fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dasaa resim yanlış bab. aramızda kıçında kol kadar malzeme kalan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1 kurek 2 faras :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 allam topic başlığını görünce direkt aklıma geldi, evet ben de çok meark ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 communitysi olacak zorlasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 olmaz ya, 2siyle al üçüncüyle sıyır. teknoloji gelişmiş güya, bilmemkaçıncı yılda. sanki onlar buton gibi duruyo. übermetalden yapılmış 3 tane kabuk kıçını sıyırasın diye mi duruyo. bence o verilen cevap dalga geçmek için verilmiş, filmde onlar elektronik bi klozetin düğmeleri gibi yansıtılıyor kesinlikle. (ne ciddi cevap verdim şu konuya, allah belamı versin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cok ciddi olmus ama sanirim doru soluyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 son nokta budur.. da ben daha farklı düşündüm şimdi bunlar midye diilmi.. midyelerinde dili yok mu?-ee var- midyeler pis denmez mi?-denizdeki ağır metalleri pislikleri falan yiolarmış- bunlar pislik sevebilir mi?-evet- belki yalaya yalaya alıolardır bütün kakayı?-kesinlikle!- :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aahahah yok daha neler, kakayı yalaması için 1 saat tuvalette oturup beklemek gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bu çizime göre eleman kakayı içeriden tutup çekiyor. Olay git gide daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 o 3 deniz kabugunun süs oldugunu, elemanların yandaki düğmeyi görmediği için zavallı silvestırla dalga geçtiklerini hala anlamadınız mı!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 eheh.. ya kusura bakmayın sizi biraz yormuşum.. verdiğim resmin üzerinde i-mockery.com yazıyor mock ingilizce sahte, taklit veya dalga geçmek demek. mockery kafa bulmak, alay etmek gibi bişi oluyor. kısaca o görsel sadece geyik amaçlı yapılmış bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dasaaa'nın son açıklamasından sonra, düşünmeye devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ya varya, zamanında ne düşünmüştüm o 3 kabugun ne işe yaradıgını. Ayrıca o filmde kötü adamımızın, ''Kahrolsun. Yolcular gitti!'' deyişi her seferinde kopartır, türkçe dublaj bazen çok eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yaa bırag!! taharet musluu olmadan temizlik mi olur pis adamlar. ne bakıyon silvistıra sen. yumşacık filli çiçekli kağıt varken napıcan kabuğu. dötün konfor görüyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Sanbi Taharet Musluğu ne be ::o İlk defa duydum kendilerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 osman:öğürtmenim bu gurmak gerçkentende çok golaymış öğürtmen:tabikı osmancım bunu gurmak gerçektendende çok golay. bu arada konunun başlığıda nedense bende yeni bir yardım kampanyasının adıymış izlenimi yarattı. ÜÇ DENİZ KABUĞU YARDIM DERNEĞİ söyleyince bile kulağa yaktın dimi osmancım dfsf SDASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 @dsaaaa abi o resmi görünce çok aklıma yatmıştı yaa hatta 3 tane deniz kabuu alacaktım sıçmak için.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 anbi taharet musluğu aşsdkfşladskfşlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 midye dolma gibi düşünün arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ya onu bunu geçinde o filmin adı neydı onu söyleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Tahriş etmez mi bu ? adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Brigand abi bana daha farklıymış gibi geliyor sanki. Böyle oyma şeklinde değilmiydi filmdekiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar