kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 nereye açacağımı bilemedim aslında ama garbıç en uygun yer olarak gözüktü, geyikleri göze alarak konu açtım :P gerçekten böyle bişey var mıdır ? yoksa lafın gelişi mi ? hızlı yazıyorum hatta bilgisayar kullanmaya yeni başlayan insanlar vaoov manyak yazıyorsun lan diye tepkilerini dile getiriyorlardı eskiden hoş burada bulunan herkes hızlı yazıyordur bi yerde gel gör ki 10 parmağımı kullanmadım lan hiç bi zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 10 parmakla hızlı yazanlar gördüm evet :) Ama çalışarak 10 parmak kullananlar çoğunluktaydı. Yoksa normal hızlı yazmaya alışanlarda çok 10 parmak yok gibi. Ben 10 parmak kullanamıyorum mesela :) Çokta hızlı yazamam ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 diyelim ki 10 parmak yazmaya kasıcam hangi tuşlara hangi parmaklar denk geliyor bunun bir şeması var mıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 madalyalardan belli serii çakıyon kingpin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 tellos said: madalyalardan belli serii çakıyon kingpin.sen buranın cem yılmaz'ı mısın talat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Benim 2 tane baş parmağım space'de , sol elimin serçe parmağı shiftte yazıyorum . Sayılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 logo'nun 10 parmak yazılımını bul bir yerden, onunla uğraş. ya da vardır nette de benzerleri. ama gereksiz. nasıl yarat ediyorsan öyle yaz. kalkıpta mahkeme katibi falan olmayacaksın nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 vallahi bende hızlı yazıyorum ama hiç 10 parmak kullanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 10 Parmak diye de bi program olcaktı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Sol işaret parmağın "F" Sağ işaret parmağın "j" ye denk gelicek şekilde bi yerleşim var. Güzel bi kaç program olucaktı bi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 10 parmak diye bir program var şeması fln nasıl yazacağınızı gösteriyor ama kasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yeni sistemdeki ilk ayarımı kingpinden aldım bugünü asla unutmıycam küstüm.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Xaenin said: Benim 2 tane baş parmağım space'de , sol elimin serçe parmağı shiftte yazıyorum . Sayılır mı ? aynen kankuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 çok hızlı yazmak istiyoyorsanız F klavye kullanın. ben bi bakim dedim kaç parmak kullanıyorum diye, 12 çıktı. 6 parmağım ben lan şaka şaka, 7-8 parmak kullanıyorum sanırsam. sol serçe ve yüzük parmaklarını kullanamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 10 parmak yazmak için F klavye kullanmanız gerekli diye biliyorum. q ile yazılmaz diye birşey yok ama F klavye bunun için yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 7 parmak kullanıyonuz arkadaşlar. sağlaksanız benim gibi, muhtemelen sağ elinizin işaret ve serçe parmağı dışındaki parmaklar işlevsiz kalıyordur. 10 parmak için kasmak gerekiyor, kursu mursu var. gerçi kursa ne gerek var, chat yaparken paso kassanız olur heralde 2-3 ayda. ama ne gerek var ülen ehoe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben sag elimde bi tk serce parmagımı kullanmıyorum sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ben 9 parmak yazıyorum mesela, sol el baş parmağımı kullanmıyorum. Emo emo duruyor orada. Üzüldüm lan şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu mesajı yazarken dikkat ettim ben sol elimde [orta parmak,yüzük parmağı ve işaret parmağımı] kullanıyorum,sağ elimde ise [orta parmak,yüzük parmağı,serce parmak,baş parmak ve işaret parmağımı] yani 8 parmak klavye kullanıyorum büyük ihtimal çoğu insanda böledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ingilizce Q klavye kullaniyorum (kod yazmak icin ideal), hizim da iyidir. Kizlara selam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Cons said: Xaenin said: Benim 2 tane baş parmağım space'de , sol elimin serçe parmağı shiftte yazıyorum . Sayılır mı ? aynen kankuş aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 klayeye bakmadan bikac parmak yazmak icin tavsiyesi olan var mi?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 alışkanlık olacak. yoksa yerlerini ezberleyedebilirsin oturup :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sağ serçe parmağı enter,sol serçe shift,baş parmaklar space yazıyörüm çok iyiyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 lotorat, lotarat, loparat! oh lan rahatladım görmüyodum kaç zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar