Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 parmak yazma mevzusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nereye açacağımı bilemedim aslında ama garbıç en uygun yer olarak gözüktü, geyikleri göze alarak konu açtım :P

gerçekten böyle bişey var mıdır ? yoksa lafın gelişi mi ? hızlı yazıyorum hatta bilgisayar kullanmaya yeni başlayan insanlar vaoov manyak yazıyorsun lan diye tepkilerini dile getiriyorlardı eskiden hoş burada bulunan herkes hızlı yazıyordur bi yerde gel gör ki 10 parmağımı kullanmadım lan hiç bi zaman ?
Mesaj tarihi:
10 parmakla hızlı yazanlar gördüm evet :) Ama çalışarak 10 parmak kullananlar çoğunluktaydı. Yoksa normal hızlı yazmaya alışanlarda çok 10 parmak yok gibi. Ben 10 parmak kullanamıyorum mesela :) Çokta hızlı yazamam ya neyse...
Mesaj tarihi:
logo'nun 10 parmak yazılımını bul bir yerden, onunla uğraş. ya da vardır nette de benzerleri.

ama gereksiz. nasıl yarat ediyorsan öyle yaz. kalkıpta mahkeme katibi falan olmayacaksın nasılsa.
Mesaj tarihi:
çok hızlı yazmak istiyoyorsanız F klavye kullanın.
ben bi bakim dedim kaç parmak kullanıyorum diye, 12 çıktı.

6 parmağım ben lan

şaka şaka, 7-8 parmak kullanıyorum sanırsam. sol serçe ve yüzük parmaklarını kullanamıyorum sdf
Mesaj tarihi:
7 parmak kullanıyonuz arkadaşlar. sağlaksanız benim gibi, muhtemelen sağ elinizin işaret ve serçe parmağı dışındaki parmaklar işlevsiz kalıyordur. 10 parmak için kasmak gerekiyor, kursu mursu var. gerçi kursa ne gerek var, chat yaparken paso kassanız olur heralde 2-3 ayda. ama ne gerek var ülen ehoe.
Mesaj tarihi:
bu mesajı yazarken dikkat ettim ben sol elimde [orta parmak,yüzük parmağı ve işaret parmağımı] kullanıyorum,sağ elimde ise [orta parmak,yüzük parmağı,serce parmak,baş parmak ve işaret parmağımı] yani 8 parmak klavye kullanıyorum büyük ihtimal çoğu insanda böledir
  • Yeni Oluştur...