Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 süper bi adam bu ya.oynadıgı filmlerde sıkıldıgımı hatırlamıyorum gorusleride cok hosuma gidiyor tum film camiası bu adama benzesin. birde ferhan abi ye toptur,yumasaktır falan diye dedikodu cikardilar kanmayin oyle seylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ferhan şoray o. dsadsaads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 o adamın küfretmekle İlgili Bi konuşması vardı Ve Baya katılmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Pardon filmini izlemeye çalıştım ama 20 dk sa sıkıldım ben o filmden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben de bi filmi yüzünden biraz gıcığım o adama. Piyango falan kazanıp orta amerikada aslında olmayan biyere gidiyolardı. Çok absürd bi komediydi ya ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Pardon cok kaliteli.Cok gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yav said: ben de bi filmi yüzünden biraz gıcığım o adama. Piyango falan kazanıp orta amerikada aslında olmayan biyere gidiyolardı. Çok absürd bi komediydi ya ıyy şans kapıyı kırınca mı ne. sıkılmamıştım ama tek güldüğüm sahne ot içen ananenin sahnesiydi onun dışında bayıcı espriler vardı hep eski jenerasyonun farkı da bu sanırım aynı şeyler komik gelmiyor belki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ferhan Şensoy'u tiyatroda izlemek lazım.. Birkaç tane de güzel kitabı var, anılarını anlattığı.. Sevdiğim bir insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ferhan şensoy feşist gibi bi isim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 FERHAN ŞENSOY ADAMIM!!! biri bu adamla ilgili konu açsa diye bekliyomuşum sanki ehe bayılıyorum bu adama ya "kerttirtmeyin beşiğinizi şimdi yan komşuda bi çocuk doğdu diye sapıklığın lüzumu yok!" (böyleydi sanırım pardon filmindeydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hem sen beşikte büyümedin ki falan diyordu sorasında. Çok güzel filmdir Pardon çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 pardon hariç diğer filmlerine pek gülemedim ama pardon harikadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Al o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kral adamdır. Hacı Komunisttir aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar