Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Version 1: Version 2: ikiside tatlı olmuş. ancak ikincisi biraz ohaa olmuş :> bazı talentler çok saçma, bazıları da abartı op olmuş. çok profesyonel değiller, mesela direkj locklara karşı 1 talent var arcanede: 2min cd li, üstündeki tüm dotları alıp hedefe aktarıyo falan. veya dot dmgdan aldıın dmgı %x azaltan talent. bi de tree balance yok, yani ya arcane ya fire ya da frost takılcan bu speclere göre. biraz arcane biraz fire balance yapamazsın. o son kısımdakileri almadan için rahat etmez daha dorusu eheh.. en çok tuttum talentler: version2 de: - ice age: manyak bi fikir. bayıldım.. - napalm: gerekli bişi - imp. evo: yani artık olsun beh >.<' - blasting haste: more haste more haste. ok stop haste (ehehe nostalji ^^) - imp. scroch: harbi lazım. scroch based, hybrid crit spec oynayan mageler görmek istioruz raidlerde plx. (trashlerde max dpsi o specle yapıosun, test edildi onaylandı) - crystalizion: aşırı hatta çook aşırı OP. %10 mana and healt back per 10 sec :S yuh.. ama olsa negzel olur ^^ - illusion: direk nerflerler. hatta ne nerfi, vermezlerki :< ama hayvan bişe pvp için.. version1 de: - arcane vortex: güzel bişie benzio :p - volcanic blast: oha bi de başka bitane talent spec daha vardı ama onu bulamadım. imp. slowlu falan. phonix falan da var. zaten bence kesin mage e phonix gelcek. neyse böle işte :) blizz hiçbirini bize vermicek ama hayal edelim işte napalım. güzel şeyler warlocka. kötüler bize gogo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu arada, liklerde bi hata yapmışım. düzelttim ama bu seferde bana spam mı yapıon lan diye bi msj geldi antispam şeysinden :( aha linkler burda: vol 1 --- vol 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben bu oyunda bu tip seyler gormek istiyorum o kadar pve oriented ise, sapirsacma talentler gormek istemiyorum. ama wow kaybetti, boyle degil. neyse 2. versiyondaki ice age, illusion oldukca guzel talentler, ice age'nin fikri cezbedici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Sorun bende mi? Linkler boş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 aaha avalanche nedir öle yahu %20 ihtimalle her frost bolta beleş frost botl ve bütün icelancelerin crit ihtimaline +%20 ikiside bi talentta 5 puan, heheh supermiş hanı ilki neysede ikinci komik olmuş yenı gordum frozen core diye bişi yapmış adam 5 puan'a her büyüyü %10 ihtimalle yemiyip verdiği dmg kadar heallanıcaz.... yok artık efendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Oy oy oy, abartsalarmış :) Vol.2 Blasting Haste, yani her 6.5 saniyede, 8 saniye süren 50+ Haste Rating(?) veren bir talent? Üstüne üstlük, aynı talent tree'de, 2 tane threat düşüren talent? Vee, 4k - 5k falan vuran Pyroblast'a %200 DoT + Ignite Keep dreamin' :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 O avalanche dan bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hayal kurmak güzel. Keşke gerçek olsa :) Tabi böyle talentlar gerçek olsa artık playerların hp yi de 30k ya çıkartırlar. Böylece hiçbi anlamı kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bütün classların böyle sağlam talentları olucağı sürece gayet güzel, onun dışında IMBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 warrior'a HP %50 iken execute istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mümkün değil bunlar. Belki warlock'lara karşı verirler ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 1 cisinde bazı güzel fikirler var: Ignition, Arcane Range i artırma, dragon's breath in talentten çıkması ama disorient etmemesi kulağa hoş geliyor. 2 cisi tamamen overpower, gerci dottan alınan dmg i azaltmak fena fikir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Tüm classları 2. talentlardaki gibi değiştirirlerse oldukça ilginç olur.Değiştirmezlerse mages own you all olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hiçbişeye gerek yok sadece o güzelim improved blastwave olsun yeter haha interrupt ve knockback edecekmiş bah bah bide 6 kişiye kadarmıs(yok 20 olcaktı)lol bizde böle avutuoruz işte kendimizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 cok overpoewr olmus gibi aynı ölçüde diger classlara da olacaksa bölee bişiler bi ölçüde kabul edilebilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bunlarla belki anca keserler lvl 70 warlocklari lvl 8 0olduklari zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sanmıyorum yine kesemeyiz cs oturtmadıkca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bence locklara gelmesi gereken en büyük nerflerden biri "pvp"de, bi playera 2den fazla dot atamamaları olmalı. ayrıca fear atilan playera dot atildiginda feardan cikmasi lazim arkadas. locklari sevmiyorum evet=[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 onlarda senı sevmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bu oyuna pvp'de knockback lazım. Yani fizik motoru bazlı pvp olsun. Böyle uçurumdan fırlatalım gnomeları. Cone of cold! Blast wave! bam cat küt atalım aşağıya eye of the storm'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 knockback olsa olsa warriorda olur bence. hatta prot warriorda olabilir. canin azaldiginda kalkanla okkali yapiştirip healera heallemesi için zaman kazandirabilirsin. yada ucurumdan assagi gnome atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 mage üfüdüğünde knockback oluyosa, charge da ucurmak lazım adamı o zaman böle koddummu omuzu ucsun gitsin.. veya ucmasıncok sakatmış zaten zar zor yaklaşıyoruz ada bide ucarsa sakat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 fireballa knockback in eklenmesi kesin gibi bişi suan zaten.inscription eklenirken oyuna meslegi tanıtmak için adamlar fireballa knockback eklenmesi inscriptionla olur die açıklama yapmıslardı.wowwikide felan da vardır hatta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 inscription terziyi silip kasmayı düşündüğüm bir proffession. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu arada sitede baya guzel talentar var. bi tane shaman ve warrior vardi acayip komik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar