Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 az önce bana da atmış.. neki bu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 belki bilgisayar oyunlarındaki basarılardan etkilenmis bi hatundur ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 paticik.com başlığı altında tartışılıyo zaten ne olduğu.. bekleriz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yahu anlayamiyorum ben =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İlke ÇOK KÖTÜsün agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ahh abi ingilizcem olsada anlasam yavvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oper said: bunun üzerine öndeki kızlar eğiliyor(niye eğildiklerini sen bul:D ) kız da tahtayı görüyo :d o kadarını millet anlıyorda , niye eğildiklerini merak ediyorlar zaten.Boşuna yazdın o kadar haha. Bu arada arkadaki erkek kız değil. : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 depresyona girip sıraya kapanıyolar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Anlamadım, veya anladığıma gülmedim. Buna gülen biri tekrar anlatabilir mi? Merak eyledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 anlamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bende anlamadım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o kadar yazdığıma bakmayın, ben de anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 3 kız var eleman, "bi sn o çirkin kız gelmemiş" diyor. ama sonra "ha boşver tamamız" diyor. 3 kız da "benim o çirkin kız :((" diye düşünüp sıraya kapanıyor utançtan. np. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Saeros said: 3 kız var eleman, "bi sn o çirkin kız gelmemiş" diyor. ama sonra "ha boşver tamamız" diyor. 3 kız da "benim o çirkin kız :((" diye düşünüp sıraya kapanıyor utançtan. np. :p bumudur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Oha buna mı güldünüz katıldını. Vardır başka bi püfü bunun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 işte bunu tahtayı görmek için kullanması komik :p değil mi be? ota boka gülüyor muyum yoksa ben? ühüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Böhüü. Bende gülmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Saeros said: 3 kız var eleman, "bi sn o çirkin kız gelmemiş" diyor. ama sonra "ha boşver tamamız" diyor. 3 kız da "benim o çirkin kız :((" diye düşünüp sıraya kapanıyor utançtan. np. :p ha iyi ben de anlamadım sandım komik gelmeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 asinanyavuz said: Cyanide and Hapiness'ın bir çok karikatürü çok güzel. Takdir edilesi. Oldukça hoş bu da :D RSS'e aboneyim zaten, günlük takip ediyorum. Çok ince espirileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sondakinin erkek oldunu ayıksaydı herkes anlardı diye dusunuyorum bence komik bi yanıda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 begenmedim ben. ne yani yanlış pizza getirdiği için şirket kurallarına göre sebbuku mu yapıyor adam olay bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi altyazı geçip de anlayınca tabi ki espriyi kaçırıyosun saçma gelio ama ilk çizimdeki fikir güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar