MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 nbadeki turk oyuncuların maclarını performansalrını burada yazıp yorumlayalım ( cok fazla turk oyuncu olmasada)... baslıyorum Hidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Orlando Magic, yeni sezonun ilk maçında sahasında konuk ettiği Milwaukee Bucks'ı 102-83 mağlup etti. Hidayet, 24 sayı - 5 ribauntla takımın en skorer ikinci ismi oldu. Tracy McGrady'nin 47 sayı attığı maçta Houston Rockets deplasmanda Utah Jazz'ı 106-95 mağlup etti. Jaz'da Mehmet Okur 16 sayı-10 ribauntla oynadı. mehmet ilk macı sayı atamdan tamamlamıstı ama bu mac iyi oynamıs gibi gozukuyo. hido da iyi basladı. hido hep aynı seyi mi yapıyo dersiniz. yani bi 5 mac muthiş oyniyip sora hiç bişey yapmıyo gibi geliyo bana yaw...?
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hido nun formunda artış , mehmetin formunda düşüş var gibi gözüküyor... inş önümüzdeki sezonlarda daha çok Türk oyuncu olur NBA de , ben Ersan ın 2 sezona kdr geri döneceğini düşünüyorum NBA e ayrıca Semih Erden den çok umutluyum ...
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mehmet'in düşüşü tamamen takımdaki rolüne bağlı. Boozer eski formuna döndü, Williams iyice tecrübe kazandı ve Krilenko grafiğini gittikçe yükseltiyor. E bu koşullar olunca sayı yükünü Boozer ve Williams karşılıyor genellikle. Ancak bunlardan birisinin kötü gününde Mehmet'e büyük iş düşecek. Umarım öyle günlerde yine kendini gösterir. Hido ise geçen sezonun sonlarına doğru zaten yükselişe geçmişti. Milli takım'da da ne kadar formda olduğunu kanıtladı. Bu sene daha fazla rol almaya başladı gibi görünüyor ve bu rolü güzel yerine getirdi şimdilik. Umarım böyle devam eder.
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 2'sine de güveniyorum ben, birkaç maça kadar düzelir performansları.
bya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 mehmete artık eskisi kadar sayı attıracaklarını sanmıyorum, daha iyi savunulacaktır artık rakipler tanıyor çünkü memo'yu. bundan istifade eder de savunmaya ağırlık verir ve savunmasını geliştirirse, bi de üstüne 10 rib. ortalama tutturursa takımına çok daha fazla katkı yapacaktır. 10 sayı 10 rib 2-3 top çalma 2-3 blok 2-3 asist ortalama yapsa çok güzel olur. hidayet ise takımın yıldızı gibi bişey:D ayrıca hillin de gitmesiyle en tecrübeli oyuncu galiba artık. çok olgun oynuyor. ondan da bi all-star bekliyorum bu sene. not: 4 kasımda utah-gs maçı yayınlancak galiba nbatv veya ntvden
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 en tecrübeli oyuncu hidayet değil,takımda 10 senelik NBA tecrübesi olan all-star olmuş taş gibi bir Rashard Lewis var =]..Rashard ne bir kobe ne bir t-mac fakat Magic gerçekten ona çok umut bağlayarak 120 milyon dolarlık bir max. kontrat verdi,Dwight'ın da bu yıllarda senior kontrat yapacağını düşünürsek umarım bu salary cap olayı Hidayet'e patlamaz ^-^. Fakat Hidayet yinede bu takımın bence Dwight'dan da öncelikli 2.skor opsiyonudur ve birçok pozisyonda oynadığı için önemli de bir oyuncudur,ilk 2 maçta ortalama 20küsür sayı attı ki ztn Hidayet için 20-5-5 falan çok iyi rakamlar olur,inş böle devam eder.. Mehmet için ise yukarıdaki arkadaşlar zaten söylenecekleri söylemiş,süper bir Boozer,pişen bir Williams,kendine gelen bir Kirilenko varken Mehmet sadece iç-dış tehdidi olan bir uzun olarak varlığını sürdürecek NBA'de,nasıl diim bir Ilgauskas,Kamann ya da Brad Miller'dan daha ii diil Mehmet..
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bu gece ikiside super oynadilar. Hidayet player of the game secildi 25 sayi 7 rb ve 8 astle.Memo'da secilebilirdi ama sonlarda Deron costugu icin o oldu sanirim.Memo 28 sayi 3 rb ve 4 ast ile oynadi.Ikisinin takimida kazandi bu geceki maclari.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 memo pis cevap vermiş bu başlığa yalnız sdfs.
