Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 gz kenk, battletankin hayırlı olsun.krallzorr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yapılmamış realmlerde hala yapılabiliyor mu vai vai vai.. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet. hala açılıyor. dedim pveyi bırakmışken hayalimi gerçekleştireyim. ama bu şerefsiz e dedim ki açma topic diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hayırlı olsun alper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sağol dinan. anladın mı senin 37 warriorınla neden oyuna girdiğimi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 gz böyle eski şeyleri yapmakta ayrı zevktir. zulgurubtan binek düşmesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bos islerin bos adamisin Alper. nickin ismailyeka olsa pr0 olcaktin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 -Wissy said: bos islerin bos adamisin Alper. nickin ismailyeka olsa pr0 olcaktin ama. insan gz der önce. neyse illa kısrıtcam seni sahanlıkta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hainmamut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 MasterHapLo said: hangi realm? Auchindoun da acıldı. Keşke kapıyı açmadan haber werseydi hiç yoktan world event olaylarını görmeyenler görmüş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hainmamut said: Auchindoun da acıldı. Keşke kapıyı açmadan haber werseydi hiç yoktan world event olaylarını görmeyenler görmüş olurdu. haber verilcek bi tarafı yoktu abi. 1 saat sonra gidenler de birşey kaçırmadı. sadece kapılar acılırken bir ışık patlaması var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 gz öncelikle. bunun quest chain i nasıl yapılıyor bu arada? bende araştırmıştım bi arada çok uzun bi yazı çıkmıştı karşıma vazgeçmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hainmamut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 geffen said: Hainmamut said: Auchindoun da acıldı. Keşke kapıyı açmadan haber werseydi hiç yoktan world event olaylarını görmeyenler görmüş olurdu. haber verilcek bi tarafı yoktu abi. 1 saat sonra gidenler de birşey kaçırmadı. sadece kapılar acılırken bir ışık patlaması var o kadar. ABi biz git yazıyı okunca zaten. Kastettiğim o sırada online olmayanlar we bu olayı izlemek isteyenlerdi. 1 gün önceden haber werilse mutlu mesut olurdu herkes (: Zaten olan oldu biz de 2. defa kapıları açılırken gördük. Tebrikler tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Alper gercek bir prosun kankito. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hainmamut said: ABi biz git yazıyı okunca zaten. Kastettiğim o sırada online olmayanlar we bu olayı izlemek isteyenlerdi. 1 gün önceden haber werilse mutlu mesut olurdu herkes (: Zaten olan oldu biz de 2. defa kapıları açılırken gördük. Tebrikler tekrardan zaten bir anda oldu. cafedeydim raid için mount hyjal sırasında bir iki gazla yeter ya diyip bir açıklama yazıp çıktım guildden. sonra 2-3 alternatif vardı auchindoun'u seçtik aralarından. ani oldu. trade channelda bağırdım 2-3 saat öncesinden sonra kapıyı açtım. forumlara yazmadım. alliance sux. -- raspy said: Alper gercek bir prosun kankito. saol beyb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 olayi yapipta su ranki almayi beceremeyen insan ben:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ulaaan ... auchindoun da actınız da niye haber vermediniz..... ah beee :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 haha aferin ya :) yazik etmissin o kadar insana ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 zomg you master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 geffen nick ne bi /insult cekiyim gorursem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bende senin gazina yapaym diorm sora migrte edip acaym diorm bi kac kapali server var hala sanrm questin cogu kismini zaten yapmistim tbc den once ben mc falan.bwl kismini yapacaz yakinda bi pug yapcaz stormscale da :) bide eranikus olan parti yapmadim onu yapaym diorm ama pekde adam toplamak kolay diil onun icin bu gunlerdE :) kac kisiyle yaptiniz eranikusu 70 de nasil yaptiniz biraz bilgi verirsen ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 20 kişi ile oluyor. kapalı server bir tane var ve çok kasan var. yapıcaksan bir an önce yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 her realmde bir kez mi alınabiliyor bu title? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ahn qiraj kapilarini acan alabiliyor iste. Her realmde bir kez evet o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar