nackreint Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bu seneki oldu sanırım ödülleri kimler aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tam olarak bilmiyorum ama Justin birçok dalda aday gösterilmişti ama hiçbir ödül alamadı. çünkü Avril aldı hepsini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Avril malı götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 türk sanatçılar ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ceza aldı en iyi türk sanatçıyı yakup babayı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yakup bişey yapardı diye düşünüyordum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Allah belanı vermesin avril,eski imajını geri istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 foo fighters performansı çok iyiydi.the pretender çalıp şarkının sonuna god save the queen bağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Tokio hotel ödül aldı .. çocuklar çok sevindiler eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yakup'a sormuşlar ingiliz gazeteciler ödül kazanırsanız eski sevigililerinizi terk edip yenisini bulurmusunuz diye? o da ben buraya müzik konuşmaya geldim falan demiş. Bunun üzerine ingiliz gazeteci boriiiing demiş. MTV ye pek uymamış tarzları yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 iyi cevap vermiş bizimkier ama sıkmışız ingiliz muhabiri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 avril hiphop yapıcak yakında bakın gorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ceza ödül almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bu Tokio Otel emo'larının solisti kız mı erkek mi?MCM'de çıkardı bunların klipleri yıllar önce sübyanlarken..Gerçi hala küçükler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Aslında son klibini izledim, Avril'in pek tatlı çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 BulletRide said: Bu Tokio Otel emo'larının solisti kız mı erkek mi?MCM'de çıkardı bunların klipleri yıllar önce sübyanlarken..Gerçi hala küçükler..Erkek(miş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 cocuk yakışıklı güzel bi suratı var bu tarzı ile kendine yazık ediyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yok ya bu adamlar cok guzel calıyo, gelselerde gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çalmalarına bişi diyemem o yaşlarına rağmen nerelere geldiler cok güzel birşey bu ama vocali bitiriyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Canlı performansı bayğı kötü geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 vokal "yok" zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Tokyo hotel iyi hoşta adamların yaptığı tek şey basit bir müzik özellikle gitaristleri olan veled e baktım hiç bişey yaptığı yok aynı yerlerde git geller yapıyor ki diğer adamların da öyle çok kasan bişey yaptığını zannetmiyorum ha bu dönem basit müzik mi istiyor kralını yapan(my chemical romance)yapıyor çocuklar biraz toy sadece yada kolaya kaçıyor Ceza'nın ödül aldığı an çok komikti her yerden bağımsız gibiydiler ve bence şovdan bigün önce çektiler bağırışı da arkaya yapıştırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tokyo hotelin solist gülben ergene benziyor tokio hotel gülben ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oha nasıl erkek o ya ? bir de anti tokio hotel akımı başladı ödüllerden sonra , niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Böyle bişeyden tiksinmemek elde mi. Gerçi anti değilim hiç bişeye. Sadece umrumda değil. Tool mesela. Progresif müzik dinleyen biri olduğum için de çok tersleniyorum bu konuda ama hiç sevmiyorum adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar