bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Vücudumuzla ilgili bilmediklerimizi sıralayalım arkadaşlar. Paticik ailesi vücudunu öğrensin. Mesela (tam aklımda değil ama) -Vücudumuzdaki sinirleri birleştirip bir yol yapsak Dünya dan marsa 6 kez gidip gelenebileceğini -Damarlarımızı birleştirdiğimizde ekvator çevresini 3kez dolaştığını. -Dermizi yüzüğ yere serdiğimizde 23m karelik bir alanı kapladığını Biliyormuydunuz?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: blackchaos, 14 January 2004 16:43 tarihinde demiş ki: -Dermizi yüzüp yere serdiğimizde 23m karelik bir alanı kapladığını Biliyormuydunuz? inanmam gozumle gormeden.adam pire ferhat gibiyse?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ınsanın beyın zarının uzunlugu dunyayı 7 kere cevırecek kadar uzundur ama hıc denemedım[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 erkek organizmalarda vücudu beynin yönetmediğini ; biliyormuydunuz ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kolpa eheheh[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sarısınlarında hıc bır tarafatan yonetılmedıgı ıcgudulerle yasadıgıda bılınen seysıler arasında[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hem sarışın hem erkekse allah sabır versin o zaman :)[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bağırsakların içindeki bi tabaka vardı. onu açınca bilmem kaç m2 ediyodu. bilen varmı ya lise 3 biyoloji kitabında yazıyo olması lazım ama nerde bende o kitaap.[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 *! ağzı açık bakar.. *[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kapat agzını sınek kacakcak[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hapşırdığımızda çıkan havanın 180 km hızla çıkması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 beyninizin kafanızda oldugunu biliomuydunuz? artık ögrendiniz[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 tam hapsurma anında vucudun butun fonksıyonlarının gecıcı olarak durdugunu[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Efektif kolpa yapabilme kabiliyeti...[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 5 sigaranın dumanı 1 adet sigara içilmiş gibi akciğere zarar verir.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bide şey vardı, bir insan 63 gün, 6 saat, 21 dakika, 58 saniye, 49 salise sadece su içerek yaşayabilirmiş. :F[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 şah damarınıza yumruk attıgınızda %95 allah katına gıtme sansınızın oldugunu[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Mino, 14 January 2004 17:51 tarihinde demiş ki: Hapşırdığımızda çıkan havanın 180 km hızla çıkması... 300 civarı olması lzm bence :) yani 180 deil daha fazla ama kaçtı unuttum[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Apache, 14 January 2004 16:53 tarihinde demiş ki: sarısınlarında hıc bır tarafatan yonetılmedıgı ıcgudulerle yasadıgıda bılınen seysıler arasında Apache ne dmek istedigini anliyamadim.. aciklarmisin?[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hmmmmm simdi aNLADIM ..(aciklamana gerek kalmadi) Hadi ole olsun ole deil ama....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 harbi ne dedin orda banada dokunuyo ucu[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Mino, 14 January 2004 17:51 tarihinde demiş ki: Hapşırdığımızda çıkan havanın 180 km hızla çıkması... ben 260 km hızla diye biliyordum :P ayrıca; hapşırırken; Gözleriniz açamazsınız,ağzınızı kapalı tutmayı denerseniz ve zorlarsanız kaburgalarınızın kırılma-beyin damarlarınızın patlama ihtimali var :p ..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 aha bende şimdi anladım virgulu koysa ugraşmicaz bu kadar :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bence hapşırık hızı kişinin nefes gücüne göre değişir.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hapsirirken gozlerinizi acamazsiniz. acsaniz bile yuvalarindan firlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar