Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Türk oyuncular...!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hido etkisizdi abi önceki maçlarından çok uzaktı. Howard azdı onun yerine ama kimse yardım etmeyince imkansız oldu tabi. Phoenix'i yenmenin yolu savunmadan geçiyor ama Orlando sıçtı bugün savunmada. Bir ara Howard bile savunmada boşladı işini ki maç burda koptu zaten. 20 sayı farkı bulup öyle götürdü adamlar.
Mesaj tarihi:
Mehmet'in yıldız rolü,canavar bir Boozer,yükselen yıldız Williams ve kendini tekrar bulan Kirilenko ile birlikte rotasyon oyuncusu rolüne dönüştü,durum bu...14-15 sayı 7-8 rebo'yla bitirirse sezonu yatsın,kalksın dua etsin..Hedo'nun çıkışı da gerçekten çok iyi,Phx maçında çok top kullanmadı,arada olabilir böyle maçlar zaten Phx çok üstündü maç boyu...Umarım Hedo 20 sayı ortalamasının altına düşmez ve asist ve rebo'da da 5-5'i tutturur..
Mesaj tarihi:
hedo gerçekten bi forvetten öte bi guard gibi oynamaya başladı.bunda r.lewis'in de rolü büyük tabi.umarım böle devam eder.farkındaysanız biçok topu yarısahadan hedo geçirio.
Mesaj tarihi:
Orlando Magic, uzatmaya giden maçta, Dwight Howard'ın bitime 5 saniye kala serbest atışlardan bulduğu basketlerle Cleveland Cavaliers'ı deplasmanda 117-116 mağlup etti.

Hidayet Türkoğlu mücadeleyi 13 sayı - 4 ribaunt - 5 asistle tamamladı.
Mesaj tarihi:
Orlando Magic, New Orleans Hornets'i 95-88 yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı. Hidayet Türkoğlu karşılaşmayı 15 sayıyla tamamladı.

Hidayet Türkoğlu da 15 sayı – 7 ribaunt – 4 asistle oynadı. Magic'te Keyon Dooling de 15 sayıyla skora önemli katkı sağladı.
Mesaj tarihi:
Utah Jazz sahasında konuk ettiği New Jersey Nets'i 102-75 yenerek bu sezonki 12. maçında 8. galibiyetini aldı. Utah'ta Mehmet Okur 14 sayı kaydetti.

Mehmet Okur 14 sayı – 7 ribaunt...
Mesaj tarihi:
O değilde doğunun en formda ekibi dediğimiz Orlando,Sas tarafından süpürüldü...Lütfen başka şampiyon istiyoruz bu sene =[.Boston-herhangi bir texas takımı,maçlarını bekliyorum o zaman karar vericem,Boston hakkında ama bana göre doğunun en iyisi şu an Magic.
Mesaj tarihi:
Arkadaşım ben Texas takımlarını sevmiyorum,domine etmelerini bırak oyun yapıları beni tatmin etmiyor,batı da üç senedir parlayan Phoenix gibi bir inci varken türlü şanssızlıklarla NBA title'ına sahip olma şanslarını tüketiyorlar,batıdan Phoenix gelsinde doğudan kim gelirse gelsin o seri güzel olur.Cleveland normal sezonda pek kasmiicak gibi duruyor ama bu yanıltmasın ki Boston ve Orlando'dan daha az şansı var doğu şampiyonluğu için.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...