Pierre Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Ben Hollandada yasiyorum lise 4 ogrencisiyim (burda 6 yil) bir gun derste konusurken konu muzige geldi ve ogretmenim benden 1-2 cd turk muzigi cekmemi istedi. Sizden istegim su Turkce; Populer muzik rock rap Halk muzigi Arabesk Ozgun Muzik vs vs.. en begendiginiz sarkilari soylemeniz. Ne yazikki Hollandada muzigimizi ebru gundes,tarkan,mustafa sandal , nez gibi sarkicilardan ibaret saniyorlar. Bu imaji degistirmek icin guzel bi cd cekmeyi planliyorum ve yardimlarinizi bekliyorum... Yardim !![signature][hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Erkan Oğur-Zahit Bizi Tan Eyleme, Pencereden Kar geliyor Serdar Öztop-Sükut Mazhar Alanson-Yandım Kamil Erdem-RagaBass Yulara-Tribute To Allah Mısırlı Ahmet-Homage A Trilok Gurtu vsvs.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 teoman, duman, athena gayet unlu gruplar onlari dinlet
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bence "turkish vibe" a haiz şeyler dinletmen daha iyi olur. erkan oğur mısırlı ahmet omer faruk tekbilek göksel baktagir gibi...[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 neşet ertaş götürmesen ayıp olur.(ciddiyim)[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 7 karanfil serisi[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 rap için direk ceza götür, rock için teo veya şebnem ferah da olabilir diğerlerini zaten yazmışlar[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 moğollar düm-tek albümü laço tayfa[signature][hline]smthng about sx&drt
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 evek şebnem ferah da olabilir. yine de ben olsam hiç batı tarzında bişi götürmemeye gayret ederdim.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 +1[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 abi o zaman veriniz türküyü... harbi etnik, maymun edilmemiş türkülerden götür. has anadolu müziği[signature][hline]smthng about sx&drt
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Dede Efendi - Gülnihal Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle yüz Aşıkın bağrını Üzmeye göz süzer El aman pek yaman Her zaman ol güzel[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ha bu arada Barış Manço koy illaki... Kol düğmeleri Dönenece[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Pentagram koy ama Bir albümünden o biraz daha tasavvufa da yakın... bkz : ben yaptım oldu aşık veysel koy zülfü livaneli koy istersen birebir şarkıalrı da yazayım ama üşeniyorum :)[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Athena koy garanti. eurovisiondan once tanımış olur euehu. athena tam zamanı şimdi olabilir.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bulutsuzluk Özlemi Yansımalar - Bab-ı Esrar unutmayalım lütfen
Pierre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 cok tesekurler Yalniz henelde tek tarz yamissiniz boyle biraz daha genis dusunun arabesk felanda olucak.Turkiyede dinlenen her tur muzikten koyucam simdilik: Athena Sebnem Ferah Pentegram Ceza Tarkan Yedi Kranfil Grup Gundogarken M.F.O Bulutsuzluk Ozlemi Erkan Ogur Arif Sag Baris Manco Fatih Erkoc Laco Tayfa Orhan Gencebay Petek Dincoz =] den birer parca koymayi dusunuorum(petek dincoz degil tabiki)[signature][hline]
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 niye abi foolish kazanova kesinlikle milli kültürümüzün bir yansıması ;)[signature][hline]smthng about sx&drt
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 M.F.Ö. - Yalnızlık Ömür Boyu, Bazen İlhan İrem koyabilirsin mesela yemyeşil bir deniz, konuşamıyorum, sürgün gibi masallarda cem karaca olabilir sevda kuşun kanadında mesela yenilerden hiç bilmiorum o yüzden yazamıcam[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bi tane de caz yaz o zaman yulara önder foçan hasan cihat örter aydın esen filan... hatta fuat sakadan da bi karadeniz türküsü koyabilirsin bak.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sufi mercan dede[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 şebnem ferah teoman sezen aksu ceza nefret haluk levent[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 okay temiz ve black sea i unutmayalım =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 okay temiz ve black sea i unutmayalım =) hatta burhan öçal ve erköse brothers =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ERKIN BABA ! ERKIN KORAY tabii ki de !
Öne çıkan mesajlar