matama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ayni adam tankla range rover karsilastirmisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Selam, O zaman Allah'ından bulsun diyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 kingpin bagdat cevresindeysen gkr plakali arac bana ait. Gorursen paticikten oldugunu soylerse konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 araç konusu harici şeyler hakkında said: Top Gear'ın izlenmesinin tek nedeni çoğu kişinin sadece hayalinde gördüğü arabaları test etmeleri, yarıştırmaları. top gear'ın izlenmesinin sebepleri hayal otomobilleri karşılaştırıyor olması değil, çok başarılı bir şov programı olmasıdır. gerek kamera açıları, çekimleri, seslerin netliği gibi programla ilgili teknik özellikler gerekse araçların şov amaçlı sergilenmesi, ilginç karşılaştırmalar, stig ve -nihayetinde- muhteşem sunu üçlüsü ile şovun dibine dibine vurmaktadır program.. jeremy clarkson zati acaip geyik bi şahsiyet o tank, r.rover karşılaştırması da şöyledir. "en hızlı hedefe kilitlenen ve en hızlı ilerleyen tanklardan biri bu tank.. bilirsiniz tanklar arazide iyi gider.. peki range rover arazide tankın turretinden kaçabilecek mi?" (yanlış hatırlamıyorsam kilitlenemiyordu hiç tank..) kısaca top gear sadece arabalarla ilgilenen muhteşem bir şov programıdır. çok bilimsel testler yapan sıkıcı bir laboratuar olarak değerlendirmemek lazım.. araç hakkında; garip.. çirkin.. belki futuristik ha unutmadan jeremy clarkson başbakan olsun diye resmi bir sitede imza kampanyası da açılmış.. 17,04,2008'e kadar vakti var ve şu ana kadar 24,242imza toplamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 matama senin araç kırmızı ve midpointin karşısında park edilen araba mı böyle bazı bazı. plakasına dikkat etmedim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 matama said: kingpin bagdat cevresindeysen gkr plakali arac bana ait. Gorursen paticikten oldugunu soylerse konusuruz. konuşmakla olmaz 1 tur verde gezsin cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 matama said: kingpin bagdat cevresindeysen gkr plakali arac bana ait. Gorursen paticikten oldugunu soylerse konusuruz. Erbil civarlarındayım, Reventon var ben de, kapışalım mı? :p Şaka bi yana (ben bi yana) Reventon en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ya bu aracın farlarına uyuz oldum, çakma 206 modifiyesi gibi normal murcielago farlarının yarısını kapamışlar. niye ama yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 paramecium said: Selam, Rondar said: Adam M5 RS6 ve jaguar karşılaştırıp jaguarın en iyisi olduğunu söyleyen bir insan. :D Bence direkt kıymıklı reçineli çam kazığa kuru kuru oturtulmalı :P Ettiği söz küfüre girer, töbe töbee... Saygılar. böle çabuk gaza gelmeyin ya :) adam kendi de kabul edio programda, sadece görünüşüne vurulduğunu anlatıyo falan. Amerikan düşmanı o ayrı. Ama 300C'yi, Roush Mustang'i sevmesini de biliyo... Gerçi adamın yaptığı sadece imaj yaratmak da neyse :P prodüksiyon takımı hangi imaja sokarsa o oluyo programda sonuçta :) Yoksa Ford GT aldı kendi adına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Rondar said: MrMarvelous said: Top Gearların birinde viper ın içi için erimiş action man benzetmesi yapmışlardı :D hakkaten ööle Jeremy Clarkson'ın tamamen bir amerikan düşmanı olduğunu düşününce çokda şaşırtıcı değil. Top Gear'ın izlenmesinin tek nedeni çoğu kişinin sadece hayalinde gördüğü arabaları test etmeleri, yarıştırmaları. Birde arada sırada parçalarlar işte. Yoksa Jeremy Clarkson mantıklı karşılaştırmalar yapabilen bir insan değil :) İngiliz arabaları en iyisi onun için geriside fasa fiso. Adam M5 RS6 ve jaguar karşılaştırıp jaguarın en iyisi olduğunu söyleyen bir insan. :D amerikan düşmanı değilim hatta amerika sempatizanı olarak bilinirim çevremde ama amerikan arabaları dandiktir bu gerçeği kabullenirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mr_Hand said: paramecium said: Selam, Rondar said: Adam M5 RS6 ve jaguar karşılaştırıp jaguarın en iyisi olduğunu söyleyen bir insan. :D Bence direkt kıymıklı reçineli çam kazığa kuru kuru oturtulmalı :P Ettiği söz küfüre girer, töbe töbee... Saygılar. böle çabuk gaza gelmeyin ya :) adam kendi de kabul edio programda, sadece görünüşüne vurulduğunu anlatıyo falan. Amerikan düşmanı o ayrı. Ama 300C'yi, Roush Mustang'i sevmesini de biliyo... Gerçi adamın yaptığı sadece imaj yaratmak da neyse :P prodüksiyon takımı hangi imaja sokarsa o oluyo programda sonuçta :) Yoksa Ford GT aldı kendi adına... ford gt aldı ondan sonraki her program sövdü alete ve sattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ahuahua sonuç olarak aldı ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Selam, Tövbe etmiş belli ki ama :) Alman=Dwarf Fransız=Elf Amerikalı=...eeee...Orc?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mr_Hand said: Ama 300C'yi, Roush Mustang'i sevmesini de biliyo... Jeremy Clarkson 300c için The good The bad and The Ugly filminde diyorki i hated it... 300c SRT8 için diyorki this is rubbish... sonrada tutuyo amerikan V8 sesi bununki gibi çıkıyor avrupada V8 sesi böyle çıkar diye ferrari gösteriyor... ne alakası var şimdi? ferrari yle srt8 mi karşılaştırıcaz adam ilginç :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yok be ööle demişti de o kadar ucuza o görünüşte amerikan ve V8 araba alınması hoşuna gitmişti :P Vauxhall - Holden (hatta Pontiac GTO) modeli olan bi alete de aynı şeyi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 matama said: kingpin bagdat cevresindeysen gkr plakali arac bana ait. Gorursen paticikten oldugunu soylerse konusuruz. üzgünüm istanbulda değilim, ayrıca fistan istanbula gidince bi uğra hayat boyu binemiceğin araçlara dokunma fırsatı yakalarsın matama sıkmıyorsa sddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bagdat çevresinde oturup ferrariye biniyor olsam bırak bu forumu internetle işim olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 haddini bil kingpin sikma falan neyse daha fazla cevap yazmiyorum buraya sanirim fazla geldi bazi seyler mutluluklar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ne kızıyon hemen alt tarafı sıkmıyosa demiş... yarası olan gocunurmuş ama (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sıkma falan haddimi bileyim ? :) haddimi geyet biliyorum ben, karşı tarafı rencide edecek bir kelime bütünü kullandığımı zannetmiyorum ayrıcana da, sıkma lafına da bu kadar gocunuyorsan mutluluklar sana ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 salih dayı yargıla şunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kingpin said: ... ayrıca fistan istanbula gidince bi uğra hayat boyu binemiceğin araçlara dokunma fırsatı yakalarsın matama sıkmıyorsa sddfs. 4 kez editledim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Selam, @Fistan Editleri gördüm, koptum :) @Efe Olm sen gidip portakal kasasının akibetini öğrensene :P @matama ve kingpin Relax olalım. Yok yani paylaşılamayan nedir sonuçta? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bu arac hakkinda yapilmis detayli herhangibir incelemeye ait link var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 fena değil abi araba alıcaksan al yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar