Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı fabrika çıkışlı kızlar

Llama

Öne çıkan mesajlar

Xhunarion said:
Türbanlı gothic rulz. Bütün felsefesine aykırı oysa heh.

gördüm oda var türbanlı götikde var merak etme :)

Ghost_boo said:
Abi benim de kafam kızıl , altımda pantalon var normal , babet giymiyorum tercih meselesi tabi ama hakkaten var bazı kızlar aynı. bildiğin aynı. Ha karakterine bir şey demem. Sadece kızlar mı var? Hayır . Erkekler de var öyle. Aynılar. Ha moda meselesi, bir gruba üye olmanın verdiği rahatlık ve mutluluk doğal bence de.. Ama tüm dar pantalon giyen kızlar falan dememiş .. Bildiğin aynı olanlardan bahsetmiş

babet gibi iğrenç ayağın bütün estetiğini harcayan bi ayakkabı giyen bir erkek görmedim ben:)

edik 1: Ghost_boo 'ya ayar
edik 2: edik 1'i yazmayı unutmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

2 şekilde bakıcam konuya.

ilki; Sokakta rapper (?!), popper (lol), arabesker (oha), Kişiler görmektense en azıdan göze bunlardan dah afzla hitap eden kızlar görmeyi tercih ederdim. Bu yüzden bunu yanlış bulmuyor ve fabrika olayına karşı çıkyıorum.

İkincsi; bazılarına gerçekten çok yakışıyor. İnsan görünce iyi hissediyor göz zevki seyir zevki veriyor. aa güzel kız lan diyorsunuz. Yani bazıları, ergen olmayan liseye gitmeyen belli bir tarzı benimseyip ona göre marjinal olmadan üstüne başına ykaıştırarark makyajını doğru takısını doğru takan bayanlar bunun hakkını veriyor. Onları da burda aynı bok çuvalına koymak haksızlık.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
abi avrupada sokak kültürü olan türkiyede popüler kültür oluyor

çok katılıyorum bu söze bu tip kızlar avrupada sokaklarda oturur genelde yanında bi evcil hayvanı olur köpek tarzından uyuşturucusunu içer.haftada 1 evine gider ailesiyle kavga edip geri döner bu onların yaşam tarzıdır

turkiyedekide buna özentiliktenn başka bişe deil tabi bizim ülkemizdeki şartlar altında bu şekilde olamiyolar bizde genelde 12 18 yaş arası gençlerin annesinden odasına evanescence posteri asmak için izin alan tipler:) büyücekler abisi
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gitar, dosya taşıyanlara takılmak da ayrı bi komik. Bilmem kaç kişi görmüşsün de içlerinin boş olduğunu nerden biliyosun. Başka bişey tıktığını. Açıp baktın mı hepsini durdurup. Arkadaşım provaya gidicem ayıp mı taşımam? Güzel sanatlarda okuyan arkadaşlarım da dosyayla geziyo, napsın? Onlar çok memnun onu taşımaktan. Havalı ya.

Bir, hardcase olduğunu hiç sanmıyorum, gitarsız bile ağırdır. İki softcase ise gitar koyarsan hayvan gibi ağır olur o da zevk için taşınacak bişey değil. Bişeyler tıktıysa da imkansız gitar şeklini almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşımın bu gitar konusunda dediği bi laf vardır gitarın case i gitaristin ne kadar gitara özen gösterdiği ile doğru orantılıdır.Bu doğru çünkü bu 10 kişinin 8 i case bile denemeyecek şeylerle dolaşıyorlar yoksa gerçek baba case taşıyan adam zaten gitarist olduğunu belli eder süs eşyası diye taşımadığını gösterir
Sosyal ağlarda paylaş

gezsinler yav kime ne. isterse paçalı donla gezsinler. isterse hepsi aynı şeyi giysin gezsin. üstünde konuşulabilcek bişey bile değil. muzdaripsindir belki ama böyle şikayet ederek onlara da senden muzdarip olma hakkını veriyosun.

bu arada ben bu tiplerden biri değilim. i'm not a lawyer, ok bye.
Sosyal ağlarda paylaş

king gitar olmadıgı zaten aldıgı sekilden belliydi sap kısmı yamuk duruyodu felan eger gitarları kırık degilse alakasız birseydi ve bu gozlemi 3 ay once yaptım bos gezenin bos kalfası oldugum gunlerdi =) ondan bu arkadasları bi belgesel cekermiscesine izledim :D uzunca bi sure :D elimde bi kamera olsa turkiye gunumuzde cekilmis en iyi belgeselellerden 1ini cekerdim (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

seri üretimin mantığına göre, fabrika üsulu bir kız pazarlaması yapılması halinde fiyatlarının gitgide daha düşmesi ve yıllar geçtikçe yeni modellerinin farklı özelliklerle piyasa çıkması gerekir.

ancak bu gerçekleşmiyor! sefgili üreticilerden ricamız bu sorunların giderilmesidir.

saygılar.

henri fort
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
Sanki seri üretim gibi değil mi? Birde beter böcek gözlükleri var ben onlara gıcık oluyorum. Hepside takıyor yani. Hiç mi etrafına bakıp biz neden bir birimize bu kadar çok benziyoruz diye düşünmüyor bunlar?

beter böcek değil onlar kaynak gözlüğü :F ortamlara aktıktan sonra sanayide kaynak yapıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...