LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bayağı bi ezdi barbosa da kariyer rekorunu kırdı ve macın bitimine 3 dk daha var :)
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hido etkisizdi abi önceki maçlarından çok uzaktı. Howard azdı onun yerine ama kimse yardım etmeyince imkansız oldu tabi. Phoenix'i yenmenin yolu savunmadan geçiyor ama Orlando sıçtı bugün savunmada. Bir ara Howard bile savunmada boşladı işini ki maç burda koptu zaten. 20 sayı farkı bulup öyle götürdü adamlar.
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hidayet etkisizdi evet ama Mehmet'e nedemeli ? Birtek mac disinda uyurgezer gibi busene.Sacini bile kestirmiyor zahmet edip
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mehmet'in yıldız rolü,canavar bir Boozer,yükselen yıldız Williams ve kendini tekrar bulan Kirilenko ile birlikte rotasyon oyuncusu rolüne dönüştü,durum bu...14-15 sayı 7-8 rebo'yla bitirirse sezonu yatsın,kalksın dua etsin..Hedo'nun çıkışı da gerçekten çok iyi,Phx maçında çok top kullanmadı,arada olabilir böyle maçlar zaten Phx çok üstündü maç boyu...Umarım Hedo 20 sayı ortalamasının altına düşmez ve asist ve rebo'da da 5-5'i tutturur..
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hedo gerçekten bi forvetten öte bi guard gibi oynamaya başladı.bunda r.lewis'in de rolü büyük tabi.umarım böle devam eder.farkındaysanız biçok topu yarısahadan hedo geçirio.
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Orlando Magic, uzatmaya giden maçta, Dwight Howard'ın bitime 5 saniye kala serbest atışlardan bulduğu basketlerle Cleveland Cavaliers'ı deplasmanda 117-116 mağlup etti. Hidayet Türkoğlu mücadeleyi 13 sayı - 4 ribaunt - 5 asistle tamamladı.
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bu gece Hidayette Mehmette tek kelimeyle berbatlar. Toplam 15 sutta 1 basket atabildiler.Defansta yok.Rezillik.
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Orlando Magic, New Orleans Hornets'i 95-88 yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı. Hidayet Türkoğlu karşılaşmayı 15 sayıyla tamamladı. Hidayet Türkoğlu da 15 sayı – 7 ribaunt – 4 asistle oynadı. Magic'te Keyon Dooling de 15 sayıyla skora önemli katkı sağladı.
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Utah Jazz sahasında konuk ettiği New Jersey Nets'i 102-75 yenerek bu sezonki 12. maçında 8. galibiyetini aldı. Utah'ta Mehmet Okur 14 sayı kaydetti. Mehmet Okur 14 sayı – 7 ribaunt...
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bende Hido yu yazayım, sa ile yapılan maçı 128-110 kaybettiler, istatistikleri: 5 Reb 5 Ast 26 Sayı
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 O değilde doğunun en formda ekibi dediğimiz Orlando,Sas tarafından süpürüldü...Lütfen başka şampiyon istiyoruz bu sene =[.Boston-herhangi bir texas takımı,maçlarını bekliyorum o zaman karar vericem,Boston hakkında ama bana göre doğunun en iyisi şu an Magic.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Katılmakla beraber, doğudan bir takımın sa yı yenmesi çok çok zor, olursa yine batıdan olacak, ki bu sene yine sa en iyi gibi aralarında.
rLx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 mehmet kesin baska takima gecmeli utah da isi bitti 4uncu sayi opsiyonu hatta kimi zaman 5
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Arkadaşım ben Texas takımlarını sevmiyorum,domine etmelerini bırak oyun yapıları beni tatmin etmiyor,batı da üç senedir parlayan Phoenix gibi bir inci varken türlü şanssızlıklarla NBA title'ına sahip olma şanslarını tüketiyorlar,batıdan Phoenix gelsinde doğudan kim gelirse gelsin o seri güzel olur.Cleveland normal sezonda pek kasmiicak gibi duruyor ama bu yanıltmasın ki Boston ve Orlando'dan daha az şansı var doğu şampiyonluğu için.
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hidayet costu bu aralar iki hafta ustu uste haftanın otuncusu secildi son macta da tripşe double yaptı. costu costu...
Öne çıkan mesajlar