Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ben kismetse rx8 dusunuyorum abi onumuzdeki sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ulan şu arabayı bana verseler .... ....'lı yere of ne biçim akarım yada başka şey istemem türevlerini koyacaktım ama "vergisini bile ödeyemem" daha uygun olabilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 reve daha iyi bence kasa ve motor olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Abi benim essegim elin atindan iyidir ya! Hem boyle arabalara bizim gibi 3.dunya ulkesi vatandaslari binemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 burada starbucks'ta oturup 3 euroya aldığım ve içtiğim kahveyle kendimi iyi zengin hissetmeye çalışırken herifin biri tam benim oturduğum yolun dibine 2.2 milyon doları bırakmıştı reventon şeklinde, çok enteresandı cidden. bayaa tatlı bi araba. gidip çizecektim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bence reventonu cizmeye kalksan biryerinden lazer atar sana araba kendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 10 cente ürettiği kahveyi 3 euro'ya satan adamın arabası olabilir belkide sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bakınca çok garip geliyor abi. diyorsun ki adam 2.2 milyon doları aldı ve park etti. sokağın ortasında bıraktı. 2.2 milyon dolar yani. böyle banknotları üst üste düşünsene 2.2 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 burada starbucks'ta oturup 3 euroya aldığım ve içtiğim kahveyle tam bonec cümlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Reventon in savrulma sinirlari nasildir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ekmek sende gelsene la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar