Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 az önce bana da atmış.. neki bu xD
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 belki bilgisayar oyunlarındaki basarılardan etkilenmis bi hatundur ahah
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 paticik.com başlığı altında tartışılıyo zaten ne olduğu.. bekleriz. :D
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ahh abi ingilizcem olsada anlasam yavvv
kitana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oper said: bunun üzerine öndeki kızlar eğiliyor(niye eğildiklerini sen bul:D ) kız da tahtayı görüyo :d o kadarını millet anlıyorda , niye eğildiklerini merak ediyorlar zaten.Boşuna yazdın o kadar haha. Bu arada arkadaki erkek kız değil. : p
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 depresyona girip sıraya kapanıyolar bence
KireiMerodii Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Anlamadım, veya anladığıma gülmedim. Buna gülen biri tekrar anlatabilir mi? Merak eyledik.
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o kadar yazdığıma bakmayın, ben de anlamadım :P
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 3 kız var eleman, "bi sn o çirkin kız gelmemiş" diyor. ama sonra "ha boşver tamamız" diyor. 3 kız da "benim o çirkin kız :((" diye düşünüp sıraya kapanıyor utançtan. np. :p
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Saeros said: 3 kız var eleman, "bi sn o çirkin kız gelmemiş" diyor. ama sonra "ha boşver tamamız" diyor. 3 kız da "benim o çirkin kız :((" diye düşünüp sıraya kapanıyor utançtan. np. :p bumudur yani
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Oha buna mı güldünüz katıldını. Vardır başka bi püfü bunun =)
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 işte bunu tahtayı görmek için kullanması komik :p değil mi be? ota boka gülüyor muyum yoksa ben? ühüm.
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Saeros said: 3 kız var eleman, "bi sn o çirkin kız gelmemiş" diyor. ama sonra "ha boşver tamamız" diyor. 3 kız da "benim o çirkin kız :((" diye düşünüp sıraya kapanıyor utançtan. np. :p ha iyi ben de anlamadım sandım komik gelmeyince.
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 asinanyavuz said: Cyanide and Hapiness'ın bir çok karikatürü çok güzel. Takdir edilesi. Oldukça hoş bu da :D RSS'e aboneyim zaten, günlük takip ediyorum. Çok ince espirileri var.
teufel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sondakinin erkek oldunu ayıksaydı herkes anlardı diye dusunuyorum bence komik bi yanıda yok
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 begenmedim ben. ne yani yanlış pizza getirdiği için şirket kurallarına göre sebbuku mu yapıyor adam olay bu mudur?
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi altyazı geçip de anlayınca tabi ki espriyi kaçırıyosun saçma gelio ama ilk çizimdeki fikir güzel bence.
Öne çıkan mesajlar