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Soulless said: Bu gece ikiside super oynadilar. Hidayet player of the game secildi 25 sayi 7 rb ve 8 astle.Memo'da secilebilirdi ama sonlarda Deron costugu icin o oldu sanirim.Memo 28 sayi 3 rb ve 4 ast ile oynadi.Ikisinin takimida kazandi bu geceki maclari. obarey naapmıs bunlar yaw insallah devam ederler bole
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mehmet Okur dün iyi oynadı, en azından skor anlamında güzel katkı yaptı ki 3lklerle beraber 12-15 saha içi isabeti gerçekten çok verimli..Ama Mehmet bu takımın pivotuysa 3'ten fazla rebo çekmeli diye düşünüyorum..Asisti bile 4 adamın,çelişkili gerçekten..Utah GSW'yi geçen seneden beri süpürüyor,Mehmet de bu furyada iyi skor üretti..Neyse Mehmet'in böyle yüksek sayıyla oynadığı maçlara alıştık zaten çok fazla büyütülecek bşi diil fakat,Murat Kosova ve Kaan Kural'ın geçen senelerde Mehmet'in maçlarını anlatır&yorumlarken düşünüyorumda maçın en az yarısında Mehmet'ten attıklarından,yaptıklarından,yapabileceklerinden bahsedilirdi..Fakat dün gördüm ki Mehmet lafı bir Boozer ya da Kirilenko ya da herhangi bir Utah'lıdan fazla geçmedi..Bence doğrusuda bu NBA stüdyo'da Nba maçlarında zaten takip anlamında kısıtlı imkana sahibiz ve bu sürenin %50'sinde Mehmet ve Hedo dinlemek istemiyoruz..BU acaba bu yüzden mi yoksa,basınımızın Mehmet'e bir kırgınlığı mı var?Hedo'da sanki biraz daha ateşliler =]
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 mehmet efendi milli takımda kendini yormadı tabiki nba e hazırlandı milli takım sırasında. bu adamı destekleyen vatan hainidir demiyorum ama yanlış yapar diyorum.
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oyle dememek lazım yaw sonucta turk oyuncu adam gelmşyorum dedi vatan haini ilan ettik geldi oynayamadı bu sefer adam milli takımda oynamak istmiyo biz zorla getirince de oynamıyo tabi kimseye istemedigi bişeyi yaptıramazsın... Utah'ta ise milli oyuncu Mehmet Okur, düşük şut yüzdesiyle oynadığı mücadeleyi 13 sayı - 7 ribaunt - 5 asistle tamamladı. lakers macında mehmet...
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 nukbasliklikiz said: mehmet efendi milli takımda kendini yormadı tabiki nba e hazırlandı milli takım sırasında. bu adamı destekleyen vatan hainidir demiyorum ama yanlış yapar diyorum. peki kobe'yi , garnett'i fln destekleyen ne olur hocam emperyalistmi? yoksa anarşistmi? bide zekat kimlere verilir onu da bi ara yazarsan sevinirim.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Arkadaşım kim iyi oynuyorsa desteklersin,sporun güzelliği adına...NBA şampiyonu yalnız amerika şampiyonu değildir mesela,World Champion diye geçer o yüzden dünyanın(ülkemizin de içinde bulunduğu dünyanın) şampiyonu ünvanına sahip olurlar...Ekonomisine,kadro yapısına güvenen varsa tüm dünyadan kulüp kabul edilmesine dair esnek bir karar var Stern yönetimiyle gelen Nba'de.
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Orlando Magic, Minnesota Timberwolves'u deplasmanda 111-103 yenerken, Hidayet Türkoğlu 14 sayı – 6 ribauntla mücadele etti.
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu arada... NBA'in resmi internet sitesi, şimdiye kadar oynanan maçlarda en iyi performansı sergileyen 10 uluslararası oyuncu arsında, Orlando Magic'te forma giyen Hidayet Türkoğlu'na da gösterdi. Orlando Magic'in sezon başından beri yaptığı 4 maçta 3 galibiyet almasına büyük katkı sağlayan Hidayet, geride kalan 4 maçta 20.0 sayı - 5.80 ribaunt ve 4.3 asist ortalamalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. kaynak ntvspor...
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Hidayet 20-5-5 oynarsa,Magic'te doğunun zirvesinde yer alırsa,Lewis ve Howard'la birlikte aynı takımdan üçüncü all-star olabilir,ama Hidayet'ten öte takımın performansı önemli..
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Orlando bu gece Toronto Raptors'i 105-96 yendi.Cok cekismeli gecti mac ve Hidayet yine player of the game secildi.24 sayi 15 rb ve 6 ast ile.Kendi bir macta enfazla rebound rekorunu kirdi , daha onceki 14tu
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Benim aklımda soru işareti bırakan,Magic'te önemli değişiklik Hİll gitti Darko gitti,Rashard Lewis geldi...Hill ve Darko'nun toplam sayı ortalaması 20'yi geçmezdi ve takıma gelen Lewis iyi bir hücumcu en az 22-23 sayı bulacak muhtemelen,bu durumda Hedo'nun istatistiklerinde bir düşüş (reboundda belki bir artış Darko Milicicin gitmesiyle),bekliyordum ama şaşırtmaya devam ediyor umarım böyle gider..
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Herkesi sasirtiyor zaten.Orlando fanlarindan televizyon yorumcularina , hatta NBA.com daki Magic yorumlarinda Rashard ve Dwight dan fazla yer buluyor bugunlerde kendine
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 şımarmazsa böyle devam etmemesi için sebep yok.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Şu an fantasy liginde Hedo'yu seçenler çok mutlu,teşekkürler ediyorlar resmen nba offical forumlarında Hedo'ya
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hido nun maçı 5 dk sonra pho ile, bakalım ne yapacak..
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hido birşeyler yapmaya çalıştıysa da yetemedi, Barbosa ve phx ezdi resmen, orlando yu.
Öne çıkan mesajlar