aytimania Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Fifa'nın hersene Ekim ayında duyurduğu taraftar sıralaması bu Ekim ayında da duyuruldu. Sıralama 4 kategoride yapıldı. bunlar; ses(ses yüksekliği) pankart ( pankart çeşitliliği ve pankart büyüklükleri) tezahürat ( tezahürat çeşitliliği ve ilginç tezahüratlar) nüfus ( taraftar çoğunluğu , maç başı taraftar ortalaması) SES 1.BEŞİKTAŞ 2.Boca Juniors 3.Shalke 04 4.Liverpool 5.İnter Pankart 1.Boca juniors 2.Deportivo la coruna 3.BEŞİKTAŞ 4.Milan 5.İnter Tezahürat 1.BEŞİKTAŞ 2.Boca juniors 3.Liverpool 4.İnter 5.Deportivo la coruna Nüfus 1. Boca juniors 2. BEŞİKTAŞ 3. Liverpool 4. Milan 5.Deportivo la coruna GENEL SIRALAMA 1.BEŞİKTAŞ 2.Boca Juniors 3.Liverpool 4. Deportivo la coruna 5. Milan 6. İnter 7. River plate 8.Shalke 04 9.Marseille 10.West Ham United 200 takımın bulunduğu listeye giren diğer Türk takımları 83 . Galatasaray 102. Fenerbahçe 151. Sakaryaspor 188. Trabzonspor 194. Bursaspor Geçen seneki Sıralama 1.Boca Juniors 2.Milan 3.BEŞİKTAŞ 4.liverpool 5.İnter 6.River plate 7.Deportivo La coruna 8.Tottenham 9.Marseille 10.West Ham United Geçen seneki sıralamada Türk Takımları 87 . Fenerbahçe 102 . Galatasaray 197 . Trabzonspor NOT:Bu haber 7 Ekim'de Fifa'nın resmi internet sitesinde yayınlandıktan sonra 27 Ekim tarihinde kaldırıldı. YORUMSUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu ciddi midir? kaynak nedir vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kaynağı merak ettim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 said: Bu haber 7 Ekim'de Fifa'nın resmi internet sitesinde yayınlandıktan sonra 27 Ekim tarihinde kaldırıldı. Bir haber siteden neden kaldırılsın ki? "Arşiv"de durur benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 nüfus nasıl beşiktaş oluyoki? bi sürü takım 40-50binlik stadını dolduruyor her maç avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 uehe her zman heryerde en büyük kartal işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Çok bağırmak o kadar önemli değil.. Rakip takım korner kullanıyor Çarşı: kata go go kata go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 nüfusta beşiktaşın potada olmasının sebebi satışa çıkarılan bilet sayısının stadın giriş tünellerinde okunan bilet sayısına oranı.atıyorum maç başına(kombineler hariç)14 bin tane satışa sunulan bilet varsa 12 bin 500 tane okunan bilet ortalamasıyla yüksek bi ortalama tutturmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 başladık gene tezahürat olaylarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 said: NOT:Bu haber 7 Ekim'de Fifa'nın resmi internet sitesinde yayınlandıktan sonra 27 Ekim tarihinde kaldırıldı. burası pek inandırıcı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Nerden uydurulduğu belli olan bişey işte madem yayınlıyor arkadaş insan arşivler o sıralamaları.Ayrıca nedense barcelona,real madrid gibi büyük takımlar ile olympiakos ve panathinaikos gibi dünyanın en manyak taraftar grupları sahip takımlarda ilk beşte değil,hayret valla...Ayrıca herşeyi geçtinm bu sıralama doğru bile olsa bjk'nın futbol başarıları ile değilde sadece tribün olaylarıyla ilk beş'e girmesi çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Cons said: said: NOT:Bu haber 7 Ekim'de Fifa'nın resmi internet sitesinde yayınlandıktan sonra 27 Ekim tarihinde kaldırıldı. burası pek inandırıcı gelmedi. = bildiğin uydurma gibi geliyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Luinir said: Çok bağırmak o kadar önemli değil.. Rakip takım korner kullanıyor Çarşı: kata go go kata go go azuhhahah.. YORUMSUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 pankart cesitliligi nasil sayiliyor ben onu anlamadim :) bir fifa temsilcisi stada girip pankartlari mi sayiyor napiyor? sonra onu biraktim sesi neye gore olcuyorsun? bazi stad kapalidir, akustigi daha iyidir, ses icerde kalir, bazi stadlar ise (ataturk olimpiyat gibi) acikti ve ses daha cabuk gider vs. Ve en onemlisi Tezaruhat nasil olculuyor? ilgincten kastin ne? neye gore puan veriliyor? Googleda arattim ve ilginctir ki bu siralama ile ilgili tum sayfalar turk sayfalari... hep baska forumlarda falan da yazilmis bu bilgiler. Arsivlerde de bulamadim fifanin sayfasinda, ustelik ingilizce yaptigim aramalarda da cikmadi hic... (Fifa fan ranking, fifa supporter ranking, fifa rank spectators... vs.) Liste bana biraz fason gibi geldi acikcasi, olmazsa bile de kriterler cok komik ve neye gore taban alacagin onemli. HA BJK taraftari cok eglenceli ve basarili bir gruptur, tartismam bile, her zaman yaraticiliklari falan on plandadir herkes de bilir bunu lafim yok ta... fifanin boyle bir sirlaama yaptigina inanmiyorum. Buna benzer bir tek dunya kupasinda hangi ulkenin taraftari nereden ucarak gelmis kupayi izlemeye ve kac kisi gelmisler turu bir siralama vardi onda da Trinidad falan birinciydi. oyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kaldırılmış ne demek yavs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Nüfus 1. Boca juniors 2. BEŞİKTAŞ 3. Liverpool 4. Milan 5.Deportivo la coruna En inandirici kismi burasi bence, nesine inanmadiniz anlamadim. Uc buyukler arasinda en kucuk stada sahip olan takimin San Siro'dan fazla taraftar toplamasi sizce anormal mi ki? Hem 7 Ekim'de oyle bi haber vardi tabi, 20 gun de kaldi orada, ama ne gazeteler yazdi ne Dela/Mumu/Blackchaos falan filan, buyutulecek bir olay degil sonucta. FIFA da bu kadar kayitsiz kaldigimizi ogrenince sinirlenip sildi tabi haberi. Cok supheci olmussunuz siz, inanmadiniz adama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yalanın daniskasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 siteden neden kaldırılmıs birileri besiktasi cekemiyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yok bi de kasıp hazırlamışlar bunu ahah. buna gülüyorum ben ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 matematiksel olarakta bi yanlşlk var bocanın 2 1. lik 2 2. liği var bjk nin 2 1. lik 1 3.lük 1 de 2.liği varken boca 2. bjk birinci oluyor:p be adam madem atiorsun bari bunu göz önünde tut:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 beşiktaşın her maç stat a gelen taraftarı kadar bizim kombinemiz var , ayrıca o çıkartılan sesi roma olimpiyat statında çıkarmayı denesinler bi , çok mantıksız , inandırıcı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 FIFA kata go go go derken anelkanın inönüde attıgı golden sonra stadda ki durumu tespit etseymiş en sessiz taraftar 1.BEŞİKTAŞ olurmuşta gözden kaçmış euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kiskanip cekemiyenler teker teker cikmaya basladi ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben halen pankart ve tezerahuat ilgincligi klasifikasyonunu anlayamadim... yani neyi baz aliyorlar... bir tezeruhatin "ilginc" olmasi icin ne olmasi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar