Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotlK Mage Talent Theorycraft

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Version 1:
Version 2:

ikiside tatlı olmuş. ancak ikincisi biraz ohaa olmuş :> bazı talentler çok saçma, bazıları da abartı op olmuş.

çok profesyonel değiller, mesela direkj locklara karşı 1 talent var arcanede: 2min cd li, üstündeki tüm dotları alıp hedefe aktarıyo falan. veya dot dmgdan aldıın dmgı %x azaltan talent.

bi de tree balance yok, yani ya arcane ya fire ya da frost takılcan bu speclere göre. biraz arcane biraz fire balance yapamazsın. o son kısımdakileri almadan için rahat etmez daha dorusu eheh..

en çok tuttum talentler:

version2 de:

- ice age: manyak bi fikir. bayıldım..
- napalm: gerekli bişi
- imp. evo: yani artık olsun beh >.<'
- blasting haste: more haste more haste. ok stop haste (ehehe nostalji ^^)
- imp. scroch: harbi lazım. scroch based, hybrid crit spec oynayan mageler görmek istioruz raidlerde plx. (trashlerde max dpsi o specle yapıosun, test edildi onaylandı)
- crystalizion: aşırı hatta çook aşırı OP. %10 mana and healt back per 10 sec :S yuh.. ama olsa negzel olur ^^
- illusion: direk nerflerler. hatta ne nerfi, vermezlerki :< ama hayvan bişe pvp için..

version1 de:

- arcane vortex: güzel bişie benzio :p
- volcanic blast: oha

bi de başka bitane talent spec daha vardı ama onu bulamadım. imp. slowlu falan. phonix falan da var. zaten bence kesin mage e phonix gelcek. neyse böle işte :) blizz hiçbirini bize vermicek ama hayal edelim işte napalım. güzel şeyler warlocka. kötüler bize gogo..
Mesaj tarihi:
ben bu oyunda bu tip seyler gormek istiyorum o kadar pve oriented ise, sapirsacma talentler gormek istemiyorum.

ama wow kaybetti, boyle degil.

neyse
2. versiyondaki ice age, illusion oldukca guzel talentler, ice age'nin fikri cezbedici :)
Mesaj tarihi:
aaha avalanche nedir öle yahu

%20 ihtimalle her frost bolta beleş frost botl ve bütün icelancelerin crit ihtimaline +%20 ikiside bi talentta 5 puan, heheh supermiş

hanı ilki neysede ikinci komik olmuş

yenı gordum frozen core diye bişi yapmış adam 5 puan'a her büyüyü %10 ihtimalle yemiyip verdiği dmg kadar heallanıcaz.... yok artık efendiler
Mesaj tarihi:
Oy oy oy, abartsalarmış :)

Vol.2 Blasting Haste, yani her 6.5 saniyede, 8 saniye süren 50+ Haste Rating(?) veren bir talent?

Üstüne üstlük, aynı talent tree'de, 2 tane threat düşüren talent?

Vee, 4k - 5k falan vuran Pyroblast'a %200 DoT + Ignite

Keep dreamin' :p
Mesaj tarihi:
1 cisinde bazı güzel fikirler var: Ignition, Arcane Range i artırma, dragon's breath in talentten çıkması ama disorient etmemesi kulağa hoş geliyor.
2 cisi tamamen overpower, gerci dottan alınan dmg i azaltmak fena fikir değil.
Mesaj tarihi:
hiçbişeye gerek yok sadece o güzelim improved blastwave olsun yeter haha

interrupt ve knockback edecekmiş bah bah bide 6 kişiye kadarmıs(yok 20 olcaktı)lol

bizde böle avutuoruz işte kendimizi :)
Mesaj tarihi:
bence locklara gelmesi gereken en büyük nerflerden biri "pvp"de, bi playera 2den fazla dot atamamaları olmalı. ayrıca fear atilan playera dot atildiginda feardan cikmasi lazim arkadas.

locklari sevmiyorum evet=[
Mesaj tarihi:
Bu oyuna pvp'de knockback lazım. Yani fizik motoru bazlı pvp olsun. Böyle uçurumdan fırlatalım gnomeları. Cone of cold! Blast wave! bam cat küt atalım aşağıya eye of the storm'da.
Mesaj tarihi:
mage üfüdüğünde knockback oluyosa, charge da ucurmak lazım adamı o zaman böle koddummu omuzu ucsun gitsin..

veya ucmasıncok sakatmış zaten zar zor yaklaşıyoruz ada bide ucarsa sakat olur
Mesaj tarihi:
fireballa knockback in eklenmesi kesin gibi bişi suan zaten.inscription eklenirken oyuna meslegi tanıtmak için adamlar fireballa knockback eklenmesi inscriptionla olur die açıklama yapmıslardı.wowwikide felan da vardır hatta .
  • Yeni Oluştur...