekmiyor. Hiç duyulmamış yeni kişiler de yapabilir. Hatta öyle kişiler yapsın. İzleyelim eğlenelim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 başladı bu akşamki program. türk sanat ağırlıklı bir gece olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 böyle kadir inanır taklitlerinden bi cacık olmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Cok basarili bence. Elestiren arkadaslar atayi diger komedyenlerle karsilastirirken son programda yaptigi facebook espirisine dikkat ederlerse atanin ne kadar kaliteli bir komedyen oldugunu anlarlar. Talkshow beceremiyor derlerse tabiki orasi ayri. Cok eylenceli bol muzikli espirili bir program bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 cidden guzel yaw izliyorum bu gece ilk defa adam cidden yetenekli sarkı falan soyluyo ya harbiiden guzel adam baya bi belli ediyo kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Boring... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 eft bu dedktif olayları beni de baydı yaw bi anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 dedektif çok bayık, ama şarkılar falan süper oldu program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 atayı çook severim. ancak hiçbir şekilde beceremiyo program işini.. sorduğu sorular felaket. hele manda yuvayı nasıl nerye yapar açıklmasından sonra osman abiden aldığı ayar da feciidi.. dedektif ne alaka onu da anlamadım.. komik bile diil.. 3 dk da bi şarkı 3 dk da bi şarkı öeh. mp3leri var dinnioz burda zaten o insanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ata demirer oyunculugu, stand up ı başarıyor ama televizyon için ciddi zamana ihtiyacı var anlaşılan.Dekor , konsept , espriler , konuk seçimi...Yanlış hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 biraz tolerans gösterilirse herşeyiyle daha iyiye gider. altından kalkamayacak bi adam değil ata. her genç stendapçının başına gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar